TED Bundy... 20'den fazla kişinin ölümüne sebep olmuştur. Hapishaneden kaçmayı başarmıştır üstelik bu seri katile aşık olan çok sayıda kadın olmuş. Eğer ki yanlış hatırlamıyorsam tutukluluk sürecinde bir kadınla evlenmiştir. Zeki bir katilmiş. İkna yeteneği bayağı iyiymiş sanırım bu yüzden kadınların ilgisini çekti.
Caligula'yı ben de biliyorum gelmiş geçmiş en kötü adamdı. Yanlış değilsem kız kardeşini hamile bırakıp karnındaki bebeği zorla çıkarmıştı sonra kendisi kel diye herkesi kel yapıyordu galiba
İlk okul 4 e giderken sınıfımızda bir kız arkadaşımız evine giderken seri sapık tarafından kaçırılıp tecavüz edilip öldürülmüştü. Ben halen o kızı unutamadım melek gibi kızdı.
Hitler belgeselini izledikten sonra üstüne başka cani biri gelmiyor aklıma. Soykırıma uğrayan Yahudilerin saçları ve sakalları kesilmiş ve kilim tarzı dokumalarda kullanmışlar. . Halı sahayı dolduracak çoklukta ve hâla günümüzde kullananlar varmış. Bide fırına atma vs dışında Hitler'in Rusya isgalindeyken insan vücudunun donarak hangi süre zarfında öldüğüne dair deneyi de beni çok ürkütmüştü. Canlı canlı insanları sırasıyla donarak ölmelerini gözlemlemiş sürelerini kayıt altına almıştır. Bunun üzerine Almanya Yahudi mezar anıtlarına ve Polonya'da ki Auschwitz en büyük yahudi kampına gitmistim. İnanilmaz ürkütücü bir atmosferi var ve etkilenmemek elde degil. Yine ben millet olarak şanslı olduğumuzu düşünüyorum 😬 Ayrıca Hitler belgeseli Netflix te bulunuyor tüm açıklığıyla izlemek isteyen bakabilir.
Valla bize lisedeyken Milli Güvenlik dersine giren Albay izletmisti. Belgeseli açmadan şimdiden ağlayıp sızlanıp bağıracak olanlar dışarı çıksın demişti. Bizde yok izleriz nolacak falan derken Albayın korkusundan içimize ata ata izledik son dk Sina kadar. Netflixte de aynı belgeseli buldum yıllar sonra 😬
1933-1945 yılları arasında NSDAP iktidarı süresince Alman Devleti'nin hakimiyetinde ki hiç bir toplama kampında fırınlar insanları öldürmek için kullanılmamıştır.
Fırınlar zaten cesetleri ortadan yok etmek amacıyla yapılıyor. Cesetlerin kokusu inanılmaz hâl alınca diğer şehirlere kadar ulaşıyor. Ve çare olarak fırınlara atılıp kurtulmaya çalışıyorlar. Ama tabi ki canlı olarak ta atılan elbette oldu.
Caligula bunlardan biri evet benim aklıma başka korkunç tarihi kişilik olarak kazıklı voyvoda geliyo mesela.. Bide korkunç deneyler var mesela asıl onlar beni ürkütüyo. Örneğin uyku deneyi, Einstein in da parmağı olan ışınlanan gemi deneyi vs. bide ayrıca yaşanmış olaylardan korkunç siyam ikizlerinin olayı var incelersiniz. Bunların dışında testere korku filmi tarzı filmlerin senaristlerini de pek sağlıklı bulmuyorum...
Roma dönemi imparatorlarının hemen hemen hiç biri eceli ile ölmedi, aslında çoğu bahsettiğin bu karaktere sahipti, fırsatını bulan arzu ve hırslarının esiri oldu.
Çinin ilk ve tek imparatoriçesi Wu Zetian. Çin işkencesinin mucidi. Kendi bebeğini elleriyle boğmuş, imporotorun hastalığını kullanarak yıllarca perde arkasından çine hükmetmiş yetmemiş kendini Geleneksel Çin İmparatorluğunun ilk kadın hükümdarı yapmış. 😖
Bebeğini kendi elleriyle öldürdükten sonra suçu İmparatorun o anki eşine atmış ve imparatorun eşinin ellerini ve ayaklarını keserek şarap fıçısına arttırmış.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bu caligula manyak kukusu akoyi denizi bıçaklattırmış herif ahsjdj.
Zevk için idam ediyormuş milleti.
Allahım nası vi dünyada yaşıyoruz.
Birilerinin derdi özgüvensizlik, depresyon.
Birileri oyuncsk gibi ülke yönetip halkın amınakoymuş.
kişilik değilde yunan mitolojisi ürkütüyor her an bir tanrı dünaya ya gene inip gene birine tecavüz ile yarı tanrı ortaya çıkartıp ülkelerin anasını ağlatıcak kadın da kıskanıp gene ülkeleri yok edicek off off yunanlar sabit duramıyor yerlerinde aw
Bak nickin ne güzel tomris hatun.. amazon kadın savaşçın var Tarihte ilk kadın hükümdarsın araya erkek almıyon ne güzel işte ne gerek var timura şimdi aaa😁😁🤦♂️