Müzik, sinema ve spor alanında siyahilerin onurlandırıldığı Black Entertainment Television (BET) Ödülleri, Los Angeles'ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törene birçok ünlü katılırken geceye damgasını vuran olay Cardi B ile düeti WAP şarkısıyla En İyi İşbirliği, Beyonce ile yaptığı Savage şarkısı oldu. Ödül alan isimler;
EN İYİ ALBÜM Jazmine Sullivan, Heaux Tales EN İYİ İŞBİRLİĞİ Cardi B ft. Megan Thee Stallion - WAP EN İYİ KADIN R&B / POP ŞARKICISI H. E. R. EN İYİ ERKEK R&B / POP ŞARKICISI Chris Brown EN İYİ YENİ ŞARKICI Giveon EN İYİ GRUP Silk Sonic EN İYİ KADIN HIP-HOP ŞARKICISI Megan Thee Stallion EN İYİ ERKEK HIP-HOP ŞARKICISI Lil Baby HER ÖDÜLÜ SZA - Good Days EN İYİ ULUSLARARASI SANATÇI Burna Boy (Nijerya) SEYİRCİLERİN SEÇİMİ: EN İYİ ULUSLARARASI SANATÇI Bree Runway (İngiltere) YILIN VİDEOSU Cardi B ft. Megan Thee Stallion - WAP EN İYİ FİLM Judas and the Black Messiah EN İYİ KADIN OYUNCU Andra Day EN İYİ ERKEK OYUNCU Chadwick Boseman GENÇ YILDIZ ÖDÜLÜ Marsai Martin YILIN SPORCU KADINI Naomi Osaka2021 BET ödülleriSizin favoriniz hangi isim oldu?
2021 BET ödülleri sahiplerini buldu! Sizin favoriniz kim oldu?
Ödüller arasında, En iyi uluslararası sanatçı ödülünü görünce direk Aleyna Tilki aklıma geldi. Yarın bir açıklama yaparsa şaşırmayın.:) Chris Brown kadınlara şiddet uygulayan biri. Ödül almasını hiç uygun bulmuyorum..
Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin... Bu adamın, Şiddet ve kadın düşmanlığı sadece şarkı sözlerinde kalmadı. Adam Riri defalarca yumrukladı... Yüzündeki morlukları daha unutmadık, bence böyle insanlar ödül almamalı diye düşünüyorum.
Aynısını beyazlar yapsa ırkçılık derdi herkes sosyal medyada ve tv'de olay olurdu. Hiçbiri favorim değil hatta nerdeyse hepsinin ismini ilk kez duyuyorum.