Yaşım 36 ama aşırı minyonum. Atik biriyim 36 yaşındaki bir adam gibi görüntüm ve vücut çöküntüm yok.
Vücut kılları mı almam gerekirse ne ile almam daha iyi olur?
Yaşım 36 ama aşırı minyonum. Atik biriyim 36 yaşındaki bir adam gibi görüntüm ve vücut çöküntüm yok.
Vücut kılları mı almam gerekirse ne ile almam daha iyi olur?
Kardeş boş ver kalsın senelerce boks ve CrossFit yaptım sürekli o acı çekilmez. Bir kere aldım bir daha da öyle bir acı çekmem. boş ver yarışmacı değilsen mağara adamı gibi gez bir şey olmaz. Yarışmacıysan da tüy dökücü ile al.
Yoksa bende de bir sarı batman var ama yapacak bir şey yok.
Benim sevgilim sarışın sadece göğsünün ortasında üç beş tane koyu renk çıkıyor çok çekici geliyor gözüme dövmesi de var göğsünde yatakta hep göğsüne yatıyorum bu yüzden
Eğer çok yoksa aldırma
Cevap
3Cevap
Kıl ne erkekte ne kadında hoş duruyor. Bence almalısın.
Çok belirgin uzun ve kalın değilse almayın ama kalın siyah kıllar atletik vücutlarda estetik görüntüyü bozuyor maalesef
Atletik vücutta bozuyor dimi. Ama bende kıl oranı diğer erkeklere göre nasıl tam ölçüm yapamadım. Veya makineyle biraz kisaltsam mi bilmiyorum.
Ben alırım, on numara bebek gibi duruyosun
Kanka bebek gibi duruyor sun ama eğri oturup doğru konuşmak lazım hepimiz başta kendimiz için sonra arşı cinsimize çekici olmak için şekil alıyoruz.
Bazı kızlar kıllı bazıları bebek gibi seviyor lar ama bebek gibi seven kızlarda bir müddet sonra erkek dediğin kıllı olur diyorlar.
Erkek dediğin kıllı olur diyenleri skym, ben kendim için yapıyorum kızlar bu sporun bana pozitif getirisi
Maymun gibi daha çok seviyor kizlar
Vücut çok iyi 👍🏻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?