Sormak için sormuyorum sadece görüşler sırasında anlık ne yaptığımı sorularına cevap vermiştim bitikten sonra göstermemi rica etmiştiler paylaşmak gibi bir niyetim yoktu. He bide mekanın orijinalini görenler ertesi gün not alacağım için detaya girmedim ve çizdikten sonra tonlamayı tamamen aklımdan yaptım gayet te güzel bir not aldım her zamanki gibi...Detaya girmedim...
Aslında çok az vaktim olduğu için en zor olanı nokta çalışması seçtim zaten bitirene kadar canım çıktı mekanı da bir tık kolaya kaçmak istedim zaman konusu ise hiç vakit bulamadığımdan basite kaçtım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Abla resmen resimleri çıraklık- kalfalık - ustalık eseri gibi sıralamışsın :( Ben en çok sondaki kızı beğendim abla :(
Aslında çok az vaktim olduğu için en zor olanı nokta çalışması seçtim zaten bitirene kadar canım çıktı mekanı da bir tık kolaya kaçmak istedim zaman konusu ise hiç vakit bulamadığımdan basite kaçtım.
Başarılısın bence abla :( Sondaki resmi odama bile asarım ben :( Boyundaki akrep dövmesi detayı falan hoş durmuş :(
Maalesef o odalara asılmayacak sergiye gidecek
Sergi de olur abla :( Ben sergide o resmi görsem duraksayıp biraz bakardım şahsen :(
Ve maalesef ben bir daha görmeyeceğim
Olsun abla :( Kaynağı sensin :( Çizersin birdaha :(
Şahane olmuş, süpersin.. El becerin muazzam. İlerleyen süreçlerde yağlı boya ile taçlandır bunu..
Teşekkür ederim.
Rica ederim.
Aaaa, çook başarılı... Çok beğendim.
Maşallah diyorum..
Teşekkür ederim
Çok Güzel Olmuş Ellerine Sağlık Sende Tabikide İş Var
Teşekkür ederim
Rica Ederim Kardeşim Saygılar 🎩😇
selam çok yeteneklisin maşallah
Teşekkür ederim
Sürrealist çizmelisin?
Aslında bu sergi için iyi fikir
✨✨✨✨
Çok kötü. Hobi olarak devam etmelisin mutlaka.
Olur hobi olarak devam ederim
Çok güzel olmuş ben beğendim
Teşekkür
Yetenek var belli.
Teşekkür
Yok artık inanamıyorum yaa
Vallah kızlar bile bu kadar "yaa" demiyor
Alışkanlık yaptı yaaaa
Banada laf vurmuşsun haa
Son soruma cevabını bekliyorum
Benide cizermisin