İzmir Marşı-30 Ağustos Zafer Konseri
Hayır olmam
Evet olurum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
zaten zorunlu ki ülkeler bu salgını önleyebilirdi, önleyemedikleri için tıptaki bazı sorunluların önünü açtı onlarda aşıyı normal süreç yerine hızlıca çıkarttı arada etik kurum olsaydı alman aşısı çıkamazdı mrna aşılar 2000li yılların başlarından beri çalışılıyor fakat etik kurum insan üzerindeki deney konusunda biraz katı davranıyordu şimdi aradan kalktı işte salgını ülkeler ön görebilirlerdi çinde ortaya çıkan bir şey en basitinden 1 gün gibi kısa bir sürede dünyanın her hangi bir yerine gidebilen uçaklarla yayılacağı belliydi. Uzun lafın kısası bu aşıları olmak durumunda kalacaz olmayanı her zaman yaptıkları gibi ötekileştirme, asimile etme durumu olacak aşı tedirginliğim var alman aşısına karşı fakat çin aşısını verirlerse gene de kaygım olsa da olucam yani sorunun cevabı zaten olucam fakat çin aşısı olmak kaydıyla.
Sadece bizlerin geliştirdiği aşı olursa evet. 9 Eylül'de ne güzel olurdu fuarda olursa konser etkinliğine gitmek.
https://www.youtube.com/embed/7jxuiDKBxg4Özledik fuarımızı
Fazlaca kitap fuarı olsun standlar arasında gezmek ya da fuarın içindeki spor salonunda Arkas'ın antremanına eşlik etmeyi ve o takımda oynayan manevi abimle tenis oynamayı da :)
Bu yıl açılır tahmin ediyorum
İnşallah
Cevap
2Cevap
Bu tür aktiviteleri o kadar özledim ki mutlaka olurdum
Aynı fikirdeyim
Merhaba✨
Evet aşı olurum
Merhaba
Zaten aşı olacağım erken olusa iyi olur
Çin alman hangisini tercih edeceksiniz
Teşekkür ederim sağlıklı günler