Şu an bu haberi duyan nerdeyse herkesin içi bir hüzün, gözleri dolu yutkunmakta zorlanıyor.
O kadar oyuncu vefat etti bu kadar üzmedi bizi
Hemen hemen herkesin kalbine filmleri, mütavaziliği, toplumsal olaylara tepkileriyle dokunmuştur. Dünyada en çok film çekme rekorona kadar hep değerli bir yeşilçam deviydi.
Daha dün sordum ya Yeşilçamın en iyi ilk üç jönü kimdir diye. Zamanında Tarık Akan bile demiş önce Cüneyt Arkın diye. Allah rahmet eylesin.
Cüneyt Arkın’ın filmlerini çok izlerdim. Sevdiğim bir sanatçıydı başarılı buluyordum filmleri oldukça güzeldi sürekli izlenebilecek seviyedeydi ve hiç sıkılmıyordum. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Filmleri hic ilgimi cekmedi ama en son ot dergisine verdiği bir röportaj hoşuma gitmişti özellikle şair arkadaşlarından falan bahsettiği yerler. Yani hani geçmişten aynı masada olmak istediğin kimler sorusuna kendisini ekleyebilirim ama filmleri dediğim gibi hiç ilgimi çekmiyor
Allah rahmet eylesin inamadim gittim haberleri okudum maalasefki doğruymuş keşke troll soru olsaydı diye geçirdim tekrar Allah rahmet eylesin adımdan gurur duyduğum filmlerini az seyretmedim türk sineması bir efsaneyi daha kaybetti filmlerinla kalplerde yaşayacaksın CÜNEYT ARKIN "Fahrettin Cüreklibatır" 😢😢😢😢😢
Çocukluğumuzla ve geçmiş anılarımızla, güzel günlerle aramızda köprü olan isimleri parça parça kaybediyoruz. Onlardan bize sadece dijital veriler kalıyor ve bunlarla avunmaya devam edeceğiz.
KPSS güncel bilgiler sorusunda sorabilirler bu sene bu oyuncuyu. 2021 Sinema Ödülü de verildi çünkü Cumhurbaşkanlığı tarafından. Allah rahmet eylesin 🤲
Allah rahmet eylesin filmleriyke büyüdük romantik jön karakter oynadigi fimlefi favorilerimdir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Mekanı cennet olsun çok sevmezdim filmlerini nedense çok karizmatikte gelmezdi bana ama banu alkanın anlattığına göre çok yakışıklıymış yani o dönem ilişkim olmasa ona düşerdim demişti