İlk defa duydum güvenilir bir site mi? Kitap almak istiyorum.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk defa duydum güvenilir bir site mi? Kitap almak istiyorum.

hiç duymadım alışveriş yapmadım
kullanıcı yorumları falan varsa oku
şikayetvar sitesinden bak bakalım şikayet var mı
daha bilindik güvenilir yerleri tercih etmeni öneririm
bkm kitap
kitapyurdu
babil. com
dr
idefix
amazon gibi
YKM Kitap, Türkiye’de lise ve üniversiteye hazırlık, dil sınavları ve mesleki sınavların (KPSS, ÖABT, DGS, ALES, YDS, AÖF, YKS, TYT, LGS gibi) müfredatına uygun ve güncel kitaplara ulaşımı kolaylaştırmayı amaçlar. Çeşitli yayınevlerinin çıkarttığı sınavlara yönelik hazırlık kitaplarını bir araya getirerek satan büyük ve online olarak satıldığı bir kitabevidir.
YKM Kitap, çeşitli yayınevleriyle iş birliği yapan güvenilir büyük bir kitapevidir. Online alışverişte yaşanabilecek bazı tedarik sıkıntıları ve kargo problemleri gibi sıkıntıları ara sıra yaşanmaktadır. Müşteriler yaşadıkları sorunu çözmek için muhatap olacak birini bulamadıklarından kaynaklı güvenilirlik konusunda soru işaretleri oluşmuştur.
Geç kargolama ve kargo takip kısmında bilgi eksiklerinden müşterilerin olumsuz yorum ve şikayetlerindeki en büyük sorun olarak göze çarpmaktadır. Bir diğer mağduriyet yorumları ise ücret iadesi ve sorun çözümünde yetkili birine ulaşamamaktan şikayetçi olmuşlardır.
Cevap
1Cevap
Hayır bunu ilk kez duyuyorum bilindik yerleri tercih et en iyisi
Soruyu soralı bayağı olmuş ama başka insanlara referans olsun diye yazıyorum. Kesinlikle güvenilir bir site değil. Önceden sorunsuz çalışan gönderim yapan ama son 1 aydır herkesin parasına çökmüş kimsenin siparişini göndermemis iptal içinde ulaşabilene ugrastirarak iptal sağlayıp bir süre sonra bazı kişilere para iadesi yapan bir site. Bkz.
maalesef bende aynı hatayı yaptım. Bildiğiniz dolandırıcı bunlar. Kredi kartı ile aldıysanız harcama itirazı yapın hemen. Ben öyle yaptım. Süreç uzun olur dedi bankacı. Olsun onlar yemesinde. Nasıl bu siteyi açık tutuyolar snlamıyorum. Eminim hala alan vardır siteden. Vaktim olsa savcılığa şikayete gidicem. Başkalarının canını yakmasınlar bari.
Ya bende alışveriş yaptım 10.10.2023 tarihinde ve hala daha siparişiniz hazırlanıyor olarak gözüküyor. İnternetten olumsuz yorumlar okuyunca panikliyorum son bir iki ay içersinde sipariş verenlerden benim gibi sıkıntı yaşayıp alan oldu mu?
maalesef bende aynı hatayı yaptım. Bildiğiniz dolandırıcı bunlar. Kredi kartı ile aldıysanız harcama itirazı yapın hemen. Ben öyle yaptım. Süreç uzun olur dedi bankacı. Olsun onlar yemesinde. Nasıl bu siteyi açık tutuyolar snlamıyorum. Eminim hala alan vardır siteden. Vaktim olsa savcılığa şikayete gidicem. Başkalarının canını yakmasınlar bari.
Alışveriş yapmıştım ben. Sorun çıkmadı
@DeplasmanKralı geldi 2 haftaya ama 2. Hafta aramalarıma çıkmamışlardı cok panik yaptım ama geldi eksiksiz
Kral ben şimdi alışveriş yaptım havale ile gönderdim sipariş listesinde ödeme bekliyor diyor sende de olmusmuydu öyle bir durum
BKM var biliyorum güvenilir de YKM hiç duymadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?