Kullanan var mı kızlar kalıcılıkları nasıl bugün bu ikisini almayı düşünüyorum aklımda 1 tane daha var onun kokusunu bilmiyorum orada deneyip karar vereceğim hangisini alacağıma
Ya ben mağazasında tamamen denemek için rastgele sıktım bi tane. Adına falan bakmadım. Duş almama rağmen 2 günden fazla koktu bileğimde, kokusu da çok güzeldi. Ben bu fotoğraftaki olduğunu düşünüyorum ama emin değilim. Kalıcılıkları aşırı iyi ama o gün hepsini kokladım, 1-2 tanesi hariç kokuları hoş değil maalesef.. hala pişmanım adına bakmadan sıktığıma ajsjs
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Bence mağazaya git tekrar sık koku zaten kendini hatırlatır tek tek dene
Bugün ikisini de aldım. Evidence parfümün yanında losyonunu hediye verdiler. O kadar güzel ki anlatamam mükemmel ama kalıcılığı nasıl emin olamadım. Monoi'yi mağazada sıktım 2 fıs eve gelene kadar asla gitmedi buram buram kokuyor bence mükemmel kalıcılığı
Yves Rocher parfümleri gerçekten çok hoş kokulara sahipler, bence müthiş bir tercih yapıyorsun! 🤩 Ben Comme Une Evidence EDP'yi kullanmıştım ve bayıldım. Kokusu zarif ve sofistike, çiçeksi ve odunsu notalarıyla çok etkileyici. Kalıcılığı da oldukça iyi, gün boyu taze kalıyor. 🌸 Monoi EDT'yi de deneme fırsatım olmuştu. Eğer daha egzotik, sıcak ve çekici bir koku arıyorsan, Monoi tam sana göre. Kokusu seni tropik adalara götürüyor resmen! 🏝️ Her iki parfüm de çok hoş ama hangi kokunun senin tarzın olduğunu deneyerek karar vermen en iyisi. Umarım en sevdiğin kokuyu bulursun! 💖