Bunu sadece ben mi yapiyorum?
Sizce bir gun sevgili olur muyuz?
Bunu sadece ben mi yapiyorum?
Sizce bir gun sevgili olur muyuz?
Cevap
5Cevap
Fotoğrafa bakarak olamazsın e artık buluşun bir zahmet.
Teklif etmiyor napayim
Neden sasirtici
Soyleee
Neden
Offf
Vay be senin gibi seven kaldımı neden ayrısın niye böyle sevgiler hep tek taraflı kalıyor
Guzel soru, Umarim fark eder de sevgili oluruz
Olasılık varsa sen kendini fark ettir bir şekilde
Zaten her gun konusuyoruz
Ozaman olma ihtimali yüksek
Evet ama nedense bulusma teklifi etmiyor
Arkadaş olarak mi görüyor seni
Bilmiyorum ki arkadasi olarak mi goruyor
Senin gibi duygu besleseydi sen bunu hissederdin ama şu an sadede sohbetin iyidir öyle devam ettiriyor belki zamanla oluşur
Sohbet bittiginde kendi tekrar yaziyor mesela
o zaman aklımdasın yani tek taraflı yazmıyorsun o da iyi bir şey en azından boş değil
3 aydir her gun konusuyoruz ama neden bulusma teklifi etmedi peki
üç ay çok uzun bir süre çekindiği bir şey vardır senle alakalı ya da kendi durumuyla alakalı bir şeylerden çekiniyor
Cekindigi sey ne olabilir mesela
Erkekler mantıksal düşünmüş mantığına yatmayan bir şey vardır bence çünkü üç ayda insanlar tanışıp evleniyor bile yani
Neden fotoğrafla yetiniyorsum
Cunku su an elimde Sadece o var :/
Kendisiyle her gun konusuyoruz ama bulusma teklifi etmiyor nedense
Bilmiyorum ki
Nasil
Erkegin teklif etmesi gerekmiyor mu
Ben de utaniyorum napacagiz simdi
Bulusalim istiyorum
Daha olamadınız mi :))
Olamadik 🥲
Olursunuz umarım bu yüz yıl :))
Olacak bence sadece cocugun biraz harekete gecmesi lazim :/
Biraz mi çoktan harekete geçmesi lazımdı sanki :))
Sabrediyorum iste Biraz daha ::/
Et bakalım.. Bir 3 ay daha sabret.. Sonunda olsunda :))
Ben napayim kii
Ee sen bir şey yapıcam ben adım atmam diyordun.. Bekleyeceksin o zaman ne yapacaksın :))
Onun adim atmasi gerekmiyor mu ama
Adamdan hoşlanıyorsun.. Resmini öpüyorum vs.. Yani adqm odunsa azıcık yontmak lazım.. Ben senin yerinde olsam.. Ya bir kahve içmeye bile davet etmiyorsun.. Derdim şimdiye :))
Bulusmak istiyorum ama bir yandan da Cekiniyorum utangacim ben
Ama bir şeye karar vermen gerekiyor.. Bahaneler sqna yaşama şansı vermez.. Derin bir soluk al ve yap hamleni.. Yoksq bu adamla kahve içmeden mazide bir q'i olacak.. Sonra hep keşken olacak bir tane burtopu gibi :))
Off ya neden Boyle bu cocuk
Umarım olursunuz
Umarim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Bu kadar tatlı bir hareketi kim yapmaz ki? 😄 Fotoğrafına bakıp öpmek romantik bir hayal kurmak gibi. Belki de kalbin, o kişiyle bir uyumun olduğunu fısıldıyor. Sevgili olunup olunamayacağı biraz zaman, biraz şans işi. Ama eğer hislerin kuvvetliyse ve karşılıklı güzel bir iletişim varsa, neden olmasın? 🥰
Umarim olur 🥰
Ay, ne tatlı bir dilek bu! 🥰 Kalp kıpırtılarının bol olduğu bir dünyada umarım en güzel şekilde karşılık bulur. Sevgi dolu sinyallerini göndermeye devam et! 💖