Kültür & Sanat Şiir okumayı severmisiniz? Alkız Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Şiir okumayı severmisiniz? Evet severim Hayır sevmem Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Şiir okumayı severmisiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır sevmem, bu arada erkekler şiir okumayı daha çok seviyor shhsjsj 1 4 Yorumla Alkız +1 yıl Çoğu kişi sever bunda birşey yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğru bu durum cinsiyet işi değil Yorumla Alkız +1 yıl Kesinlikle değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 👍 Yorumla
athena_anthea Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl Yazmayı tercih ediyorum ama;Necip Fazıl Kısakürek - Seni Beklediğim KadarSezai Karakoç - Mona RozaBunları yazan olmak isterdim, o kadar etkileyiciler çünkü hikayeleri güzel. 0 0 Yorumla
TheExodia Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl kitaplar daha cok tercihim şimdi bir idam mahkumunun son gununu okuyorum 1 0 Yorumla
ARESSSSSSSS Takip Et Guru Yaş: 95 , eic 97% +1 yıl Severim hak eden olursa yazarım bile 😂 1 3 Yorumla Alkız +1 yıl Cidden yazarmısın Yorumla ARESSSSSSSS +1 yıl Evet Yorumla Alkız +1 yıl Merak ettim 😀😀 Yorumla
Centirwomen Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Okumayı değilde, dinlemeyi seviyorum. 1 1 Yorumla Alkız +1 yıl Oda güzel🙂
HERİFER Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bazı sanatçıları özellikle seviyorum ☺️ 1 12 Yorumla Alkız +1 yıl Mesela hangi sanatçıyı? Yorumla HERİFER +1 yıl Eski sanatçıları saymaya gerek yok sanırım biliyorsundur Özdemir Asaf tayfasını yeni nesli okuyor musun Yorumla Alkız +1 yıl Okuyorum ve evet biliyorum Yorumla HERİFER +1 yıl Nurullah Genç mesela bu adamın şiirleri ayrı bir zevk veriyor bana daha önce hiç şiirini okudun mu bilmiyorum ama kesinlikle denemelisin Yorumla Alkız +1 yıl Daha önce hiç okumadım ama mutlaka deniğcem Yorumla HERİFER +1 yıl Dene hoşuna gideceğini düşünüyorum 🙂 senin bir tavsiyen var mı peki Yorumla Alkız +1 yıl Daha önce okudun mu bilmiyorum ama birtane var CAN YÜCEL = HERŞEY SENDE GİZLİ bence güzel bir bak istersen Yorumla HERİFER +1 yıl Biliyorum Yorumla HERİFER +1 yıl Can yücel bana şiiri sevdiren adam ( bağlanmayacaksın ) 🙂 Yorumla Alkız +1 yıl Yaaa😊 Yorumla Alkız +1 yıl Demek öyle Yorumla HERİFER +1 yıl Sana şiiri kim sevdirdi 🙂 Yorumla
Loyall Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl çok severmm 1 4 Yorumla Alkız +1 yıl Hoşgeldin soruma aktif görmüyorum seni görüş paylaşırken felan Yorumla Loyall +1 yıl oda senin hatan Yorumla Alkız +1 yıl Neden benim hatam oluyor Yorumla Loyall +1 yıl onu kendine sormalısın Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Birine kızınca kulağını çekermisiniz 0 22 Yorumla Alkız +1 yıl Sorumla ne alakası var kızmamın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seninsorunla alakasıyok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece sordum Yorumla Alkız +1 yıl Birine kızınca kulağını çekmekle kalmam döverim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende aynı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok kötü dövermisiniz Yorumla Alkız +1 yıl Döverim dövmekten beter ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keşke benide dövseniz Yorumla Alkız +1 yıl Manyakmısın kendini dövdürmek istiyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dayak yemekten hoşlanıyom Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dövermiydiniz Yorumla Alkız +1 yıl Git başkasını bul bula bula beni mi buldun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden sana ne olmuşki Yorumla Alkız +1 yıl Birşey olmadı sebepsiz yere kimseyi dövmem ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben bişeye sebep olduğumu düşün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olurmu Yorumla Alkız +1 yıl Olmaz saçmalama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica etsem Yorumla Alkız +1 yıl Israr etme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece kulaklarımı çekseniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lütfen rica ediyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır sevmem, bu arada erkekler şiir okumayı daha çok seviyor shhsjsj
Çoğu kişi sever bunda birşey yok
Doğru bu durum cinsiyet işi değil
Kesinlikle değil
👍
Yazmayı tercih ediyorum ama;
Necip Fazıl Kısakürek - Seni Beklediğim Kadar
Sezai Karakoç - Mona Roza
Bunları yazan olmak isterdim, o kadar etkileyiciler çünkü hikayeleri güzel.
kitaplar daha cok tercihim şimdi bir idam mahkumunun son gununu okuyorum
Severim hak eden olursa yazarım bile 😂
Cidden yazarmısın
Evet
Merak ettim 😀😀
Okumayı değilde, dinlemeyi seviyorum.
Oda güzel🙂
Bazı sanatçıları özellikle seviyorum ☺️
Mesela hangi sanatçıyı?
Eski sanatçıları saymaya gerek yok sanırım biliyorsundur Özdemir Asaf tayfasını yeni nesli okuyor musun
Okuyorum ve evet biliyorum
Nurullah Genç mesela bu adamın şiirleri ayrı bir zevk veriyor bana daha önce hiç şiirini okudun mu bilmiyorum ama kesinlikle denemelisin
Daha önce hiç okumadım ama mutlaka deniğcem
Dene hoşuna gideceğini düşünüyorum 🙂 senin bir tavsiyen var mı peki
Daha önce okudun mu bilmiyorum ama birtane var CAN YÜCEL = HERŞEY SENDE GİZLİ bence güzel bir bak istersen
Biliyorum
Can yücel bana şiiri sevdiren adam ( bağlanmayacaksın ) 🙂
Yaaa😊
Demek öyle
Sana şiiri kim sevdirdi 🙂
severim tabi şiirine bağlı
Çokta güzel okurum derecem var
çok severmm
Hoşgeldin soruma aktif görmüyorum seni görüş paylaşırken felan
oda senin hatan
Neden benim hatam oluyor
onu kendine sormalısın