Bizzat uzun yol şoförü biri anlattı. Metro Turizm şöyle bir sistem ile çalışıyor ve bundan dolayı otobüslerini bayileri kontrol etmesi zorlaşıyor. Ben gidip Travego otobüs alıyorum 5 tane mesela. Sonra Metroyu arayıp diyorum ki benim şu kadar otobüsüm var şurdan şuraya isim hakkını bana ver hem sen kazan hem ben kazanayım. Metro tamam diyor al. Ondan sonra ne kontrol var ne başka birşey. KamilKoç ise şöyle yapıyor. Şu şehirlere personelimizi ve filomuzu koyalım diyor pat kendi bizza şirket olarak koyuyor. Fark bu. Metro kalitesiz ezik bir firmadır. Net.
ayrıca sırf para uğruna bakımı yapılmamış bozuk bir aracı sefere çıkarmışlardır, tam çanakkalede ben ve arkadaşım @siyahtukenmezkalem mağdur olcakken metro bayisi işleten normal bir esnaf abimiz bize ve yolculara merhamet göstererek kendi özel minibüsünü tahsis edip, bizi istanbula kadar getirmiştir, metro turizmin hiç bir hizmetini görmedik, iyikide görmedik kesin rotayı şaşırıp bizi tahtalı köye götürürdü :D
Nedeni cok fazla aracının olması ve bu nedenlede cok acemi insanları ise almaları eger daha yeni yetme uzun yol gormemis insanlari yola cikartirsan kacinilmaz son
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
kaza geliyorum demez şöförleri özellikle mi seçiliyor o firmanın :)
En İyi Cevaplar