Kültür & Sanat Metro'da olan sergileri inceliyor musunuz yoksa yürüyüp geçiyor musunuz? KözGetirin Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Çok merak ediyorum gerçekten inceleyen var mı? İncelemiyorum İnceliyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Metro'da olan sergileri inceliyor musunuz yoksa yürüyüp geçiyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yürüyüp geçiyorum açıkcası. Biryere gitmek için kullanıyorum metroyu sonuçta. Metro zaten 2-3 dk da bir geliyor oturupta sergi izleyemem maalesef. Alan doldurma çalışması olarak görüyorum onları. 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 309 cevap paylaştı. Yaşadığım yerde metro yok bu tarz sergileri seviyorum olsaydı incelerdim. 0 0 Yorumla
EmirulEmir Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Bazı sergiler hoşuma gidiyor. O yüzden seyrediyorum. Etrafımda olup bitenleri izleyen birisiyim bir de. Ne olduğuna bakarım illa :D 1 0 Yorumla
Mopyabiniz Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 404 cevap paylaştı. Karı kız varsa inceliyorum kültürlü görünmek için. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yürüyüp geçiyorum açıkcası. Biryere gitmek için kullanıyorum metroyu sonuçta. Metro zaten 2-3 dk da bir geliyor oturupta sergi izleyemem maalesef.
Alan doldurma çalışması olarak görüyorum onları.
Yaşadığım yerde metro yok bu tarz sergileri seviyorum olsaydı incelerdim.
Bazı sergiler hoşuma gidiyor. O yüzden seyrediyorum. Etrafımda olup bitenleri izleyen birisiyim bir de. Ne olduğuna bakarım illa :D
Metrolar da sergi mi var
Metro da sergiler mi var?
İncelemiyorum bazen bakıyorum sadece
İlgimi çeker böyle şeyler…
Karı kız varsa inceliyorum kültürlü görünmek için.
Metrolarda sergi mi vardı 😅
İnceliyorum
Bazen
Seyrediyorum.
Metro ne 😢
Bazen..