Türkiye'de ardı arkası kesilmeyen zamlar artık kitap fiyatlarınıda vuracak. Düşünceleriniz neler?

Türkiye'de ardı arkası kesilmeyen zamlar artık kitap fiyatlarınıda vuracak. Düşünceleriniz neler?

Zaten pahalıydı. Daha da pahalı.
Çok okuyan bir toplum değildik. Arada okuyanlar vardı onların da bir kısmı az okumak zorunda kalacak.
Evet bahane gibi duruyor. Kütüphaneler, pdf, sesli kitaplar vs çok ama kendi kütüphaneni kurmak gibi olmuyor.
ben kendime ait kitaplarım olsun, istediğimde not alabileyim istiyorum. Ekitap vs sevmiyorum.
Sürekli kitap satış sitelerini inceliyorum. İndirim arıyorum ama maalesef birbirinden pek farklı değiller. Üç beş lira fark var sadece.
Bazı eserler çok daha pahalı Zaman çarkı serisi dizi olunca birde ciltli baskı vs derken 3binden fazla şu an fiyatı. Asla sahip olamayacağım bir seri. Keşke alıp kütüphaneme ekleyebilsem. :(
Sanırım artık o yaprakları çeviremeyeceğim. Kitabın kokusunu içime çekip kafa bulmayacağım. Pdflerini indireceğim. O da eğer varsa. Hayat, bir kitap okumak için bile lüks artık. Yaşamanın ne anlamı var o halde?
Cevap
3Cevap
Her şey lüks oldu sayılır, maalesef
kimliği taşımak yük oldu mng. vergiler kol gibi parazit gibi bizden besleniyor mngdmn hükumeti
Bunca zam içinde bence en az zam kitaplara geliyor
Bu beni en çok üzecek zam olacak muhtemelen.
Hayır
-
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?