Selam canım Eylül ayını çok severim daha doğru sonbaharın bütün aylarını severim. Eylül ayının bana hatırlattığı bir anne olarak Okulların açılacak olması gelir ilk sırada. Havaların serinlemesi ve biraz rahat nefes almak... Yaprakların tatlı, tatlı renk değiştirmesi...
Eylül saygı duyduğum bir ay benim. Çalışkan. Tedbir alan. Haydi, toparlanın emrini bundan daha tatlı veremez bir mevsim. Romantik. Akıllı. Sonbahar koymuşlarsa da adını, aslında ilkbahara gebe adeta. Biraz mahzun peki ama ya o rengarenk yaprakları ağaçların? Bir de Başak burcu'nun ayı elbette... Ben bir aslan kadını olarak başak kadınlarını kendime hep saygın ve kadim dost bulmuşumdur. Başak kadını gıcık anında bile komik olabilir. Ben senin bu ay doğduğunu ve başak burcu olduğunu başka mesajlardan öğrenmiştim galiba... @Şiirselbiri iyi ki tanıdım seni, güzel kâlbini... Nice güzel mutlu ve şiirli yılların olsun nice güzel yaşlarda yaşa, sevgiler şimdiden💫🎈❤️❤️❤️❤️❤️
Şimdi oturup ağlıcam bak 🎈🎈🎈🎈 2 defa okudum... Eylül ayının hüznüne aşık biri olarak doğum ayım da sanırım kendini o güne layık gördü... Ne mutlu varlığına ve dostluğuna hep iyikinin içinde ol ❤️🎈🙏
dün insatagramda bütün tanıdıklarım storylerine eylülle alakalı sonbaharla ilgili hikayeler paylaşmışlar 😂 bazen sırf paylaşmak olsun diye bişeyler paylaşmaktalar gibi hissediyorum