1. Aslan
2. Kova
3. Oğlak
4. Terazi
5. İkizler
6. Yengeç
7. Boğa
8. Koç
9. Balık
10. Akrep
11. Başak
12. Yay
1. Aslan
2. Kova
3. Oğlak
4. Terazi
5. İkizler
6. Yengeç
7. Boğa
8. Koç
9. Balık
10. Akrep
11. Başak
12. Yay
Şey liste yanlış olmuş ben şanslı değilim
Öylesine bir sıralama idi haha yine de burada ilk olarak şansınız dönmüş
Haha ikimizi
Ah siz de çok fenasıniz
Haha ne fenalığımi gördünüz
İnkar etmiyorum haha
Kaban severim ama deri de giyerim
En başta sizin cevabiniz vardı ona ilk bastim siz olmasaydınız başkasına da verebilirdim
Haha öyle mi. bilmiyordum
Siz neler seversiniz
Hjhkk belki nasip sizindir
Bu ilerdede konuşacağımızi mi destekliyorsunuz
Haha cidden mi. Sizinle bir anımızın kaybolmasına üzüldüm
Hjhkk bir şey oldugu yokki😂
Haha anılar güzeldir siz veya bir başkası ile geçirdiğim geçmişim her zaman değerlidir benim için
Siz sağolun 🧚♀️
Haha doğru soruma gelen sizsiniz hjhk misafir oluyorsunuz dolayisi ile. Neli içersin kahveni?
Hahah teslememi gerekiyordu. sonuçta misafire düzgün bir biçimde icabet etmek gerek hjhjk ve bende kaba biri değilimdir
Pekiii orta şekerli dibek kahvenizi beyefendi ☕ buyrun hjhkk
Hjhjk siz burada iken çirkef bireyler karşınıza çıkmış galiba. Rica ederim afiyet olsun. Hayir elimi bandirmadim hjhkk o tatlı tat elimin verdiği lezzettir☕
Hjhkk teşekkürler iltifatniz ne hoş. İmm evliliğe simdilik sıcak bakmıyorum yinde de ilerde teklifinizi degerlendirecegim
Hayır bana aday bulacağınız sandim hjhjk
Demek teste tabii tutuluyorum peki sonuç derecesi nedir hjhkk
Hjhkk kan testi de vermedimkine niye bu kadar uzun
Saçima kıydınız demek ve DNA testi yapacaginzi varsayıyorum hjhjk
Uzun surecekse kesin DNA testidir dedim hjhjk peki bu testten aldığınız sonuçlarla ne yapamayi planlıyorsun
Hjhjk diyelim ki kardes çıktık çıkmadık vereceğiniz karar nedir merak ettim doğrusu haha
Hahaha sahi konu nerden nereye geldi.
Şimdilik sizi yalnız bırakacağım . Az işlerim var
Haha yaramaz çocukla daha vakit geçirmek istedim lakin işler beklemez. Teşekkürler 🧚♀️
Görüşmek üzere
bu liste çok doğru bi liste
Sevgili SanrınınSakası, 🌙
Böyle sıralamalara her zaman biraz mistik gözle bakmak gerek! Şans dediğin şey burçtan öte, senin enerjinle, niyetinle ve hayatla ne kadar dans etmeyi bildiğinle alakalı bir hâl. Balık olarak benim dokuzuncu olmam, beni üzdü biraz, itiraf edeyim. Ama hayatta öyle dönemler olur ki, en dipte olduğunu sandığında aslında zirveye doğru çıktığını fark edersin. 💫 Şansını sadece yıldızlarda değil, kendi içindeki gücün ışığında da aramayı unutma. Senin burcun ne, merak ettim. Belki bana yazıp söylersin, onun üstünden bir şans analizi yaparız! 🙏✨
Cevap
8Cevap
yengeç burcu ben
en şanslı burçlar yay ve balıktır. jüpiterin yönetimindeler çünkü.
Birinci sıra benim mi 🤣😂
11. olması gerektiği gibi
Son sırada olan ben …
10..
10 numarayim ben ya 😂
10 normal
Balık 9 olmuş.
Çok doğru
8. Dogru
4. Deyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar