Ben lise zamanların da Canın Tan'ın tüm kitaplarını silip süpürmüştüm
Tavsiye ederim 😄✨
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben lise zamanların da Canın Tan'ın tüm kitaplarını silip süpürmüştüm
Tavsiye ederim 😄✨
Dönem dönem birilerine sarıyorum.
Sıra Doğan Cüceloğlu'nda.
Tabi evime kavuşur kavuşmaz.
Charles bukowski okurkeç çok zevk alıyorum neredeyse bütün kitaplarını da okudum şiirleri de çok tatlı ama tavsiye edebileceğim bir adam değil hem kara mizah yapıyor hemde çok geniş biri. Kendi kitabında bile ben çok büyük bir KÜFÜR çocuğuyum diyor ciddi ciddi ldösösösösö
Goethe okumayı da çok severim onu da tavsiye ederim.
Ahahha geldi bilgiç😄🥳
Bilgin*
Bilgin denilecek kadar değilim ya sadece ağzım iyi laf yapıyor xksmsmsmsmdmd
Cevap
9Cevap
Jrr tolkien var yüzüklerin efendisi :D
Kitap okumuyorum zira günümüzde canı sıkılan herkes kitap yazıyor.
Önereceğim yazar ise Şeyma Subaşı
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Herkesi mutlu edemem çünkü pizza değilim.
Tess Gerittsen, Erich From, Karl Max gibi birçok ismin yapılarına hayranlığım vardı. Tabi yerli olarakta Sabahattin Ali, Orhan Pamuk bunların da birçok kitabını okudum.
Sabahattin Ali'nin kitaplarını yok etmiştim bir ara :D
@γυναίκα Okuyalı 1 sene olacak ben onu :D bilemedim hatırlıyorum ama nasıl anlatayım şimdi :D neden bir haller oluyorr :D
@γυναίκα sen nerelerdesin günlerdir 😄❤️
@γυναίκα :D ya makale mi yazayım nasıl anlatayım asjasha
Hahs neye güldün acaba
@γυναίκα ömer diye biri kitabın başında ilk görüşte bi kıza aşık oluyo ve bu kız onun uzaktan akrabası çıkıyor bunlar bir şekilde evlenmeden karı koca hayatı sürüyolar
neyse bu ömer bana o kadar kafayı yedirtti ki... maddi sıkıntıları var tamam anlıyorum ama gidip macideye çorap çalmak ne demek 🤦♀️ yaa bari çalacakken daha işe yarar bişi çal evde mama yok mama!
daha bu ömerin en ufak m4llığı.. her naneyi yiyo yiyo sonra da suçu içindeki şeytana atıyo gören de şeytanı ömerin günah keçisi sanır 🙄
He unutmadan bizim zübük ömer macideye de sahip çıkamıyo bedri diye birine postalıyo (yani tamam postalamak tabiri yanlış oldu sonuçta hapiste olduğu için ve peynir hefliği yüzünden birtakım buhranlar yaşadığı için bu kararı istemeyerek alıyo ok da yine de delirmemek elde değil) kitabın sonunda ayrılıyolar
macide de gidip kitap sanki victoria döneminde geçiyo gibi mektupla ömere veda ediyo mektubu kendi teslim etse yine neyseee😤
Lisede sınav haftamda gecelerimden feragat ederek bitirdiğim o kitapta mutlu sonu hiç mi hakketmemiştim aklıma gelince yine üzüldüm bak :((
@ahusiderinn00 öncelikle bu uzun paragraf için ben ne yapayım şimdi? Nasıl tatlısın böyle sen gördüğüm an daha çok gülmeye başladım. Çoook mutlu oldum. 😱🧡
Ömer'e gelelim. Tipik Ömer bir noktadadan sonra onunla konuşmaya zorluyor. Onunla konuştukça sevdiği kadını yük gibi görmeye başlaması canımı sıktı. Sanırım sırf Ömer yüzünden bitiremiyorum.
Ev de yok ki. Yani benim okuduğum yere kadar bir odada kalıyorlar. Olabilir tabii sevgi varsa kalınır ama Macide'ye duygusal şiddet uyguluyor. :(((
Bi' de gönderiyor demek. İyi ki okumamışım. Beni çıldırtan ilk kitap olacaktı. 😂
Ellerinden öpüyorum miniğimmm. Kitabı hatırlayınca sinirlendim ay. 😂
Yaaa ben sen okumayacaksın özet istiyosun sandım spoiler verip okuma hevesini kırdığım için özür dilerim ama delirmemek elde diğildi haklısın 😂
@ahusiderinn00 Ya bana bırakmamış ki ben anlatayım nasıl olcak bu iş :D
Sohbetiniz daim olsun çok tatlısınız 🤭❤️
@γυναίκα yine de okursan belki benim yakalayamadığım ayrıntıları fark edersin ben biraz odunum galiba olaylara dümdüz bakıyorum 😂 senin perspektifine ulaşmam için 40 fırın ekmek yemem lazım hatta gelip üstüne bi 40 fırın daha yemem lazım ❤️
@knightssword ayy konulara bodoslama atlamaktan vazgeçmeliyim sanırım 🤭
@herseygecicek00 o senin tatlılığın bi tanem 💖✨
@ahusiderinn00 :D her zaman koş karşılanırsın istediğin zaman atlayabilirsin :D
Yaa evet huyum kurusun ki yapacağım ama sırf bu özelliğim yüzünden bi keresinde kavganın arasında kalıyodum😅
@ahusiderinn00 öyle şeylerde yapma o zaman :D
@γυναίκα töfte he töfteee
@γυναίκα 🐛📚😝
Orhan Pamuk ve Tess Gerritsen'in kitaplarını okuyup bitirdim. Tabi yeni kitapları çıktıkça tekrar okuyorum
Düzenli takip ettiğim yok her yazardan okuyorum bakış açılarını değerlendiriyorum
Lisede En Son Şeker Portakalını Okumuştum 9. Sınıfta Ve Okuduğum Son Kitap
😄 devamı neden gelmedi çocuğum
Yoktur kitap okuma bana göre değil
adalet ağaoğlu, sevgi soysal, ferit edgü
Özdemir Asaf ♥️😊😊
Ahmet ümit
Hakan Mengüç'ün butun kitaplarını okudum
Stefan zweig
Benim yok
Var tabii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?