Kültür & Sanat Halil İbrahim Kurumu beğeniyor musunuz? pelinea Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce yakışıklı mı? Güncellemeler+1 yıl Kendisi yeni gelin dizisinde oynadı! Halil İbrahim Kurumu beğeniyor musunuz? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
gunmanworld Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Evet sempatik buluyorum ayrıca gayet karizmatik 2 2 Yorumla pelinea +1 yıl Bencede Yorumla gunmanworld +1 yıl Ama yakışıklı değil sadece karizmatik Yorumla
umutlabekle Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Ben beğeniyorum ayrıca oyunculuğunu da beğeniyorum 1 0 Yorumla
seeleenn Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Hayır esmer sevmiyoree 1 2 Yorumla pelinea +1 yıl Oyunculuğunu seviyor musun Yorumla seeleenn +1 yıl Evet sempatik baya Yorumla
Diğerkâm1i Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yok beğenmiyorum. 1 9 Yorumla pelinea +1 yıl Neden Yorumla Diğerkâm1i +1 yıl Bilmem, dizide gördüğüm kadarıyla itici buluyordum. Beğenilen birçok oyuncuyu da beğenmiyorum; Kerem Bürsin, Kıvanç acıtuğ, Burak Özçivit vs. Şu an beğendiğim bir oyuncu da yok. Yorumla pelinea +1 yıl Dizi izlemiyor musun 🙂 Yorumla Diğerkâm1i +1 yıl Bu aralar sadece Masumlar Apartmanı' nı izliyorum. Yeni dizilerden haberim yok. Yakışıklılık anlayışım çok farklı ya😄 Yorumla Diğerkâm1i +1 yıl www.google.com/search Yorumla Diğerkâm1i +1 yıl Geçen trt 1 de bu adamı beğenmiştim mesela Yorumla pelinea +1 yıl Anlamadım teşekkürler Yorumla pelinea +1 yıl *anladım Yorumla Diğerkâm1i +1 yıl 😅rica ederim. Yorumla
hazretiPRENS Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hayır. 0 4 Yorumla pelinea +1 yıl Niye Yorumla hazretiPRENS +1 yıl Tanımıyorum tipini sevmedim. d Yorumla pelinea +1 yıl Yeni gelin dizisinde oynadı Yorumla hazretiPRENS +1 yıl Bilmiyorum knk Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu kanka kim 1 3 Yorumla TayyarRA +1 yıl Bar. zo Yorumla pelinea +1 yıl Oyuncu yeni gelin dizisinde oynadı Yorumla pelinea +1 yıl Baran Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 667 cevap paylaştı. evet yakısıklı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Oyunculuğunu bilmem ama hoş ve sempatik birine benziyor.
Evet sempatik buluyorum ayrıca gayet karizmatik
Bencede
Ama yakışıklı değil sadece karizmatik
Ben beğeniyorum ayrıca oyunculuğunu da beğeniyorum
Hayır esmer sevmiyoree
Oyunculuğunu seviyor musun
Evet sempatik baya
Hayır
Neden
Yok beğenmiyorum.
Neden
Bilmem, dizide gördüğüm kadarıyla itici buluyordum. Beğenilen birçok oyuncuyu da beğenmiyorum; Kerem Bürsin, Kıvanç acıtuğ, Burak Özçivit vs. Şu an beğendiğim bir oyuncu da yok.
Dizi izlemiyor musun 🙂
Bu aralar sadece Masumlar Apartmanı' nı izliyorum. Yeni dizilerden haberim yok. Yakışıklılık anlayışım çok farklı ya😄
www.google.com/search
Geçen trt 1 de bu adamı beğenmiştim mesela
Anlamadım teşekkürler
*anladım
😅rica ederim.
Hayır.
Niye
Tanımıyorum tipini sevmedim. d
Yeni gelin dizisinde oynadı
Bilmiyorum knk
Hayır
Neden