Yolculuk sakarayaya😎
Metro turizm hakkında bir sürü şikayet var ama galiba sadece hız konusunda tam puan alabilmiş😂😂 Sırf bunun için tercih ettim diğerleri daha geç gidiyordu. Metro turizm ile yolculuk yapan var mı?

İstanbul- Sakarya arası için normal dolmuşlada gidilir yani öyle çok bir mesafe yok sıkıntı yaşamazsın Esenler'den trafiğe göre 2 saatte varırsın yani. Otobüs firmaları için gideceği güzergah önemlidir bu güzergaha göre değişir mesela Metro Samsun karşılıklı seferlerinde çok iyi çünkü sahibi Samsun'lu bunun gibi. ya da İstanbul- İzmir ya da Denizli vs seferleri için Anadolu ulaşım iyidir ben İstanbul-Ordu hattında yerel firma olmazsa Kamil ya da Ulusoy tercihim, dediğim gibi yakın mesafe zorluk yaşamazsın hayırlı yolculuklar.
Korkulacak birşey yok zaten araçlar şirket değil şahıs araçları bir çoğu ve Sakarya'da metroda arabası olup çalışan çok iyi şöför çok tanıdığım var. Rahat ol hayırlı yolculuklar 😊
Haberin yok mu? Muavinleri fazladan enerji harcıyor sizler için?
Sırf onun için tercih etme , muavini çağırıp , ekstra menüden iste. Beyaz de o anlar.
OOO grup :D
Kaptanda destege gelir o zaman , zaten kaza da yapmayı seviyorlar :D Direksiyonu bırakır gelir direk :D
Muavinlere dikkat et böyle bir olay olmuştu ☺️
ben yazacaktım baktım başkası yazmış
@Zeka_Para_Guc_Ahlak kader kısmet
Cevap
43Cevap
https://i.capsspot.com/s/33/4/1164173.jpg
https://i.capsspot.com/s/40/2/1259079.jpg
ttercih etmemem için bu capsler yeterli
araştır geçen sene napmış muavinin biri metro turizmde
Metro Turizm dünyanın en iğrenç turizm şirketidir. Yürüyerek giderim gene Metro Turizm'i tercih etmem
Sağ salim varırsın umarım gideceğin yere. Bu arada aman bacım muavinlere dikkat eskaza uykuya falan dalayım deme :)
Pamukkale ve Kamil Koç firmalarını tek geçerim. Mesela en azından Sakarya yolcusu iken mola yerinde başka bir otobüse aktarma yapılmadım :(
Bir kaç kere yaptım ama rötar yapıyor. Adapazarına trenle gidiyorum ben günübirlik gidiş geliş 24 lira 🙊
Üzerine attırırlar bagajın yanar kazada ölürsün ağır aktroller ama sen biliirsin tabi
Arabaları çok sallanıyor insanın midesi kalkıyor kötü
Uzak dur. Güvenli değil. Sahibi de sakat personeli de.
O muavin olayından sonra
Metro çikolatası Bile yemiyorum
metro seri gidiyor. aksiyon istiyorsanız metro iyi tercih -.-
Metro yu sevmem personeli hiç iyi değil Pamukkale tercihimdir otobüs firması olarak
Metro turizm ile yolculuk yapmam. Müşterilerinin suratına attıran bir firma. Hala iş yapıyor olması bile çok yanlış.
muavine dikkat et yeter. sapık dolu, kisacasi uyuma sakin
Sanki 20 saatlik yola gideceksin. Hizli gitse cok olsa 20 dk once varirsin.
Keşke almasaydın 2 sefer bindim 2 sin dede arabada kazı çalışması yapılıyordu sanki
Şu yandaki kıza attıran muavin olayından sonra iğrenç bir izlenim bıraktı.
EVET Dedikleri için, bir daha METRO'ya binersen ne olayım !
Çok kötü. Ne zaman bir kaza haberi gelse ya da otobüs yansa mertrodan çıkıyor
Güvenilir Firmadir Sadece Host suratına attirabilir
intaahar haramdı metro turız mı sectık :))
kesinlikle binmeyin rezillik !!
otobüse binerken naylon poşet geçir kafana :D
27 tl mi istanbuldan Sakarya ya?
Ucuzmuş😏
Muavinlere dikkat et, uyurayak attırırlar.
ayvayı yedin oodun gibi koltuk ofun gibi muavin
En son bir kıza taciz edilmişti
Aman uyuma bayo yaptirmasinlar
Sevmediğim bir firma
Allah kurtarsın sakın uyuma.
Yüze attırıyorlar yolcuların
@AyazTuran ben mi? Gercek olm bu
@AyazTuran oha yaşamadın tamam da hiç duymadin mi bayan bir musterinin yüzüne attirmis muavin kari uyurken. Uyanınca da olay çıkmış polis falan gelmiş ama kadın deliller kaybolmasin diye yüzünü yikamamis polis gelene kadar daha neler neler
kötü denemez de coq da ii sayılmaz
dikkat et kendine metro kötü bı firma
dikkat ette boyamasınlar senide
Vib iyidir d
Kaç aylık o bilet 😕
muavine dikkat et
iyi yolculuklar
berbatty
uyuma..
tırnaklarını kes
İyidir
berbat