AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Saçma canım şeyler bir afrikada mymmarda somalide bu burçlar yokmu onlara göre şanslı şanssız die bir sey mumkunmu
tamamen hurafeden ibaret durumdur. burç ayağına milletin vaktini çalmaktan başka bir şey değildir.
kabahat çıkaranda değil kabahat inananda.
Nerde bir yengeç Burcu görsem çok mutlular. Yengeç bence
Hayır, yengeç içindeki fırtınaları ve hislerini güzel saklar kimse de anlayamaz.
Keşke kendi burcum yengeci diyebilseydim ama biz çok şanssızız, koçlar ballı
Benim burcumun olmadığı kesin
Beni anlatıyor
Pek bilgim yok ama oğlak burcunu direk eleyin şanslı olduğum zaman çok azdır
Ikizler, ne buluyor nede gelen oluyor kendi halinde yasiyon karisan yok
Bir şey soracağım ikizler erkeği hoşlanma belirtileri nelerdir? Nasıl belli edersiniz hoşlandığınızı
Biraz saçma olacak ama yanına edemiyorum yokmuş gibi ilgisiz oluyorum o gidincede deli gibi keşke konuşsaydım surda sunu yapsaydım söyle konusam etkili olurdu diye kafayı yiyorum evde hep o aklımda oluyor 1 . Şey bu 2. Ruh halinde hep ona yardımcı olmak sürekli iyilik yapma pikniktesin mesela kalabalıkta giderken o kadar kişi içinde çayını doldurayım sofra toplarken yardm edeyim vs yakın olmaya çalışırım
Ama açılırken reel yapmak istedim kıza wpdan söyle dedi senden hosladim dedim. kardesim dedi bu beni üzdü hala bak icim acıtıyor niyetimi belli ediyorum diyor kardeşim diyorum anlasana dedi ne diyim bende yazmıyorum icimde tutuyorum 😔😑
Abi şimdi şöyle bir şey var. Biz çocukla yıllardır tanışıyoruz ama hep arkadaşlık yani daha doğrusu tanıdıktık bu yıl biraz kaynaştık falan. Neyse o çalışıyor ben okuyorum bana kız ayarla dedi geçen hafta yok dedim işte bir tane çocuk gördüm aynı sen dedim buna o da ben mi o mu yakışıklı dedi. Bende dedim her şeyi üstüne çekme dedim o da sevgilime ve elime böyle olmam dedi. Daha sonra da kahve ısıtmaya bana dedi? Durup dururken. Amacı ne anlayamıyorum bir gün kız ayarla diyor diğer gün kahve ısmarla diyor
Abi o gerçekten sana yol vermiş üzgünüm
Senin gönlün var mı onunla , şimdi bizim. kafa bazen direk normal moda giriyor seni incilmemek için sevmiş. hoslanmis olsa dahi acilamayablir seni elden kaçırırsa üzülür der tuh ya niye konuşmadım. diye, söyle anlatayım bizde bisey çok isteriz oluncada mutsuzmus gibi heycnsiz oluruz saçma bisey yani yanında sürekli durdukca değer anlıyoruz sende sık sık görüş seni icine sindirsin kafasındaki soruları gitsin desin neden bu olmasın diye sonra kendi gelir zaten
Yolu verdi de biz toparlayamadik böylede saçma takıntı oluyor düzenlemiyorum çok canım sıkılıyor düşündükçe kalbim. aciyor hala aglayasim geliyor boş şeylere 😔
Aman abi üzme canını Buda geçer
Teşekkür ederim , senin sorunda yanıtı alabildin mi?
Abi calla ben bunu anlayamıyorum çocuğun ne ayak olduğunu. Bakıyorum sanki flört ediyor bir bakıyorum kanka gibi dalga geçiyor. Bir bakıyorum evlilikten konuluyor kendi hayallerinden bir bakıyorum evlilik gereksiz diyor
Sana bisey diyim mi bizim neden birini bulamadigmiz belli harbi salagiz bak bi yandan istiyor olacak gibi oluncada istemem yan cebime koyayım dursun diyoruz valla çok değişik bi durum
Bi olay daha anlatayım sana, 1 saat önce spordan çıktık arkadaşla motorsikletle dolaşırken cafede dün sana bahsettiğim kızı gördüm uzaktan o olduğunu anladım oraya hiç bakmadan görmemiş gibi yaptım geçtim.. arkamdaki arkadaş dediki şu kızı tanıyonmu sana doğru çok baktı dedi , ben bilerek bakmadım ki yoldan geçerken herkese bakıyor demesin birde beni gördü de bakıyor yine demesin diye gormemezlikten geldim şimdi. yanlis mi yaptım doğru mu ona olan düşüncemi biliyor sonuçta aktardım ya da başka sefer gördüğümde bakayım mi kız gözünden değerlendirsen yeni sıcak olay 🙂
Okuyabildin mi
Yeni gördüm kusura bakma. Valla o seni retettiğine göre yaptığın iyi olmuş bence. Sonuçta eğer baksaydın belki havaya girebilirdi ama karakterini bilmiyorum kızın emin değilim.
Tesekkur ederim ilgin icin, aynen bakti derdi ya da yoldan gecerken cafedeki kixlari kesiyor derdi egosu yoksa bile , ulasmak isterse biliyor telefonum adim soyadm hepsi var gelirse gelir , saolasin kendine iyi bak hayatin neseli mutlu huzulurlu saglikli ve basarili olsun
Valla teraziyim aşırı şanslıyım çok şükür
Kesin kova değildir bence
Benim burcum olmadığı kesin
Ben değilim o kesin
İkizler ya da Boğa...
Burçlara inanmıyorumm
Hangi burç ukala, kendini abartıyorsa o'dur
Ben aslanım şahsen şanslı sayılırım
Sevilen burç insanı 🥲
Benim burcum olmadığı kesin
En şanslı burç , burçlara inanmayandır.
Balık değil orası kesin :D Terazi olabilir
Akrep olmadığını biliyorum
Bence terazi , başak , koç
Uyanık olan hangidiyse
Bu safsataya inaniyormusunuz hala
Biz ikizler dışında tüm burçlar
En sansliyi bilmem de şanssız olan balık 😂
Vazgeçin hurafelerden.
Yaylar sanssiz balikmi
Yengeç
Bence çok yanlış bir tespit nanxnams
Bende yengeç burcuyum ve şansızlık göbek adım
Benimde hayatımın bir noktasında öyleydi ancak şu an değil bu bence biraz hayata bakış acın ve aldığin kararlardan kaynaklı olabilir
Aslan
Yayy
Yengeç demeyin inanmam😅😂
Koç olmayan
Yemek
Hicbiri
Koç burcu
Koç.
aslan
İkizlerim. Kaldırdığım an da önümde kız beliriyor.
A. mı olanların burcu
Yay bence.
koç çünkü benim gibi sevgilisi var
Yay burcu bence kendimden biliyorum
Bilmem😀
Yengeç 🦀
Bilmiyorum bacım
Köpek balığı
Kesşn yay
Tamam senin de çok süper yakışıklı olduğunu görebiliyoruz
Akrep
Aslanlar
Aslan
Oğlak k
ikizler erkeğidir arkadaşlar. astroloğum.
Terazi
Terazi
Kova
Boğa Burcu
Akrep
Boğa
Kova
Kova