Mesela bazıları çok egolu der, bazıları çok asosyal, bazıları çok duygularını bastıramamış biri der. Üzgün, kırılgan, mutsuz! kalemi çok güçlü yani her bir şeyi yazabiliyor, uyak-kafiye olgusunu tam olarak çok iyi şekilde ayarlayabilen biri. şakılarında sadece tek konu üzerine giden nadir sanatçılardan biri. Sadece kendi işine bakan ve içine kapanık olması nedeniyle egolu diyenler çok var benim görüşüm bu ya sizce?
Soyadının ilk iki harfi, kişiliği kadar öz. 20 senedir dinlediğim tek adam, bende yeri hep ayrıdır, öyle de kalacaktır..
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zaten sagopa kitlesi işte böyle insanlarla dolu gidip bir ben fero dinleyeni küfürle dolu şarkılar dinleyeni görmem kendine yakıştırmam görüşün çok harika teşekkür ederim
Keko mu? Emin ol benden daha nefret edemezsin kekolardan! Keko müzik yapanların şarkılarından küfürden geçilmez mesela mesela şimdikilerde de öyle illa argo kelime küfür koyarlar norm ender ben fero diğerlerinin hepsi öyle argodan nefret ederim senin bu görüşünüde katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Soyadının ilk iki harfi, kişiliği kadar öz.
20 senedir dinlediğim tek adam, bende yeri hep ayrıdır, öyle de kalacaktır..
Zaten sagopa kitlesi işte böyle insanlarla dolu gidip bir ben fero dinleyeni küfürle dolu şarkılar dinleyeni görmem kendine yakıştırmam görüşün çok harika teşekkür ederim
Duygularını dışa vurmayan içinde yaşayan biri olarak bilirim.
Evet tam olarak öyle, işte bu kişiliği onun egoist diye tanımlayanlarla doluyor ki bence öyle değil
Sansar.. Paranı verdim 😄
Şaka bi yana sağlam kalemi vardır ama bana hitap etmiyor
Iyi bilirim. Istakoz galiba gibi sarkilari guzeldir.
Aynn öyle 🙏
hiç dinlemedim ismini biliyorum sadece
Anladım, bir gün dinle o zaman ne diyeyim
Boş şeylere vakit ayirmiyorum
Senin ne dinlediğini çok merak ettim şimdi
Tanımıyorum
Çok şey kaybetmişsin
Tanımadığım için eksi mi yedim hdhd
Yok ya öylesine dedim
Esrarkeş abimiz
Bu kanıya nasıl vardın merak ettim 😂
Yakalattı ya fjfj
keko
Keko mu? Emin ol benden daha nefret edemezsin kekolardan! Keko müzik yapanların şarkılarından küfürden geçilmez mesela mesela şimdikilerde de öyle illa argo kelime küfür koyarlar norm ender ben fero diğerlerinin hepsi öyle argodan nefret ederim senin bu görüşünüde katılmıyorum