Toka tasarımı yapıyorum. Zaten evde bunun üzerine dışarı iş yapıyorum. Elimde kalan malzemeler ile üç tane kız yeğenlerimin tokalarını ve taşlarını ben modelini çıkarıp yapıyorum.
Ben genelde işime aktarıyorum bu enerjimi yeni ne yapabilirim ne girişimde bulunurum nasıl güzel bir şeyler yaparım derdindeyim onun haricinde ikili ilişkilerime aktarırım benimkisi biraz soyut kavramlar üzerine olabilir kusura bakma 😅 ve yeteneğim olmayabilir müzik resim vs gibi o yüzden bende bu ve bunun gibi şeylere odaklanıyorum ❤️☺️💭🔥 iyi günler
Mesleğim sanat yönetmenliği, her gün bu enerjiyi tasarımlara aktarma şansına sahip olabildim.
Geçtiğimiz yıllarda da dijital çizime merak saldım, enerjinin bi' kısmı da ona yöneldi. Daha tam oturtamadım ilk amacım Nokizm akımını ortaya çıkarmak =//
Resim, müzik gibi yeteneklerim yok.. Bireysel olarak yüzmeyi severim.. Daha çok birkaç kişiyle yapılan aktivitelerde aktifim.. Masa tenisi, okey gibi.. :))
Şiir yazıyordum eskiden. Bir ara roman da yazmayı düşündüm, hatta 45-50 sayfa yazmıştım ama sonra bıraktım. Bu aralar ise enerjimi aktarabildiğim bir alan yok. Bu sitede biraz aktarıyorum diyebilirim