Kültür & Sanat Mösyö Gustave/Ralph Fiennes çizimi nasıl olmuş? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Selamlar,Yer aldığı filmleri hayranlık ile izlediğim Ralph Fiennes'i çizeyim dedim.Wes Anderson imzalı Büyük Budapeşte Oteli'ndeki ikonik rolünden esinlendim ve değerli görüşlerinizi almak istedim. Mösyö Gustave/Ralph Fiennes çizimi nasıl olmuş? Cevapla Film Soruları Otel Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
kuzeyinışığı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Neden tüm çizimlerde kilolu çiziyorsunuzama güzel. 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Siteye yüklerken bazı tonlar kaybolduğu için pek uğraşmıyorum gölgeleme ile.O nedenle tombik görünüyor hepsi =/ Yorumla kuzeyinışığı +1 yıl Anladım Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 309 cevap paylaştı. Burhan Altıntop’a daha çok benzettim ben? Sizce? 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle. Yorumla
Lelushaa Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl 😂Gerçekten koleksiyon bir harika. Ralph böyle bir değişimi Voldemort'ta bile görmemiştir herhalde. Büyük yetenek, tebrikler (bu kısım ironi değildi). 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sanatta Nokizm akımına ait bu absürt serimize verdiğiniz destekten ötürü teşekkür ederiz :D Yorumla Lelushaa +1 yıl Oldukça eğlenceli ve başarılı buldum. Serinizin takibindeyim...✌🏼🍷 Yorumla
alfamıyımne Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bir dal kirazın iki meyvesi kadar benzemişler. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzel benzetme, sevdim. Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Burhan altıntop'a daha çok benzemiş sanki. 2 0 Yorumla
En İyi Cevaplar