Bi’Bilen Mehmet Burak Torun imzalı 2 kitap kazandım. Sen de bu tür fırsatları yakalamak ister misin?

Sevgili @KürkMantoluHayri tam bir fırsat dostu. Onu çok seviyorum. Önderlik ettiği bütün kampanyalara ve organizasyonlara katılıyorum. Hatta o kadar bizden ki, her mesajıma da geri dönüş yapıyor, sıcacık bir Fenomen, Admin ve Master… Her konuda destek oluyor bizlere.
Bi’Bilen Mehmet Burak Torun imzalı 2 kitap
Bi’Bilen Mehmet Burak Torun imzalı 2 kitap
En son Geleceğin fenomen adaylarına hellooooğ dedi ve düzenlediği kampanyayla "Sosyal medya fenomeni olmak istiyorum, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum" tadında dertleri olan biz KS üyelerini davet etti.
Eee Fenomen olmayı kim istemez ki. Ben de kampanyaya katıldım, şartları yerine getirdim ve kazandım. Kitaplarım bugün elime ulaştı. Ama malum pandemi şartları nedeniyle biraz gezerek havalanarak geldiği için gecikmeli geldi ve hemen siz dostlarımla paylaşmak istedim.
Kitaba dokunmak çok güzel bir duygu. ♥️
Kitaba dokunmak çok güzel bir duygu. ♥️
Ajans Mention’un kurucusu, 2016 yılında beş kurum tarafından Yılın En İyi Sosyal Medya Uzmanı seçildi, sosyal sorumluluk projelerine desteği ile 2916 yılında iki sivil toplum kuruluşu tarafından Yılın En Yardımsever Sosyal Medya Fenomeni seçildi, Sosyal Medya Uzmanı, E- Ticaret Uzmanı, Girişimci, Yazılım Mühendisi sevgili
Bi'Bilenimiz @Mehmet Burak Torun hocama çok teşekkür ediyorum. Hocam iyiki varsınız.

Sosyal medya fenomeni olmamız için gerekli taktikleri bu iki kitapla bizimle paylaşılmış.
Üstelik bize bir jest yaparak “Menemen Olma Fenomen Ol" ve "İnternetle İlişkisi Var" adlı bu değerli kitaplarını kendi el yazısıyla imzalayarak hediye etmiş! 🥳 😇
Kitap kokusunu özlemişim. Tam 142 sayfa.
Kitap kokusunu özlemişim. Tam 142 sayfa.
Bu kitapla teknoloji ile sağlıklı bir ilişki kurulurken, gerçek ilişkinin sanal ilişkiden güçlü olduğu, doğanın çevirimiçi zaman harcamanın panzehiri olduğu, teknolojinin yerinde kullanılmasıyla bizleri daha insanileştirdiği vurgulanmış.
174 sayfa ve dopdolu.
174 sayfa ve dopdolu.
Sevgili hocamın sözlüğünde “Başarısızlık” diye bir kelime yok!
Mesajı son derece açık; her ne yapıyor olursan ol, en iyisi ol!
Ve kocaman harflerle haykırıyor adeta “Menemen Olma, Fenomen Ol!
🍃🌸🍂
🍃🌸🍂
Sevgili hocam Bi'Bilenimiz @Mehmet Burak Torun a çok teşekkür ediyor, başarılarının gayretlerimin devamını diliyorum. 🙏
Ayrıca değerli yazarımızla tanışmamızı sağlayan ve bu fırsatı bizlere sunan sevgili hocam @KürkMantoluHayri ye tekrar teşekkür ediyorum. 🌸♥️😎
Bi’Bilen Mehmet Burak Torun imzalı 2 kitap kazandım. Sen de bu tür fırsatları yakalamak ister misin?