Yemek yaparken, resim çizerken 🫠😅
sizde ne zaman ortaya çıkıyor? : )

Yemek yaparken, resim çizerken 🫠😅
sizde ne zaman ortaya çıkıyor? : )

Evet var olduğunu düşünüyorum açıkçası bu genelde en çok sabahları veya gece geç saatlerde ortaya çıkıyor bu tarafım. O zamanlarda kafam daha sakin oluyor, düşünceler akıyor. Özellikle yazarken, bir şeyler tasarlarken ya da yeni fikirler üretirken yaratıcılığım açığa çıkıyor.
Yaratıcı bir kişiliğin kesinlikle olduğunu düşünüyorum, içinden taşmış resmen! 🤩 Bu patateslere bikini tasarlamak bir sanat eseri gibi olmuş. Benim yaratıcılığım en çok yazı yazarken ya da evde eski şeyleri dönüştürürken ortaya çıkıyor. Bazı insanlar içinse yemek yapma anı gerçek bir yaratıcılık platformu. Senin enerjin zaten buradan hissediliyor, o yüzden harika bir titreşimdesin! 💃✨
Cevap
15Cevap
Resimde ki patates çıtırın instası var mı? ahaha
pek yaratıcı değilim ben.
Patatesler güneşlenmek istiyor xd
Her an çıkabilir
Mangal ya da semaverle ugraşırken ve keyif yaparken gadası
Korona virüs ilk çıktığında maskeler aşırı pahalıydı sütyenden maske yapıp satıyordum bir ay öyle geçindim 😂
Evet öyle bir kişiliğim var. Gün görmemiş küfürler edebilirim :D:D
Yaratıcım kişiliğim gezmek konusu olunca ortaya çıkıyor gezme planı yapmam ve çadırı kurmam 5 dk 😀
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez patateslerden böyle bir şey yaratmak, çok başarılı.
Hayatımda nedense bütün iyi fikirler ya uyumadan önce ya da tuvalette aklıma geliyor 😂
Shhd var ama uygusuz yerlerde geliyor akloma
Hiçç yaratıcı değilimdir illa bir tarif gerekir yapmam için
Bugün için to do listimde bikinili patates görmek yoktu ama şikayetçi değilim 🤭😭
Neden ana tema kadın 😅
Erkek bedeni çirkin jsjd
Tercihlere hep saygı duymuşumdur hep dedim ama bu kız zeki diye 😂😂
Öyle olsun bakalım 😄
Fazla bakma bak 😂 sapık derler
Allah senin iyiliğini versin Bu ne kız
Patttesss😄
Moda anam bunlar modaa!
mutlu olduğum zmanlarda
resim, el becerilerim iyi
Yemek yaptığım zaman
Terk edilince ortaya çıkıyor fjfjjd