Dal işi , abiye elbiseler, kına ve dügün aparatları çok severim ufak bir maliyet le harikalar yaratabilir ve bunu paraya çevire bilirsiniz ayrıca harika bi terapi kızlar🥰
Yaratıcı şeyler yapmak degerlendirmek sever misiniz?
Ya benim el işlerim çok zayıf. Bu şekilde el becerilerim yok. Benim genelde tamire karşı bir el becerim var. Mesela tesisat elektrik bunları yaparım. Ama bana yapıştır sök falan dersen onları yapamıyorum işte. İnce işlere elim yatkın değil. Mesela resim de yapamam. Yazım güzeldir ama resim çizemem.
1
2 Yorumla
Soran
4 ay
Oda bi yetenek tamirat işi herkes bilemez olsun🧚♀️🙏
Sorma yaa bugün kızlarla boncuk aldık kolye bilezik yapsınlar dedim hadi 15 tatilde degisik aktifte olsun diye zaten ev panayır gibi ponpon sim ne ararsan var şimdi yer gök boncuk herkese yapıyoruz birde yazin satacakmışsiz bunları iyi mi ettim kötü mu bilemedim:))
1
3 Yorumla
Soran
4 ay
Çok güzel el becerileri varsa bide harika ben eski her şey yeniledim bu sadece 😊
Bu tarz el emeği işlere bayılıyorum kuzum, hem terapi hem de ortaya çıkan şeye bakıp “bunu ben yaptım” demek aşırı tatmin edici 🎨✨ Özellikle eski ayakkabı, çanta süsleme olayı tam bütçe dostu öğrenci hareketi. Sen bu işi rahat ticarete dökersin, Instagram dükkânı aç, gelin seti, kına tacı, ayakkabı süsü derken mis gibi ek gelir çıkar 💃💸
Ya görünce çocukluğuma gittim.. amcam gelinlikciydi tüm sülale hafta sonu babannemlerde toplanirdi 4 hala esleri cocuklari amcam babamlar.. amcam getirisi böyle bir dunya iş.. Allah'ım tüm hafta sonu koca salona oturuur herkes.. biri taç yapar biri yaprak yapıştırır biri pul yapistiirr.. bütün işi bize yaptiridi :))
1
13 Yorumla
Soran
4 ay
Babannem de terziydi aynı durumlar şimdi geri dönüşüm yapıyorum herşeyi 😊
Ne güzel.. bizde de annem eski plastik terlik toplar.. onları özel makinede eritir süs eşyası yapardı okul için kermeslerde satılırdı.. atılmış deri pqrcalarindan kolye bileklik vs yaparrik delik del ip gecir.. makromeden saksiliklar hamaklar hey gidi günler :))
Hepsini bilirim en güzel bizim çocukluk yine şimdi her şey var herkes mutsuz ben bunları kaçan gelinlik nişanlık alamayan kızlar için çok yaptım kermes gibi yerlere verdim maksat kiminin parası kiminin duası ve bu benim hobim terapi dünyam😊✨
Ne güzel çok güzel uğraşlar.. eller dert görmesin :)).. evet kesinlikle bizim cocukluk çok daha iyiydi o kalabalık aile oturup hep beraber bir şey yapması gece 12 lerde demlenen çaylar yenen yemekler sohbetler.. çok keyifli anlardı :))
Valla aynı asansörde konuşmayı geç bizim apartmanda kimse aynı asansoee binmiyor zaten :)).. tuhaf zamanlar ayak uydurmasida zor.. bize girdiğin yer de merhaba kolaysin nasilsiniz sormamız söylenirdi şimdi göz teması kurmak bile tuhaf karşılanıyor.. o yüzden bu çağ pek iyi degil.. soruda eskiyi hatırlayınca mutlu oluyrouz işte
Keşke kurtarabilseniz.. giderek her şey daha mesafeli soğuk ve sığ oluyor.. yuzeysellik ve bencillik merkezli bir hayat oluyor giderek.. ben çok umutlu değilim maalesef :))
Umutsuz yaşanmaz ben üstüme düşeni yaparım almak isteyen bi şeyler alır iyi yönde almak istemeyeni Rabbim ıslah etsin yaş geçince ögrenir iş işten geç olur tercih onun bi at kırk sene koşmaz 😊
Valla biz 45 yıldır koşuyoruz bu hayatta birşeyler değişsin diye.. işin kötüsü hala koşuyoruz.. gene birşeyler değişsin diye.. benim kızım var ona bir gelecek inşaa etmeye çalışıyorum ama ilerisi için umut var mı desen benim gibi pozitif. İnsan bile karanlık görüyor :))