Tarot kartlarını sipariş veremiyorum ailemin pandemi sürecine hassasiyetinden dolayı. Ama bilinçaltı ve enerji okuması yapmak istediğim için tarot kartlarını resimleriyle kendim yapmaya karar verdim. Lâkin bir sorunum var bunlar enerji kartları olduğundan dolayı her çizim yaptığım kartı o gün içerisinde yaşayabiliyorum. Yani o yüzden şuana kadar sadece olumlu anlam içerenlerden başladım. Olumsuz anlam içerenleri çizerken yaşamaktan korkuyorum.
Sizce tehlikeli mi? Veya bundan başka riski de olabilir mi?
Bu soruyu burada sormak hiç mantıklı olmamış çünkü ailen anlamisken burdakilerin anlamasjnj bekleyemeyiz. Şöyle ki benim de kartlarım var ama her destenin belli konuları olduğu için eksik bi konu olabiliyor. Örneğin kaygı diye bir kart var ama ağlamak diye bir kart yok. Onu hissediyorsun. O yüzden kendi destemi yapmak istedim. Pinterestten anime fotoğraflarından konu konu bulup bastirmyi düşündüm. Bence cizmekten daha kolay olur. Ama çizmek istersen de bunun bi zarari olmaz yanında enerjini dengelemek için doğal taşın mutlaka olmalı. O olduğu zaman enerjin bozulmaz. O karttakini çekeceğine inanma düşüncesi bile çekmene sebep olur. O yüzden kötü bir konuyu da cizsen yasayacagina kendine cekecegine asla inanma, doğal taş da önemli
Mesela destenin uzerinde bir kartı açık bırakıp gittiğim zaman direkt o karttakini yaşamış oluyorum haklısın biliyorum seni ama onu işin bitince kapatıp kenara koyunca enerjini de temizleyince hicbise olmuyor
Ben de biraz biliyorum aslında ama kartları birlikte okurken anlamları değişebiliyor onu ayırt edemiyorum. Mesela aziz kartı hem evli bir adamı temsil edebiliyor hem baba anlamına gelebiliyor hem de ahlaki etik değerler ve kutsal inanışları simgeliyor. Hangisine göre yoğunlaşacağımı bilemiyorum yorumlarken 😊
Ne şeytani be. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Zaten yıllardır cinleri kullandılar büyücülerin elindeydi. Yeni yeni insanlar gerçek amacına uygun şekilde kullanıyor. Şeytanı katan insanlar. Tarot enerji oluşmasıdır fal falan da değildir. Yüksek bilincimizdeki bilginin somuta dökülmüş halidir