Kültür & Sanat Sizce kendimi geliştirsem olur mu bir şey benden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Okul da çizmiştim biraz çoçuksu gibi sizce yetenek veya el beceriği var mı bende? Güncellemeler+1 yıl Kendimi geliştirmek için ne yapa bilirim sizce? Çizim kursuna mı gitmeliyim? Güncellemeler+1 yıl Sizce nasıllar yoksa herkes mı bakarak çizer bu el yeteneği değil mi Sizce kendimi geliştirsem olur mu bir şey benden? Cevapla Okul Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
KızlarSoğuyor Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Olur abla :( Ben sende o ışığı gördüm :( Rica etsem benim nickimin sende uyandırdığı izlenimi de resmeder misin? :( 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ablan değilim ve nickin neden böyle anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Bu siteye giren Kızlar erkeklerden soğuyor mu demek nickin? Ben mesela siteye girdikçe erkeklerden soğuyorum Yorumla KızlarSoğuyor +1 yıl Yok abla yaa :( Ben biraz cimri bir insanım da hayatıma giren bütün kızlar bu özelliğimden dolayı soğuduğunu söyledi :( O yüzden bu nicki seçtim :( Yorumla
Atarlıı_Şekerpare Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Çocukça mı ben cin Ali de kaldım ötesi yok.Çizimin şahane bire aşık oldum iki tam bir ressam bakış açısı. 1 0 Yorumla
ddaloğlu Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl bence çok iyi. ilerde çok iyi para kazanabilirsin bence. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Para kazanamam benden bin kat daha güzel resim çizen var benimki onların yanında çöp adam kalır Yorumla
all_we_need_is_love_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İki resim kopya mi yoksa özgün fikir mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kendimi geliştirmek için bi resme bakarak çiziyorum ama tam aynısı değil değiştiriyorum çizimimimi geliştirdikten sonra kafamda çok güzel fikirler ve onları çizecem Yorumla
Miyaff1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Mükemmelsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O kadar değil ama teşekkür ederim Yorumla Miyaff1 +1 yıl Benim becereksizliğime göre olağanüstü dşsşdşcşd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olur abla :( Ben sende o ışığı gördüm :( Rica etsem benim nickimin sende uyandırdığı izlenimi de resmeder misin? :(
Ablan değilim ve nickin neden böyle anlamadım
Bu siteye giren Kızlar erkeklerden soğuyor mu demek nickin? Ben mesela siteye girdikçe erkeklerden soğuyorum
Yok abla yaa :( Ben biraz cimri bir insanım da hayatıma giren bütün kızlar bu özelliğimden dolayı soğuduğunu söyledi :( O yüzden bu nicki seçtim :(
Çocukça mı ben cin Ali de kaldım ötesi yok.
Çizimin şahane bire aşık oldum iki tam bir ressam bakış açısı.
bence çok iyi. ilerde çok iyi para kazanabilirsin bence.
Para kazanamam benden bin kat daha güzel resim çizen var benimki onların yanında çöp adam kalır
İki resim kopya mi yoksa özgün fikir mi
Kendimi geliştirmek için bi resme bakarak çiziyorum ama tam aynısı değil değiştiriyorum çizimimimi geliştirdikten sonra kafamda çok güzel fikirler ve onları çizecem
Güzel bence emeğinize sağlık..
Mükemmelsin
O kadar değil ama teşekkür ederim
Benim becereksizliğime göre olağanüstü dşsşdşcşd
Olabilir
Olabilir