PDF olur baskılı olur ücretli ücretsiz fıkıh ve ilim hadis kitaplarına ulaşabileceğim bir yer önerebilirmisiniz?
Kitap önerisi de alabilirim?
Kitap önerisi de alabilirim?
Diyanet ilmihalini öneririm, diyanetin sitesinde başka kitaplar da vardır. Çeşitli uygulamalar da var kitaplar olan, ayrıca pdf olarak yazarsan google'da da bulursun.
Teşekkür ederim
İnstagramda Osmalı sahaf var bir bakın isterseniz. Geçen sene Facebook tan Celaleyn tefsirini yine bir sahaftan almıştım. Kitaplığımdaki çoğu kitabı bu sahaflardan temin ettim.
Telegram da ilmi eserler ya da islami kitaplar yazınca pdf paylaşan birkaç sayfa gördüm lakin eserler ne kadar ehl-i sünnet bilemiyorum.
Teşekkür ederim
Bir ilmihal kitabı gördüm ama basımevini de, yazarını fa hatırlamıyorum. İlmihal idi adı tek hatırladığı₥
Teşekkürler
Eic 🍁🍃
Cevap
1Cevap
Siteler ezbrimde değil ama en sahih kaynallardan faydalanmak en doğrusu ibn kesir kuran tefsiri sahihi buhari kütüb-i sitte
Teşekkür ederim
Zaten google a kitspların isimlerini yazıp ücretsiz pdf indir de olanlar çıkıyor zaten inditirsin
Teşekkür ederim tekrardan.
Rica ederim dininize sahip çıktığınız için ben teşekkür ederim insanlar artık düşman oldukları bi dönemde siz araştırıp öğrenmeye çabslıyorsunuz bu beni çok mutlu etti teşekkür ederim kardeşim
Rica ederim Allah razı olsun hepimizden daha nice kardeşlerimize vesile olmayı örnek olmayı bizlere vesile etsin
Rabbim ömrünü bereketli kılsın dünyanın senin gibi güzel insanlara ihtiyacı var sabret
Amin cümlemizin inşallah 🙏
Trendyola bakın ama istediğiniz olmayabilir
Kitapevi var ya da bir kırtasiye ile konuşun onlar zaten kitapçılar ile anlaşmalı daha güvenilir olur
Teşekkürler
Rica ederim 🥰
Risalei-nur derim ben , tamam anlamasi zor ama insana ruhen cok iyi geliyor ben bi ara cok okyuordum hala pek anladigim söylenemez ama okuya okuya anlama kabiliyetin gelisiyor.
Hangi kitap mesela
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?