Kültür & Sanat Şiir okumayı seviyor musunuz? muratduru_1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Aşığım sana İstanbul ,Taşına toprağına,Boğazına aşığım, Emin önünde ki balık ekmeğinin kokusuna ,Ayasofya’nın güzelliğine, Sultan Ahmet caminde namaz kılan gencine, Galata kulenden seni seyretmeye aşığım,Kısaca her şeyine aşığım istanbul….Şiir bana aittir Seviyorum Sevmiyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Şiir okumayı seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Şiir severim ama yazmam 0 0 Yorumla
Κρόνος Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Bir gariptir vezinsiz şiir yazıyor olmakHiç uyaksız, ilimsiz şiir mûteber midir?Nerde âhengimiz, nerde mâzî şiir söyleBöyle şî'r yazan hakkaten derbeder midir?Fâ'ilâtün mefâ'îlü müstef'ilün fâ'lünBu arada çok ciddiye alma alay ediyorum:) 1 0 Yorumla
TrustInDestiny1 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl sadece ilgilendiğim konular hakkında ise okurum. onun dısında şiirleri sevmem 1 0 Yorumla
duruevr Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Suriyelilerinede asik misin 1 1 Yorumla muratduru_1991 +1 yıl Ben İstanbul’a aşıktım ama ☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şiir severim ama yazmam
Bir gariptir vezinsiz şiir yazıyor olmak
Hiç uyaksız, ilimsiz şiir mûteber midir?
Nerde âhengimiz, nerde mâzî şiir söyle
Böyle şî'r yazan hakkaten derbeder midir?
Fâ'ilâtün mefâ'îlü müstef'ilün fâ'lün
Bu arada çok ciddiye alma alay ediyorum:)
sadece ilgilendiğim konular hakkında ise okurum. onun dısında şiirleri sevmem
Ah İstanbul İstanbul olalıııığğğ
Suriyelilerinede asik misin
Ben İstanbul’a aşıktım ama ☺️
Orhan Veli şiirleri harika