Resim kursuna veya özel ders alsam, sınavlara girip okul kazanıp bitirsem ve atansam bunlar için çok mu geç olur? Daha doğrusu resim öğretmeni olmak zor mu?
Not: aslında üniversite okudum ve calısıyorum
Not: aslında üniversite okudum ve calısıyorum
zor ama olmayacak şey değil. benzer derslerin var mıydı saydırabileceğin? en azından daha erken biter öyle. okul bittiğinde de atanma işleri olacak, şark görevi filan sonra. ciddi adanmışlık gerekiyor. dışarıdan dersler alıp, o sosyal çevreye girip bir şeyler oluyor mu görmek daha garanti bir yol gibi
Merhaba.
İnanın ki çok daha yüksek yaşlarda üniversite okuyan tanıdığım kişiler oldu. Yaş, okumak için engel değildir. Eğer gerçekten istiyorsanız çabalamalı ve hedefinize ulaşmalısınız.
Başarılar diliyorum.
Teşekkür ederimz🙋🏻♀️
No bence
Öğretmen misiniz 😄
Öğrenciyim şu an ama üstten ders ala ala yarım dönem kısaltıyorum 😄
Süper 😄 keske öğretmen olsaydım ya
Ne yapıyorsunuz şu an 😅
Ben de okul araç gereçleri satıyorum dükkanım var, aynı zamanda okullara çöp kovaları ve okul eğitim ile ilgili herseyi yapıyorum satıyorum.
Dükkandayken ders çalışabilirsin bence öğretmenlik hayalin varsa asla erteleme içinde kalmasın 😇
Bizim okulda 30-35 yaşlarında bir güvenlik görevlisi var, öğrenci yani :) 1. sınıf
Bir tane de diyetisyen var
Evet aslında dükkanda zamanım oluyor 😊 ama işte yapabilir miyim bilmiyorum, ders calısıp okulu kazanmak zor geliyor bitirmek zor değil🤣
Helal olsun valla
Resim öğretmenliği puanlarını bilmiyorum ama şehrinizde okuyacaksanız bir bakın yorumlara filan, motivasyon da sağlayacaktır
Evet kendi şehrimde okuyacagım yani okumak istiyorum.
Cevap
6Cevap
Van Gogh resme 27 yaşında başlamış, diyorum ve başka da bir şey demiyorum.
Harbi mi ya
Yanlış biliyormuşum, 28miş.
Vay be
Bı ablamiz vardı akraba kadın 32 yaşında ise başladı. Evlendi sonra şu an 40 yaşında nerdeyse
Sen daha gencsin takılma bukdar bende okdr başvuru yaptm bekliyorum hağlen
Kazanirsin ne olucak ama yetenek sinavlarina iyi hazirlanman gerekiyor
Evet iyi bir eğitim almak lazım
Geç değil, çalışırsan başarırsın.
60 yaşında yks ye girenler var gerisini sen düşün
yalancısın ve sana üzüldüm yazım.
Ne
c sınıfı iş güvenliği uzmanı
Bu nedir
Atanma kısmı hariç gerisi olur gibi
Neden atanılmasın?
Orası öyle tabi her bölümden var ama