Havalar henüz soğuk olsa da bahar güneşini görüyoruz bir süredir. Bu aydınlık tarafından tetiklenen hisler, bizleri olduğumuzdan bir nebze daha neşeli gösteriyor.
Bunun bir yansıması olsa gerek, haftasonunda karakalem bir nü çalışma yaptım. Referans aldığım hanım, internette bulunabilecek bir fotomodel. 20x30 kağıt, 2b-6b karakalem… Bu arada sansür konusunda çok eleştiri alıyorum. Arkadaşlar burası herkese açık bir platform, o yüzden maalesef sansürsüz paylaşmam mümkün değil, yoksa asıl ben karşıyım sansürün her türlüsüne…
Güzel bir çalışma, emeğine sağlık. Detaylar ve gölgelendirme harika olmuş. Anime karakterleri de denesen çok yakışır diye düşünüyorum. Karakalem çalışmaları benimde favorim.
Benim kagıdım da Allh razı olsun ondan bir şey bırakmadı bana yıpratmaktan da ötede parçaladı emek dahi vermiyor sevmeyi dahi beceremiyor yeniden sayfayı yazacak aşk yoksa boş ver defteri kaldır sobaya at
Bir zamanlar ben de severdim para tutarak ısınmayı, sonra battım... =) Her neyse toparlayalı birkaç yıl oldu, insan tüm çevresini kaybedince bir şeylere sarılıyor. Muhtemelen de benimki resim oldu. Nü çalışırım genelde, zaten paylaşımlarıma bakarsan, portre çizsem bile böyle boyun, omuz, dekolte falan kullanmaya çalışıyorum. Ten tonlamalarım güzel gösteriyor çizimi...