Caretta caretta yı nasıl çizmişim?

Bugün sabah denizin üstü bulutlarla doluydu. Çinli silver ile uçtum. Şahaneydi. Bak skucem yapma dediğinde bulutların arasına daldık. Ellerini açtım. Görmüyoruz. Sonsuzluğa doğru deyip baya eğlendik. İnince, bana kahve ısmarlamak istedi. İçelim. Uçuşa çıkıcam tekrar. Bakarız dedim. Uçuş çıkmadı. Meteorolojiden dolayı pistler kapandı.

Otelinden alıp Bayadır çalış plajına gitmiyordum. Oraya götürdüm. Motorla kumda gitmek efsane eğlenceliydi. Silveri motorun önüne bindirdim. Öyle gitmeye çalışırken rezil oldum. Gidemiyoruz. Denedim. Baya kahkaha atarak giderken. Şarmaşıklaştık. Baya sonra motoru düşürdüm. Sarmaş dolaş Kuma düştük. Saçlarının arasında kum taneleriyle çok çekiciydi. Allahtan kum, bacağımda sorun yok 🤣 gün batıyor. Denizde seni izlemek istiyorum dedim. Denize geldi. Saçlarını arkaya doğru atarken güneşin batışını izlemek efsaneydi. Sarılarak gün batımını izledik.❤️🔥

Sandalye buldum. Devamlı birbirimize doymaya çalışıyorduk. Oturup şeftali yedim. Salata yedi. Çok iyi ritimler yakaladık.

Resim çizdim. Küçük ateş yaktım. Karnımız açıkınca yola koyulduk. Yolda ağaç altına sarhoş bayılmış boydan boya, önünde izleyen aile de acaba yaşıyor mu diye kontrol ediyor, süslenip çarşıya gidenleri, iş çıkışı çarşıdan gelenleri, aynadan silverin tane badem gözlerini öperek, arada geriye dönüyorum, o izlesin önümü ben ise onun dudakların daki çatlaklarda kayboluyorum. Bana yön veriyor önüne bak artık diye 🥰 Karnımız aç ama yolda dondurmacı gördüm. Yemekten önce dondurma yedik. Kavunlu dondurmaya bayıldı. Ben de onun kavunlarına. Pide yemeye götürdüm. Kuşbaşı pideyi bir gömüyor 🤣 çok acıkmışız. 1 tane daha alıp paylaştık. Karnım doyunca canım bir daha çekti. Spor en güzel doğada güzeldir. Aşıklar tepesinde manzara önünde iyice doyduk birbirimize. Güzel zamanlarımız her daim devam etsin. 😊 Güle güle silver