Eğitim & Kariyer Üniversiteye gitmek için aşı olur musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizce üniversitelerin durumu ne olur? Oraya gidebilmek için aşı olmayı kabul eder misiniz? Olmam. Olurum. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Üniversiteye gitmek için aşı olur musunuz? Cevapla Üniversite Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mervesse_ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 306 cevap paylaştı. Okulların açılacağı belli değilken oldum. Ama yine de olurdum haftada 2 kere hastaneye gidip test olmakla uğraşamazdım 0 0 Yorumla
TevfkAydn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Bir çok üniversite fakültelere giriş için aşı olmayı şart koşuyor zaten. Aşı olmamışsa PCR testi istiyor. Ben 2 doz aşımı oldum. Kafam rahat. 0 0 Yorumla
jarvishh Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Aşı zorunluluğu için yasal bir dayanak olmadığı için böyle bir durum söz konusu olamaz. 1 0 Yorumla
ɢᴏɴᴇᴡɪᴛʜᴛʜᴇᴡɪɴᴅ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Aşı olmaya mecbur bıraktılar ki haftada 2 kez pcr testiyle kimse uğraşmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Okulların açılacağı belli değilken oldum. Ama yine de olurdum haftada 2 kere hastaneye gidip test olmakla uğraşamazdım
Bir çok üniversite fakültelere giriş için aşı olmayı şart koşuyor zaten. Aşı olmamışsa PCR testi istiyor. Ben 2 doz aşımı oldum. Kafam rahat.
Aşı zorunluluğu için yasal bir dayanak olmadığı için böyle bir durum söz konusu olamaz.
Aşı olmaya mecbur bıraktılar ki haftada 2 kez pcr testiyle kimse uğraşmaz
oldum bile