Genelde üslubunu çok sıkıcı bulduğum bir yazar olmuyor ama belki benim seçimime öyle denk geldi ya da gerçekten yazarın kafasının karışık olduğu bir dönemde yazdığı bir eserdi bilmiyorum: Jose Saramago'nun Mağara kitabını okuyamadım ve bıraktım..
O denli bilgili bir okuryazarsever olmadim hic. Ama paul coelho ydu sanirim ismi yaniliyor olabilirim. Bi kitabini okuduktan bitiremedikten sonra diger kitaplarina hic bakmadim bile. Belkide harika yazmistir digerlerini. Belkide o an havamda degildim. Kimseyi direkt silmem ama arka plana atarim diyelim. Cunku cok fazla yazar var. Eskisi gibi parasi olan yazmiyor sadece artik herkes yaziyor. Hatta burda herhangi bir profil dahi bir yazarlik yapmis burda sorulara cevap vererek.
Yeni tip yazarları sevemiyorum ben. Bu önce wattpat hikayesi yazıp sonra onu kitap haline getiriyorlar. Dil bakımından zengin değil, metafor yok, dümdüz yazılar.
Asla okumam diyebileceğim bir yazar yok. Hiç birine önyargıyla yaklaşmıyorum. Her türden her yazardan kitaplar okurum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
son senelerde çıkan wattpad yazarlarını okumadım okumakta istemiyorum. sarı beze benden çok dokunuyorsun diye sarı içlik giydim gibi bir söz yazan yazarın bana pek katkısı olabileceğini düşünmüyorum doğrusu