Aradığım bir kitap var hiçbir yer de bulamadım bu sitede var ama siteden de kredi kartıyla alışveriş yapmaya çekindim daha önce alışveriş yapan var mı güvenilir mi?

Ben kitapseçten alıyorum genelde memnunum ancak stokta yoksa çok oyalıyorlar. bir dene siteyi denemeden bilemezsin.
Stokta var acelesi yok kitabın Şu an okuduğum 3 kitap var ama onları bitirir bitirmez başlamak istiyorum ancak masıl bir kitapsa satışı yok hiçbir yerde tek bu sitede bunada güvenemedim
Sahaflara bakıyım bulamazsam banka kartıyla alırım artıl ya da kapıda ödeme güvenilir duruyor ama pek duyulmuş değiş
Eğer buradan almak zorunda kalırsanız ininal gibi önödemeli kart ile alışveriş yapın, sanal kart oluşturabilirsiniz.
Banka kartıyla almayı planlıyorum
Kapıda ödeme yazıyor ya orada.
Kitabın fiyatını aşıyor kargo + kapıda ödeme
ama en son hiçbir yerde bulamazsam alacağım burdan
Hıı anladım. :)
Kartla mı alacaksın?
Cevap
6Cevap
Kitapyurdu gibi güvenilir ve ucuz yer varken, bilmediğin yerlerden alışveriş yapma.
İste orda aradığım kitap yok o yüzden burdan almam lazımtek burda var
Kapıda ödemeyle sipariş ver o zaman. Kitapları kapıda teslim almadan kontrol et.
Kontrol ettirmiyolar zaten çok pahalı dğil 20 tl tutuyor ama kitabın parasını geçtiği için az daha bakmak istedim bulamazsm mecbur öyle alcam
Kontrol ettirirler, kargocunun görevidir. Sen onun ne dediğine bakma, teslim almadan önce kontrol etmek istediğini söyle.
kaçkere denedim iade ver diyolar kontrol ettirmiyolar
@sananeeeeeeeeee ben her defasında kontrol ediyorum. Bekle kontrol edeceğim diyorum, bir şeyler geveliyor bekletiyorum. Açıp bakıyorum. Sen bekletemiyorsun, şubeden teslim al. Orada açıp kontrol etmen daha kolay olur.
kavga ettim bir kadınla bu sefer bakarım o zaman
Hepsiburada'da da mağazaları varmış, belki aradığın kitaplar vardır. Şu linkten kontrol et. Hepsiburada güvenilirdir. www.hepsiburada.com/.../kitap-aktif
Yok bakmıştım 😂 benim bakmadığım site kalmadı birazda sahaf gezerim burdan alırım olmadı banka kartımla alırım
Nadirkitap. com
Bu sitede isyediğin her kitabı bulursun
Yeterki ne aradığını bil.
orayada baktım yok maalesfe
www.nadirkitap.com/...avid-sobel-kitap4137444.html
www.nadirkitap.com/...avid-sobel-kitap4014653.html
Nadirkitap. com türkiyenin her köşesindeki kitapçıları n11. com mantığıyla birleştirip ellerindeki kitapları satmalarını sağlayan havuz sistemidir.
Her satıcı kitapçı farklıdır. Garantör firma nadirkifap. com dur. Ödemeyi site alır. Sen onay vermediğin sürece paranı kştapçıya aktarmaz.
Biraz araştır bulursun
tükenmiş iste maalesef
yarın sahafları filan gezerimmartık
Kitabı öğrenebilir miyim?
Ekofobiyi aşmak
Kütüphanede bulabilirsin belki denedin mi bilmiyorum ama
kitap meslek hayatımda işe yarayacak bir kitap o yüzden satın almak istiyorum :) ama bulamazsam bir banka kartına az para atarım ordan alırım srtık
Anladım. Bulursun umarım.
Hangi kitap? merak ettim.
Ekofobiyi aşmak isimli bir kitap okuduğum başka kitapta yazar önermiş çok ilgimi çekti ama kitap hiçbir yerde satışta yok
"sınav" ne alaka desem
Ben sürekli oradan alıyorum
kredi kartıyla mı
Kapıda ödeme
Bence D&R dışında alma
hepsiburadayı dene şu an güzel indirim var
Kitap yok orda maalesfe
aradığın kitap yok ozaman d&r a baktın mı çünkü bahsettiğin site pahalıya benziyor
Evet baktım tükenmiş her yerde
telefondan screenshot hangi prg la yaptın?
Program değil ki kendi ssi
hee okay kitaplar ucuzladığında haber ver
Alma kardeşim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar