Bu yazarın kitabıyla başladım okumaya ve çok sevdigim yazarlardan bir tanesi oldu diger yazar ise Canan Tan oldu
Bu arada bana önerebilceğiniz kitaplar varsa güzel olur

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu yazarın kitabıyla başladım okumaya ve çok sevdigim yazarlardan bir tanesi oldu diger yazar ise Canan Tan oldu
Bu arada bana önerebilceğiniz kitaplar varsa güzel olur

Kitap okumayı çok seviyorum. Kahraman Tazeoğlu'nun kitaplarını hiç okumadım ama merak ettiğim bir yazar.
Ben daha çok kişisel gelişim kitapları okuyorum. Önereceğim yazar Beyhan Budak'ın kitaplarını tavsiye ederim.
şu an ise bu kitabı okuyorum..
Ben de hic gelisim kitaplarina bakmadim ama bakacagim bundan sonra tavdiyen icin sagol ben üniversiteye kadar kitap okumazdım üniversitede edebiyat hocasi kitap okuyup anlatacaksiniz dedi kitap okumayi sevmeyenlere kitap söyledi bana da Canan Tandan bir kitap söylemisti Canan Tanında kitaplari guzeldir onunla basladim Kahraman Tazeoglu ile devam ettim bir de Sherlock Holmes kitaplarini cok severim okurum yine kitap okuma aliskanligim yoktur okudugum kitaplari cok zor bitiyorum ama seviyorum yine de kitap okumayi tabi
Cevap
2Cevap
Ben kitap okumayı çok seviyorum yüzüklerin efendisi en sevdiğim kitap
Güzel de o kitapta okunmaz ki oku oku bitmez sıkılır insan Oğuz Atay Tutunamayanlar kitabını okudun mu onu çok merak ediyorum ben
Okumadım ama belki okurum
Yıllardır okuyorum ama kuramsal kitaplar okuyorum kurgusal olarak en son monte cristo kontunu bitirdim ve şuanda yüzüklerin efendisini okuyorum efsane
Bu dedigine bakacam Monteye yüzükler efendisinin filmini izleyecegim bir turlu izleyemedim tabi kitabı bana fazla gelir tabi ben aslinda daha çok Sherlock Holmes seviyorum kitaplarini almaya çalışıyorum
Monte kristo da bu zamana kadar okuyupta sıkılan görmedim yüzüklerin efendisi filmini izlemediysen kitabını okuman daha iyi olur bence cunku ben okurken surekli filmle kiyasliyorum bazen tadi kaciyo
Yok sakin onu yapma kıyaslama kitapla film bir olmaz kitabı senaryoya ceviriyorlar ordan burdan şurdan bayagi kesiyorlar çünkü olabildigince film olarak zamansal olarak uyarliyorlar kitapla film bir olmaz asla
Kesinlikle bir degil zaten iste önceden filmi izleyip sonra kitabı okuyunca boyle oluyor harry potter okurkende oldu bu
Yani orasi öyle tabi karşılastırma yapıyorsun illa ki işte burada olan sey filmde yoktu filmde olan sey burada yok gibi ben de olsam yaparım bunu
Ahmet Şerif
İll defa duyuyorum merak ettim bakacağım
6 sınıfta okuduğum kitabın yazarı aklıma geldi hatta sınav sorusuydu
Ahmet Şerif Şerefli mi oluyor dedigin kisi internette bu cikiyor bir de İzgören var bu adami sima olarak biliyordum da adini bilmiyordum senin demenle ogrenmis oldum gerci kendisini takip etmiyorum aslinda
Evet Ahmet Şerif İzgören soyadını söylememiştim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?