Kültür & Sanat Çizgi romanım nasıl olmuş? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hikaye şu:Bunlar ortak mafya sonra kadın paraları dolandırıp miamiye kaçıyor. Sonra eski ortakları da yakalıyor Çizgi romanım nasıl olmuş? Cevapla Kadın Soruları Para Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı. Yazılar dışında iyi olmuş 0 0 Yorumla
Yorgunbirey Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Manga okuyan biri olarak detayları iyi belirtememissin cizime biraz daha ozenirsen iyi bir konu bulmuşsun 1 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl İyi hos güzelde bir insanin yazisi bu kadar mi kötü olur bee hiçbir şey okuyamadim 😂 1 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,5b cevap paylaştı. Geliştir bunu sonra dergi olarak bas. Yakın zaman da parayı vur. 1 0 Yorumla
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Resmin altına iyi ki hikayeyi yazmışsın zira resimlerden bir bk anlaşılmıyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yazılar dışında iyi olmuş
Manga okuyan biri olarak detayları iyi belirtememissin cizime biraz daha ozenirsen iyi bir konu bulmuşsun
İyi hos güzelde bir insanin yazisi bu kadar mi kötü olur bee hiçbir şey okuyamadim 😂
Geliştir bunu sonra dergi olarak bas. Yakın zaman da parayı vur.
Resmin altına iyi ki hikayeyi yazmışsın zira resimlerden bir bk anlaşılmıyor.
Bence güzel olmuş yeteneklisin..
Güzel çalışma tebrikler
çok iyi çok güzel hariha enfes müthiş olmuş defol
karışık olmuş. çizgi romana benzemiyor
çok bişeye benzemiyor
Kadın çizimi güzel olmuş.
Mükemmel
Ben beğendim
Fazla karalama
Bu ne lan