stüdyo kaydı autotunesuz şarkı mı var? canlı da gayet güzel söylüyorlar kalitesiz demek de doğru değil zevk meselesi sevmiyorum diyebilirsin ama kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor bu
ya aslında saygı duyuyorum r daha doğrusu toplumumuzun biraz abartarak sevmesi garip geliyor. ülkemizden sürülen ahmet kayalar neşet ertaşlar sonra mahzuni şerfileri bilmeyen bir nesil yetişiyor en çokta beni bu tetikliyor
aslında anlıyorum bazıları gerçekten çok abartıyor onlarında insan olduğunu unutup resmen tapıyorlar. bu yüzden kpop u onlardan duyanlar büyük bir önyargıyla yaklaşıyor haklı olarak ki herkeste sevmek beğenmek zorunda değil bunu da anlamıyorlar. ve yazdığın sanatçıların tarzı gençler için ağır geliyor büyük ihtimal. daha çok eğlenceli bir şeyler arıyorlar hayran olunacak kişiler arıyorlar. bende teşekkür ederim bazıları gibi fütursuzca nefret kusmadığın için 😊
Kanka linç yiyeceğim biliyorum Ama dynamite hadiii neyseee dedik Eğlenceli falandı fakat bu şarkı cidden kötüydü ve Sırf Bts'in şarkısı diye rekorlar kırdı şarkı çok sadeydi ve patlama yeri yok şarkıda
linç atanlar fanatik onları takma zaten sdfnsakfj haklısın başlangıçtan itibaren hep aynı tondaydı ve dynamite la çok benzerdi yani kötü değildi ama çok iyi de değildi bence de
Evet Bts'in Her şarkısına stream kasan bts aşığı kitle olmasa rekorlar kıramazdı şarkı Baya rekor kırdı fakat hak etmiyordu bence ve bunu Youtubedada diyince Bts favlarını s***** yor Çekemiyorsun falan diyorlar fakat Bu şarkıya gidip 24 saati bırak 2 saat stream kasamam çok sade ve yavaş şarkıydı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
çokta iyi değil. patlayan bi noktası yok. şarkı iştelik :D
dynamite şarkısına benziyor biraz
o çok güzel bence. bu öyle değil yani
Çok güzeldi ama suga ve jhope nun az partı vardı sanki (isimler yanlışsa bağışlayın lütfen😅)
doğru yazmışsın 😊
Sevindim kardeşim doğru yazdığımı görse emekleri boşa çıkmadı diye sevinirdi hahaha
jsdhsjadnskf
Klasik kalitesiz, vasat altı pop şarkısı işte. Ne bekliyon ki? 6-7 tane herif autotunela bir şeyler diyor :D
stüdyo kaydı autotunesuz şarkı mı var?
canlı da gayet güzel söylüyorlar
kalitesiz demek de doğru değil
zevk meselesi sevmiyorum diyebilirsin ama kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor bu
çinliler iyi söylüyor hiç dinlemedim ama öyle diyorlar
agsdvsahd koreli kız bunlar
tamam genç bende koreli demiştim zaten
çinli yazmışsın abim haklısın ama bu onların çinli olduğu gerçeğini değiştirmiyor dimi sandjkaf
Yok canım olurmu öyle şey çinli çinlidir koreli korelidir japonda japondur
ben şok
orrta okuldan beri arkadaşlarım hayranı olduğu için nefret ettiğim bir grup :)
neden çok sevilenden nefret etme eğiliminiz var?
ya aslında saygı duyuyorum r daha doğrusu toplumumuzun biraz abartarak sevmesi garip geliyor. ülkemizden sürülen ahmet kayalar neşet ertaşlar sonra mahzuni şerfileri bilmeyen bir nesil yetişiyor en çokta beni bu tetikliyor
güzel üslubun için teşekkürler :)
aslında anlıyorum bazıları gerçekten çok abartıyor onlarında insan olduğunu unutup resmen tapıyorlar. bu yüzden kpop u onlardan duyanlar büyük bir önyargıyla yaklaşıyor haklı olarak ki herkeste sevmek beğenmek zorunda değil bunu da anlamıyorlar.
ve yazdığın sanatçıların tarzı gençler için ağır geliyor büyük ihtimal. daha çok eğlenceli bir şeyler arıyorlar hayran olunacak kişiler arıyorlar.
bende teşekkür ederim bazıları gibi fütursuzca nefret kusmadığın için 😊
teşekkürler saygı duymak her insanın görevidir bakma onlara
Kanka linç yiyeceğim biliyorum Ama dynamite hadiii neyseee dedik Eğlenceli falandı fakat bu şarkı cidden kötüydü ve Sırf Bts'in şarkısı diye rekorlar kırdı şarkı çok sadeydi ve patlama yeri yok şarkıda
linç atanlar fanatik onları takma zaten sdfnsakfj
haklısın başlangıçtan itibaren hep aynı tondaydı ve dynamite la çok benzerdi
yani kötü değildi ama çok iyi de değildi bence de
Evet Bts'in Her şarkısına stream kasan bts aşığı kitle olmasa rekorlar kıramazdı şarkı Baya rekor kırdı fakat hak etmiyordu bence ve bunu Youtubedada diyince Bts favlarını s***** yor Çekemiyorsun falan diyorlar fakat Bu şarkıya gidip 24 saati bırak 2 saat stream kasamam çok sade ve yavaş şarkıydı
ay kullanıcı adını yeni fark ettim bu arada
bigbang fanı mısın
V. I. P ♥
Yeap Bb fanıyım 💃
Nefret ediyorum şu kore saçmalığından.
neden herkes sevdiği için mi?
Herkes dediğin kim? 2-3 kişi seviyor o kadar. Şu sözde sanatçıların tipine bak erkek olduğuna zor ikna olmuştum
aynen 2-3 kardeşim