Elbette olamasak da şair, bilemesek de kural Bu anlamlı günde gönülden gelir sözler naralar. Tüm KSCANLARIN 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.🇹🇷🇹🇷Bugün 19 Mayıs, Kan çiçekleri tohumları ektik, Atatürk çıkınca Samsun'a, Başladı kurtuluş ve kuruluş, Bugüne zor günlerden geldik, Nice şehitler verdik veriyoruz da hala! Sen şehitsin, Yerin cennet, Savaştığın toprakları vermedik vermeyiz, Belki özelleştirip binaları satarız, Şerefsizlerle birlikte yaşarız, Ama şehidim rahat uyu kemiğin sızlamasın, Sızlatanlar utansın, Korkma sönmez bu ay yıldız, Şehit olmak lazımsa, Bu vatan hep kurtarılacak.
Eyvallah hocam şair değiliz ama ne bilim arkadaşımla akşam kurtuluş savaşında şehit olan kadınlarımız hakkında konuşurken içimden geldi yazayım dedim. Biliyorum o kadar iyi değiliz içten gelen bu kadar malesef. Taktir edilmek değil derdimiz. Bu vesileyle anmaktır şehitlerimizi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Allahına kurban erenler ağzın bal yesin ne güzel döktür musun paşamizin emaneti kutsaldır. Mekanı cennet olsun. Kurduğu cumhuriyeti koruyacağız.
Eyvallah hocam şair değiliz ama ne bilim arkadaşımla akşam kurtuluş savaşında şehit olan kadınlarımız hakkında konuşurken içimden geldi yazayım dedim. Biliyorum o kadar iyi değiliz içten gelen bu kadar malesef. Taktir edilmek değil derdimiz. Bu vesileyle anmaktır şehitlerimizi.
Evet orası öyle sıkıntı yok böyle insanlarımız vatan evlatları takdire şayan
Böyle milletimiz olduğu sürece kemal paşa ve silah arkadaşları ve şehitlerimiz yattığı yerde rahat uyur
Güzel olmuş, ellerinize ve dilin8ze sağlık efendim.
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim ne demek.
Edebi bir yönünüzü ortaya koyan güzel bir şiir çalışması olmuş.
Başarılı bir çalışma.
Teşekkür ederiz.
Mustafa Kemal i kim yolladı Samsun'a? O vapuru kim ayarladı Mustafa kemale?
3 yaşındaki çocuk daha güzelini yazar mdmdmdmöf okuduktan sonra kustum
Olabilir kural filan bilmem şairde değilim dedim zaten
Günün anlam ve önemi için içimizden gelen bir şey
Beğendim. 👍