İsteme çiçeğimi saklamak için bu şekilde tablo yaptım. Sizce nasıl olmuş?
Aslında güller düzenli duruyordu ama hareket ettirdikçe bozuldular biraz. 😌
Aslında güller düzenli duruyordu ama hareket ettirdikçe bozuldular biraz. 😌

Yaa çok güzel olmuş, ben de instagramda hep görüyordum, bu şekilde saklıyorlardı. Hatta evlenirsem ben de böyle yapmayı düşünüyorum.
Sizi de sitede eskiden beri tanıyorum, hatta o zaman bir arkadaşıma da bahsetmiştim ne güzeller diye. Askerden bekliyordun sevgilini.
Zorlukları aşmak, birbirinize sıkı sıkı tutunmak çok güzel. Mutluluğunuz daim olsun.
Ablamı istemeye gelen ailenin getirdiği güllerden annem reçel yapmış bir hafta sonra kahvaltıya geldiklerinde de kendilerine servis etmişti :D Ailemizin romantizm seviyesine bak bir de insanlarınkine :D
Süper 😂
Cevap
8Cevap
Çok güzel olmuş bnd instada çok güzel bı şekil gördüm ona benzettim tek farkı orta kısmı foto koymak icn ayrı değil
Çok hoş çok zarif olmuş tatlım 🤗🤗 evlenince oturacağınız evde bi vitrine bi yere koy hoş görünür
Evliyiz zaten bir buçuk yıl oldu evleneli, sakladım yeni yaptım tabloyu 😌
Kurumuş gül saklamak iyi değilmiş bir yerde görmüştüm öyle hatırlıyorum
Harika olmuş hiç açma yaşlanana kadar kalsın bir ömür. Çok güzel.
ayy çok güzel olmuş, çok beğendim ve çok iyi düşünmüşsün valla bana da fikir oldu 😍
Bu nedense hoşuma gitti. Hem göze hitap ediyor. Hem de anlamlı.
Bu hayatı bu kadar mı seviyorsunuz ya?
Napsaydım ya? Atmak istemedim, hatırası var sonuçta. Ben de mecbur ortada kocaman çiçek durmasın diye böyle bir şey yaptım.
Tebrikler güzel bir düşünce umarım bende birilerine isteme çiçeği alabilirimde o da böyle düşünceli olup tablo yapmak ister.
Ben böyle şeyleri gereksiz görüyorum. Yapmışsın şimdi ne yorum yapayım ki
Senin gereksiz görmene mi kaldı? Beğenirsin beğenmezsin o ayrı ama insanların zevklerine saygı duymak zorundasın.
Çok güzel olmuş benim isteme çiçeğim yapay dı o yüzden böyle bişey yapamadım:(((
Güzel olmuş🌿.
Çok güzel ☺️ mutluluğunuz daim olsun ✨
Tatlı bence güzel olmuş 🙂
Çok güzel duruyor. Keşke Reçel Yapsaymışsınız (!).
Çok romantik bence.
Güzel olmuş
Valla ben çöpe atmıştım güzel olmuş
inşaallah senin değerini bilir
cok mantikli guzel olmus
Güzel olmuş. Orjinal de bir fikir.
Cok güzel🤗 Hayirli olsun 💝
Ben de boşandığım gün çöpe attım. 4,5 sene sonra.. Artık böyle şeylere önem vermeyeceğim
Çok hoş
Gereksiz
Sensin gereksiz hakikaten.
Çok şık olmuş
Harika olmuş anlamlı.
Güzel bence
Coh ii gav
Hastalık çeker diyorlar solmuş çiçek.
Aşırı güzel
Çok güzel olmuş 😊
Ayy aşırı güzel
müqq