Sorduğum soru hepimiz için kitap okumayı teşvik amacı taşımaktadır
Sizlere okuduğum kitaptan önemli bulduğum yerleri yazayım mı?
Sorduğum soru hepimiz için kitap okumayı teşvik amacı taşımaktadır
Bana 257 den yazarmısın
Anne şaşırmıştı. Dayanamayıp sordu: “Ama o zaman balık kalmaz. Bu şekilde evi nasıl çekip çevireceksin? “
Anneciğim, eğer ben çevremdekileri beslersem onlar da beni besler. Kocamın balık yakalayamadığı bir gün olursa daha şanslı bir aile bizimle paylaşır. Böylece denizde balık olduğu sürece herkesin sofrasında yemek olur. “
Anne gülümsedi. Evet, oğluna uygun bir kız buydu çünkü kalbini açmaya cesareti ve dünyanın bereketine inancı vardı.
s.257 Masal Terapi-Judith Liberman
istersen masalın fotosunu atabilirim 3-4 sayfa zaten.
6 olsun
16 dan başlıyor hemen bi daha seç:))
41 olsun o zaman
15 dkya yazacağım o sayfayı barındıran bütün masalı okuyorum :)
41 boş :)))
40 ise alıştırma
39 dan yazacağım :)
abi yaz kafana göre
Bazen üstlendiğimiz bir işin gerçek anlamını fark etmemiz yıllar alır. Mantıksal sebeplerle veya maddi gelir sağlamak amacıyla girdiğin yollar bile bazen yeteneğini keşfetmene sebep olabilir ve hayatına anlam katabilir. Masallar bize sadece önümüzdeki yolu yürümemizi ve geleceğin getireceklerine güvenmeyi hatırlatır.
Tam köşeyi döndüğün anda seni bekleyen bir gizem ya da beklenmedik bir sonuç olabilir.
Yola devam et, çok geçmeden öğreneceksin.
s.39 Masal Terapi-Judith Liberman
güzelmiş
sevmene sevindim
Cevap
2Cevap
monte kristo kontu sanırım okuduğun kitap
kitabın isim yazarsan bende sana yardımcı olayım
Masal Terapi- Judith Liberman kardeşim
eğer dediğin kitabı birgün okursam sana yazacağım teşekkür ederim
eyvallah kardeşim tekrardan teşekkür ederim
Yazz
sayfa söylememişsin öyleyse aklımda kalan bir sayfadan bir cümle yazayım
Adam, “ Bugün günü kurtardı, yarın da günü kurtarır. Daha gelmemiş gün için neden endişe edeyim? “ diye cevaplamış yine.
s.172 Masal Terapi-Judith Liberman
2...
biraz bekleyeceğim çünkü masalın tamamını okuyup yazıyorum 15 dk falan bekleteceğim
16 dan başlıyor ama 😂😂😂
hemen bi daha seç :))
50 olsun
51 den yazacağım çünkü 50 çok akıcı ne yazacağımı bilemedim istersen masalın fotosunu atabilirim 2 sayfa zaten👍
Elini uzatıp çilekleri koparıyor ve dilinin üzerinde erimeye bırakıyor.
Gözlerini kapatıyor ve çileğin kokusunun, tadının, dokusunun tadını çıkarıyor. Ve bu lezzet patlaması o anı sonsuza kadar uzatıyor.
s.51 Masal Terapi-Judith Liberman
96 olsun
Bu kitapta birçok masal var ve masalın sonunda
alıştırma
alıntı gibi yol göstericiler var seninle 96. sayfadaki seyir defterini paylaşmak istedim umarım faydalı olur
Dilersen masalın hepsinin fotoğrafını atabilirim 3-4 sayfa zaten.
Seyir Defteri:
Yardım veya rehberlik beklediğin bir durum seç. Bu durumu ve karşılanmamış ihtiyacını tanımla. Sonra sana en çok yardımı dokunacağını düşündüğün çözümü yaz. Odaklandığın ‘ideal’ çözümü olabildiğince fazla detay vererek anlat. Bu ‘beklenen çözümü’ iyice anlattıktan, anladıktan ve fark ettikten sonra bu stratejiden sessizce vazgeç. Ve bu düğüme çözüm olacak başka yollara kendini aç. İhtiyacına sahip çıkarsan çözümünün kendini göstereceğine güven.
s.96 Masal Terapi-Judith Liberman
atamıyorum sen bana yazarsan ancak atabiliyorum normal yorum kısmından link paylaşılmıyor mesaj olarak atmam gerekli
283.
başlıyorum dostum 15 dk sonra yazacağım
Ertesi gün onu görmek için ta aşağılara kadar inmiş olan Sultan’ın sesiyle uyandı.
“En sevgili dostum! Kardeşim! Beni bağışlayabilecek misin? Seni suçlayanların asıl arkamdan iş çeviren kişiler olduklarını şimdi öğrendim.
Kalbimin seninle ilgili şüpheye düşmesine nasıl izin verebildim?
Sefalet günlerin sona erdi, saraya geri dön. “
s.283 Masal Terapi-Judith Liberman
eyvallah kardeşim selamlar
196. Sayfa
ilginiz için teşekkür ederim ama şu an kitabım yanımda değil en kısa zamanda paylaşacağım
nihayet yazıyorum 196. sayfa boş sayfaydı 197 den yazıyorum
“ Ah Moşhe, bu kentin dışındaki hayatın nasıl olduğunu bir bilsen. Ama yok, bilmesen daha iyi olur. Bilmek insanı daha mutlu kılmıyor, sadece burayı terk etmeyi istiyorsun. Buradaki hayattan senin aldığın zevki alamaz hale geldik. Aslında Moşe, dışarısı çok farklı değil sadece küçük farklar var ama sonuçta bunlar çok büyük bir fark yaratıyorlar.
Bu küçük farklarda tamamen yeni bir hayat tarzı yatıyor. “
s197-198 Masal Terapi-Judith Liberman
93 istiyorum efeeem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar