Artan fiyatlar sayesinde evet. İnsanların hayal dünyasında bile rahatça gezinip, yeni bir şeyler keşfetme isteğine engel olunan bir ülkeyiz. Kitaplarla ilgili zamları çok lüzumsuz buluyorum.
Yani aslında teknolji geliştiği için pdf indirme gibi bir kolaylık var. Ama mis gibi sayfa kokusuyla , çevirerek okumak.. Odaklanmak bunlarda güzel bir tat veriyor.. Pdfyi sonuçta telefondan okuyorsun ve gözlerin zarar görüyor.. ya da telefonda başka bir uygulama söz konusu bir mesaj, bir ses dikkatini dağıtıyor 🤔
Sahaflara bakın Nadir kitaba bakın Artık sıfır kitap almak lüks oldu Ülkede bir kağıt fabrikası var oda endüstriyel kağıt üretimi yapıyor. Tüm kitap vb gibi şeyler için yurtdışından geliyor. Atatürk onca uğraş kağıt fabrikası kurdu sattılar Allah sizi ne biliyor sa öyle etsin
Politikayı sevmiyorum gençleri politika ekonomi uzmanı yaptılar bu yaşta Avrupadaki gençler senede üç ülke geziyor biz full politika uzmanı olduk Allah bildiği gibi etsin bu liberal siyasal islamcıları
Hor kullanılmamışları da bulunuyor ya. Problem değil. Ben bir kere restorasyon yapmıştım. 64 senesinde çıkmış bir Lolita kitabıydı. Cildinin rengi atmıştı. Kumaş gibiydi Dokusu. Boyamıştım. Kapaktaki yazıları da tekrar yazdım özel, kalemle. Harika oldu. 😇
Evet. Üstelik en favori kitabım olan Lolita'ya yaptım. 64 senesinde yayınlanmış bir kitap. Bir çok anı biriktirmiştir eminim ki. Bir çok da insan tanımıştır. ☺️ Favori kitabım olmasının bir sebebi de bu.
😀kesinlikle senden önce kaç kişi o sayfalarda dolaştı, hem bunu bilmek... Hem de böyle bir kitabı elinde tutmak üstüne bir de restorasyonunu kendine ait olması...
Asıl ben teşekkür ederim, o mutluluk bana ait :) neticede en azından gerçekten kitapların kıymetini bilen biriyle güzel bir sohbetti :) Senin gibiside aynı şekilde :)