Bu ilk hali. Temmuz ortalarında yayınlamayı planlıyorum.
İyi
Eh işte
Kötü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu ilk hali. Temmuz ortalarında yayınlamayı planlıyorum.
RenPy ile yapılmış gibi görünüyor. Hikaye oldukça belirsiz gibi duruyor. Bunun yanında resimler paintten çıkma gibi olmuş.
Tavsiye olarak resimlere öncelikle daha fazla detay eklemelisin. Başlangıç resminde gizem uyandırılmaya çalışılmış ancak resimlerin basitliğinden ötürü merak uyandıracak bir unsur yok. Öncelikle bulunulan ortamda zemine daha modern bir ortam ise karo döşeme benzeri izlerle veya geomerik motiflerden oluşan zeminle kontrastı düşük olan motiflerle kaplaman. Ardından çevredeki nesnelere daha fazla girinti çıkıntı olusturacak detay eklemen ve uzaklara doğru siyaha dönük bir sis eklemen. Oyuncu ilk gördüğünde istemsizce detayları işlemeye çalışacak ve algılaması zor olacağından merak uyandıracak. Gimp üzerinden ücretsiz bir şekilde yapabilirsin.
Fragmanda ise izleyeni oyunu almaya teşvik edecek heyecan unsuru yok. Oyunun devamında aksiyon unsuru varsa hikayeyi belli etmeyecek kısa kesitler kesinlikle gizem içerikli oyunlarde etkili olacaktır.
Romandan ziyade oyun diyebilir miyiz? Diyebilirsek gayet iyi. İsim girme kısmı, yazılar vs çok başarılı. Belki daha karmaşık olur ama birkaç macera da ekleyebilirsin. Konu çok havada kalmış
Evet oyunun devamında birkaç minigame ve farklı seçimler falan var.
O zaman güzel gelecekteki resimden evil olması dileğiyle
Cevap
0Cevap
Güzel ama biraz daha geliştirebilirsin
Gelştiriyorum zaten önerilerin neler?
Biraz anlamsız duruyor. Bu görsel romanda insanlara biraz daha fazla anlam verebilirsin ; daha etkileyici olur. Pek anlamadım ama biraz da yazım hataları var gibi
Evet yazım fontunu ve hatalarımı düzelttim. Anlamsız durmasının sebebi hikaye ile spoiler vermek istemememden dolayı. Ama yakında bir tane daha trailer paylaşacağım zaten.
Ona rağmen iyisin kendini geliştirmende daha iyi başarılar diliyorum
Ortalama
Tsk
İyi ama çok donuk bir hareket ister
Hareket yani evet oyunun devamı bir tık daha hareketli ama bu sonuçta bir görsel roman. Ama evet haklısınız hareketlilik lazım. Bunu ses efekleri ve yazının fontunu değiştirip hareketli ve glitchli kelimeler ekleyeceğim. Tabi birkaç seçim ve minigamede var.
Ne söylemeye çalıştığımı anlamana sevindim umarım iyi iş çıkarırsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?