Kültür & Sanat Kemal Kuruçay vefat etti. Dizilerini izler miydiniz? nedenziz Takip Et Yoda Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Allah rahmet eylesin beğenerek izlediğim sevdiğim bir sanat adamıydı. Mekanı cennet olsun. Kemal Kuruçay vefat etti. Dizilerini izler miydiniz? Cevapla Dizi Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
majestetuncay Takip Et FenomenMentor Yaş: 40 +1 yıl izlediğim dizilerde vardı..Allah rahmet eylesin.. 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 911 cevap paylaştı. Bu adamla ilgili yillar once burada biri "herkesin tanidigi ama adini bilmediği bu adamin ismini biliyor musunuz?" diye bir soru sormustu. Dun olum haberini gorunce o aklima geldi. Hakikaten oyle sima olarak herkes tanir. 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 608 cevap paylaştı. Çoğu zaman yan oyuncu olsa da rollerinin hakkını veren eski usta oyunculardan. Mekanı Cennet olsun ne diyelim. 1 0 Yorumla
KIMIZIKIMIZI Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Allah rahmet eylesin. Gerçekten çok değerli kaliteli bir sanatçıyı kaybettik🙏🌸 1 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Zengin kız fakir oğlandaki şükrü değil mi bu 2 1 Yorumla nedenziz +1 yıl Evet o. Seksenler dizi setinde kalp krizi geçirmiş Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Sevdiğim, gerçek anlamda sanatçı olan oyunculardan birisiydi mekanı cennet olsun. 0 0 Yorumla
Sykops123 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Severdim pozitif rollerin adamıydı ölümlü dünya işte 0 0 Yorumla
killkong Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bazılarınız bilmez yaşından ötürü ama ben bu adamı "en iyi arkadaşım"dan beri tanıyorum çok severdim Allah rahmet eylesin 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 4b cevap paylaştı. seksenler dizisinde görüyordum seyfi muhtarı 1 0 Yorumla
Zrtnn Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Pulsar diye bir dizide oynadığını hatirliyorum 1 2 Yorumla nedenziz +1 yıl Seksenler dizi setinde kalp krizi geçirmiş Yorumla Zrtnn +1 yıl allah rahmet eylesin. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
izlediğim dizilerde vardı..
Allah rahmet eylesin..
Bu adamla ilgili yillar once burada biri "herkesin tanidigi ama adini bilmediği bu adamin ismini biliyor musunuz?" diye bir soru sormustu. Dun olum haberini gorunce o aklima geldi. Hakikaten oyle sima olarak herkes tanir.
Çoğu zaman yan oyuncu olsa da rollerinin hakkını veren eski usta oyunculardan. Mekanı Cennet olsun ne diyelim.
Allah rahmet eylesin. Gerçekten çok değerli kaliteli bir sanatçıyı kaybettik🙏🌸
Zengin kız fakir oğlandaki şükrü değil mi bu
Evet o. Seksenler dizi setinde kalp krizi geçirmiş
Sevdiğim, gerçek anlamda sanatçı olan oyunculardan birisiydi mekanı cennet olsun.
Severdim pozitif rollerin adamıydı ölümlü dünya işte
Bazılarınız bilmez yaşından ötürü ama ben bu adamı "en iyi arkadaşım"dan beri tanıyorum çok severdim Allah rahmet eylesin
Evet izlerdim. Allah rahmet eylesin
İzlerdim ya şaşırdım nedense
seksenler dizisinde görüyordum seyfi muhtarı
Pulsar diye bir dizide oynadığını hatirliyorum
Seksenler dizi setinde kalp krizi geçirmiş
allah rahmet eylesin.
komik insandı allah rahmet eylesin
İnanamıyorum