Kültür & Sanat Sanata hızlı giriş yaptim? Estelora Takip Et Xper 4 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kendi kendime bugün bir seyler karalayayim dedim. Bu ilk... sizce nasil? Işık var mi? Sanata hızlı giriş yaptim? Cevapla İş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Usemind Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yaptığınız kacincı resim bu,Teknik kullanmayarak yaptıgınız belli.Sıfır teknikle bu işi çikarmışsanız işık bar tabiki.Ressamlar resimden önce adını unuttuğum bir karalama yöntemi kullanıyorlar. Sonra resmi oraya tam oturtuyorlar. 0 1 Yorumla Estelora +1 yıl Ilk denemem sabah uçlu kalemle 😅 Yorumla
tatlı_tatsızbiri Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Çok güzel olmuş. Bende ilk senin gibi başlamıştım sonra insanların portrelerini çizmeye başladım 1 2 Yorumla Estelora +1 yıl Aaaa gerçekten mi zamanla gelisir diyorsun. Bugun ilk defa bi karakalem çizimden bakıp da çizdim Yorumla tatlı_tatsızbiri +1 yıl Evet gelişir ama herşeyin başı sabır ve emek. Yorumla
özgüreller Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bazı şeyleri görebilmişsin en azından başlangıç için güzel 0 0 Yorumla
TeomanChe Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl bakın bakın bişeyler denedim ben bakın bişeyler yaptım bakın bakın haluk levent adaleeet 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 588 cevap paylaştı. Ressam Bob musun be kadın üfff beee 1 5 Yorumla Estelora +1 yıl Sac işini de çözdük mü Yorumla Semihh98 +1 yıl Benim saçları veririz sana olur biter xD Yorumla Estelora +1 yıl Kirpikleri de eşantiyon alabiliyor muyuz Yorumla Semihh98 +1 yıl Bilmem olabilir Yorumla Estelora +1 yıl 💃💃💃 Yorumla
lepomp Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Biraz daha gelistirmen gerekiyor kendini, bazı oran ile ilgili konular var onunla baslayabilirsin 0 0 Yorumla
YağızDemirören Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl Keşke hiç yapmasaydin 0 2 Yorumla Estelora +1 yıl Beni üzdün yakışıklı Yorumla YağızDemirören +1 yıl Canım sıkkın kusura bakma biraz gerildim Yorumla
Freedyninemmioğlu Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Olmaz mı 🙂 Sanatçının yanındayız. 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 931 cevap paylaştı. varr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yaptığınız kacincı resim bu,
Teknik kullanmayarak yaptıgınız belli.
Sıfır teknikle bu işi çikarmışsanız işık bar tabiki.
Ressamlar resimden önce adını unuttuğum bir karalama yöntemi kullanıyorlar. Sonra resmi oraya tam oturtuyorlar.
Ilk denemem sabah uçlu kalemle 😅
Çok güzel olmuş. Bende ilk senin gibi başlamıştım sonra insanların portrelerini çizmeye başladım
Aaaa gerçekten mi zamanla gelisir diyorsun. Bugun ilk defa bi karakalem çizimden bakıp da çizdim
Evet gelişir ama herşeyin başı sabır ve emek.
Bazı şeyleri görebilmişsin en azından başlangıç için güzel
bakın bakın bişeyler denedim ben bakın bişeyler yaptım bakın bakın haluk levent adaleeet
Ressam Bob musun be kadın üfff beee
Sac işini de çözdük mü
Benim saçları veririz sana olur biter xD
Kirpikleri de eşantiyon alabiliyor muyuz
Bilmem olabilir
💃💃💃
Biraz daha gelistirmen gerekiyor kendini, bazı oran ile ilgili konular var onunla baslayabilirsin
Keşke hiç yapmasaydin
Beni üzdün yakışıklı
Canım sıkkın kusura bakma biraz gerildim
Olmaz mı 🙂 Sanatçının yanındayız.
Keşke girmeseydin
Yok ışık
çoksel olmuş
varr
Çok çalışman lazım
Kötü
müüğw knk müüğw
İyi guzel