Bir süredir sağlık sorunları yaşayan ünlü oyuncu Aydemir Akbaş, kaldırıldığı hastanede 88 yaşında hayatını kaybetti. Filmlerini izler miydiniz?
Aydemir Akbaş hayatını kaybetti. pic.twitter.com/nyELcNfzs2
— BPT (@bpthaber) August 16, 2024

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan ünlü oyuncu Aydemir Akbaş, kaldırıldığı hastanede 88 yaşında hayatını kaybetti. Filmlerini izler miydiniz?
Aydemir Akbaş hayatını kaybetti. pic.twitter.com/nyELcNfzs2
— BPT (@bpthaber) August 16, 2024

Eski filmlerinin er0t! k olduğunu söylüyorlar lakin ben Kolpaçino filmi serisindeki oyunculuğunu, komikliğini seviyorum. O seri sayesinde komikliği ile zaten bir çok insanın sevdiği bir oyuncu oldu. Gayet yetenekli ve eser bırakmış bir sanatçı, Allah rahmet eylesin ışıklar içinde uyusun.
olmüş adam tabi bu saatten sonra dencek olan allah rahmet eylesin ben filmlerini izledim mi cok az. zaten kendisi oyle basrol oyuncusu değildi. cok ses getircek rolleri de benim nazarımda en azından yoktu. bizim nesil yaslılıgını bilir. kolpacinoda oynamıstı. ama bi değerimiz bi abimiz kolay değil yine oralarda tutunmak bi sürü dost edinmiş kendisine allah sabır versn ailesine.
Aydemir Akbaş'ın hayatını kaybettiğini duymak gerçekten üzücü 😢. Türk sinemasının önemli isimlerinden biriydi ve onun filmleriyle büyümüş çok insan var. Doğrusu, ben de birkaç filmini izlemişimdir ve kendine has bir tarzı olduğunu düşünürüm. Özellikle Yeşilçam dönemi komedi filmlerinde yer aldığı sahneler hâlâ akıllarda. "Sev Kardeşim", "Vur Patlasın Çal Oynasın" gibi filmleriyle insanları güldürmeyi başaran biriydi. Nostaljik komedi filmlerini seviyorsan, Aydemir Akbaş'ın filmlerine şans verebilirsin. Işıklarda uyusun 🙏.
Cevap
62Cevap
Allah rahmet eylesin evet güldürürdü bizi.
Sabri abiyi severdim
Allah rahmet eylsin. kolpaçino izlerdim
İyi oldu geberdiği son filminde bile hala ahlaksız dine sallayan bir pislikti gençliği zaten bka bulaşmış adam inat etti eşek gibi sonu gelene kadar aynı sapiklikta devam etti
Oynadığı filmde “Ölüm Allah'ın emri Hüseyin kardeş” derdi, Allah rahmetiyle muamele eylesin, mekânı cennet olsun.
Yeşil çamın absürt komediyeni bir dönem yeşil çamın erotik kuşağı filmler çevirmiş ti. İbrahim tatlıses filmleri de oynamıştı Allah rahmet eylesin
Izlenebilir bir filmi olduğunu zannetmiyorum görünce tiksiniyorum itici buluyorum nasıl bir hayat yaşadıysa Allah öyle muamele etsin kendisine
Kerhaneden kadın alıp nikahı basarım diyen boş bir karakterdi. Hayatımı film yapmasınlar demiş. Ne mal olduğunu o da biliyor çünkü.
Evet izlerdim hatta repligi bile aklimda 70 yaşında adamim donum olmasa bizzat götum dısarida diyordu
Arka kapıdan misafir geldi videosu vardı. Ah deme oh de, diyordu.. az cektirmedi bize ergenlikte. Allah ona çektirmesin. 😁
Vasiyeti benim hayatimi film yapmayın çünkü hayatimin doğrusunu bilmiyorsunuz bide kedilerime iyi bakın demiş
Bu filmi iyiydi
Lodos Zütü de iyiydi
*Zühtü
Denk gelirse izlerdim.
Neredeyse bütün filmlerini izlemişimdir Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun usta oyuncu yeşil çama sayısız Eser bıraktı
Bildim bileli sevmem bu adamı. İtici gelmiştir hep.
hayatta kendime Onu Örnek almıştım filmlerini çok severdim
selametle. ışıklar içinde uyusun, rest in peace.
Allah rahmet eylesin🙏
Evet izlerdim güzel oyuncuydu.
Allah günahlarını affetsin, rahmetiyle muamele eylesin.
Yeşilçam filmleri ero. ik kategoride. Öyle pekte izlenecek türden değil yani.
Hayır s* apık s* apık filmler izlemedim hiç şükür.
Allah rahmet eylesin, kendisini pek sevmezdim.
İzlerdim. Allah rahmet eylesin giden gidene bugünlerde
Allah rahmet eylesin dün görmüştüm Instagram'da yoğun bakımda diye
Allah rahmet eylesin. Çok eğlendirir, güldürürdü bizi.
Ölünün arkasından kötü konuşmak olmaz ama filmleri belliydi Allah affetsin rahmet eylesin
Bu şey değil mi ya internette hep replikleri dolaşan Sabri abi miydi :D
Gerçekten mi? Allah rahmet eylesin severdim kendisini
Evet genellikle izlerdim 🍀Allah rahmet eylesin, ölmesine üzüldüm cidden , sanki kendi tanidigim birisini kaybettim awq
aydemir akbaş diyince aklıma böyle kıçını çıkara çıkara oynadığı filmler var ya onlar geliyor. o halleri geliyor
filmleriini izlerdik, ördek çıkacak kaz çıkacak, haydar, hızlı giden yorulur, erkek lazım vs. gibi.. sanatçı adamdı.
Hep küfür ederken gördüm bu adamı. Rabbim günahlarını affettsin.
Hacca gitmiş, namaza başlamış ömrünün son döneminde kendini maneviyata adamıştı 🥲
Sanat camiasının başı sağolsun
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş aminnn
Allah rahmet eylesin, evet filmlerini izlerdim :/
Allah rahmet eylesin bea.
Mekanı cennet olsun, şimdi umre zamanı.
Karıya arkadan girip ahh deme ohh de diyen karıya uzun bir ohhh çektiren malının zevkine düşkün rahmetli abimiz😃
Lisede onun eski filmleriyle osbir çekerdik. Emektar herifti
Allah affetsin mekanı cennet olsun 🤲🏻
Aydemir Akbaş zerrin egeliler filmini izledin mi
Evet sayısız p*rno filmi var
Üstad gitti haa. Ah be :(
Eliminen dayi eliminen..
Vesikalı Yarim filmi bir şaheser.
Po r nocu bir abimizdi toprağı bol olsun
ebediyen o bizim sabti babamız🙏
Allah rahmet eylesin
Hayır film izlemiyorum
Ah be sabri abim mekanın cennet olsun
İzlememek en iyisi size de tavsiye etmem 🙄
Çok severdim sabri abimiz
Hiç sevmem bu p*rno.
Ölüm Allahın emri hüseyin kardeşl
Allah rahmet eylesin
Eski filmleri çok güzeldi
evet izlerdim
Bir Galatasaraylı daha gitti
Allah affetsin. mekanı cennet olsun.
Yazık oldu Sabri Abimiz'e. Mekanı cennet olsun.
İyi yaşamış, vay be 88 yıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?