Vücudumun estetik gözükmesini istiyorum hangi dansı seçersem vücudum daha iyi görünür?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hepsi genel olarak vücudu çalıştırır aslında, sadece bazılarının vücudun belli bölgelerine etkisi daha fazla oluyor.
Latin danslarının birçoğu bariz şekilde bacak kaslarını güçlendirir. 00:43 sonrasına bakabilirsin.
Oryantal zaten bildiğin üzere, bel ve göbek çevresini inanılmaz derecede çalıştırır.
https://www.youtube.com/embed/4O1NFcPAM8YFlamenko desen, çok sert ve ani hareketleri vardır gövde kısmı için, o hareketleri de muhtemelen güçlü sırt kasları ile yaparsın. Ben yapsam kesin öne eğilir vücudum. Ayak hareketlerine bakarsan bileklerin ve bileklere bağlı olarak baldırların da etkilendiğini görürsün.
https://www.youtube.com/embed/eIBCd4zmPDABunların dışında kalan tüm danslar da etkiler vücudunu. Horon da tepsen, halay da çeksen bir şekilde vücudunu ısıtır, kalori yaktırır, yağları eritir ve hatlarını belirginleştirir. Kafkas yöreselleri mesela, o bacak hareketlerinin vücudunu nasıl etkileyeceği ortada.
Cevap
9Cevap
Zumba yapabilirsin tatlım ya da şu just dance'ler iyidir. Hem şarkı söylersin hem dans edersin. Eğlenceli bence.
Zumba yaaaa😄harika bir dans türü. acayip enerjini yükseltiyor ter attiriyor. Dansı sergilerken estetiklikte katıyor.
Ben shakira beyonce jlo rihanna izleyerek büyüdüğüm için konunun üstadı oldum. onlarin klibini açıp örnek alman yeterli gsgdg
Halay değildir herhalde... Kafkas olur oryantal çok yaygın...
Penguen dansı hele son ki zıplama tam forma sokmalık...
Senin tek dansla değil sporla, dengeli beslenerek doğru ürünleri seçmen gerekir. tabiki kolbsat oynaya bilirsin, öneri istemişsin.
Salsa ya da Pole Dance
Halay en esnek gösteren halk oyunudur.
Salsa öneririm
Hintliler gibi oyna
Estetik görünmek için, dans yeterlimi?
Zumba tanga spor..
latin dansları
Kafkaz
Zumba
Ffrhbgt
K pop dansları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?