AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
sorunumuz siyonistlerle. amerikada israili protesto eden yahudileride biliyiruz. kızarken yanlis yapiyoruz pkk ya kizarken kurtlere saldirmak gibi vs.
onlar siyon protokollerine gore haraket ederler kitaplari kabala dır.
Aksine birçok yahudi arkadaşım var ve dürüst olduklarını söyleyebilirim. Yanlışları var ama herkeste olur ki o kişiliklerine affedilebilecek kusurlar aslında. Filistin konusunda onlar da üzülüyor
Ama insanlar bunu anlayamıyor işte
Çoğu anlamak istemiyor
Demek öyle Zaher Alatawana twitter ı var israilli sor sana anlatsın yahudiler nasıl insanlarmış
Twitter kullanmıyorum. Her insana tanımadan önce tarafsız yaklaşırım ki kimileri unutuyor "yaratılanı severim yaratandan ötürü" bu birçok kişi için kilit olabilir
Ben kendimi biliyorum
Mesela soran arkadaşı tanımıyorum ama gayet açık yüreklilikle soruyor düzgünce cevap veriyor. Iyi davranışı normal görülürken bir yanlışı niye tüm yahudilere yüklensin? Demek istediğim kişileri ayrı tutun, bir topluma yüklemeyin
Teşekkürler cevap için
İşte anlamadığın olay bu neden hep yahudiler muslumanları oolduruyor musluman bırını oldurunce dunya calkalnırken yahudi katliam yapınca neden kımsenın sesı cıkmıyor?
Ben asla katliamın destekçisi değilim, fakat dediğim gibi bakın burada katliamı yapan devletlerdir.
Canım yanlış dusunuyorsun senın gibi yahudiye can kurban zaten sesi çıkmayanlara bu sözler sende arada kaynıyorsun
Evet, iyi olan araya kaynıyor.
Malesef oyle :(
ya o kadar çok cani müslüman varkiiiiiiiiiiii. onlar önce kendilerine baksın cnm. bnde müslümanım ama gözümde her müslüman iyidir ya da her yahudi iğrençtir düşüncesi yok. olmamalı da!
Çok haklısın, teşekkürler
rica ederim.
Kesinlikle katılıyorum sana çok doğru sözler, bende yahudiyim ve katil olan devlet politikalarıdır din değil, türkiye dede roboski ve buna benzer pek çok katliamda kimse dini eleştirmedi, şimdi neden israil de eleştiriliyor bilmiyorum..
Çok haklısın
sen nerdensin? özelden yazarmısın bana?
Gizlisin nasıl mesaj atabilirim?
açtım
açtımm
İsrail devleti, siyonist politikalarına gerekçe olarak Tevrat'ı ve onun vahşi emirlerini gösteriyor. Türk insanı da, yahudiliğe düşman oluyor.
Sorun İsrail'in dediğim gibi
Bana mesaj atar mısın arkadaşım?
yahudi lanetlenmiş bir millettir dünyanın en pis insanlarıdır cehennemin en dibindeki insanlar sende öylesindir. yahudi pislikler
Önce bir kendine bakmalı tabi insan
sen bak kendine yahudi
İnsan dedim, üstüne alınma :)
o zaman benim yoruma neden yazıyosun :) biz insan değiliz diyelim siz bir hayvan bile olamazsınız o derece asağılık bir milletsiniz bu kapakta senin o arkadaki deliğine girsin :)
Benim soruma cevap verdiğini unuttun galiba, gerçkten mükemmel müslümanlarsınız böyle devam
hakedene ederim lafımı k. bakma
Bu mesajı görüyorsan cevap verirmisin bişey söylemek istiyorum yanlış anlama kötü bisey degil
Biz Türkler çok seviyoruz ötekileştirmeyi, kendimize bakmadan.
Belki de...
Allahtan korkmadıklarını düşünüyorum. Müslümanlar katil olmak istemez mesela
Size IŞİD'i örnek verebilirim?
Ya isid musluman mi ya bunu sende iyi biliyorsun ki israil ve abd nin maşası sadece
boş ver ya cahiller kendini belli eder kişilik meselesi. Müslümanlıkta bütün insanları davet ediyor dinine hristiyana bile gel diyor
Aynen kardesim haklısın :)
ama müslüman olun eger öldükten sonra bir hayata azaba inanıyorsanız cennet ve cehennemi düşünüyorsanız Allahada inanın
O yüzden mi kendi dinizden olmayan biriyle arkadaş dahi olmamalısınız? Yazık
hz. Muhammedin hayatını oludavet olmsuz etkiledikleri için. Ben bir kızla evlensem onunla anlaşırdı bu konularda evlenenlerde var müslüman hristyan falan filan
Düşünceniz tabi
sana diyecegim tek sey gerçekleri hisset. Öldükten sonra asıl hayat başlıyor dikkatli ol
İçim rahat
genelleme yapma bence
Haklısın
Şaka mı bu? Ayrıca kıyas yapan bilgisiz arkadaşları da anlamak mümkün değil. Sen ya Yahudiliği bilmiyorsun ya dünyadan haberin yok ya da ataların gibi çok güzel duygu sömürüsü yapıyorsun.
Turkiyede yasiyorsan o istemedigin sozleri duymaya alismalisin. Ya da duymayacagin baska ulkede yasamalisin
Hiç bir yere gitmeye niyetim yok
O zaman sikayet etme gibi bir durumunda yok
İnsan olmayı becerebilen, müslümanlar ve Türkler de var sizin aksinize
Insanliktan bahsedecek en son milletsin benim nezdimde.
Komiksiniz ya
Gul o zaman
Bir sey soracam sen hangi yahudilerdensin
Ortadoksum
şimdi sna sebeblerini teker teker anlatsamda yahudi oldugun için inandırı olmaz sana. masumlar her tarafta masumdur
Benim içinde öyledir emin olun
yahudi oldukları icin, israil e gitsen ben muslumanım desen hosgeldin guzel kardesim demicekler herhalde
Bu İsrail'in problemi, Yahudiliğin değil
bu heryerde boylei genellemeler on yargılar var, yurtdısında da ben muslumnaım dediginde insaların hal hareketleri degisiyo hemen
Bu da doğru
Ayet; Ey iman edenler! Yahudileri ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden kim onları dost edinirse, şüphesiz o onlardan olur. Şüphesiz Allah, zalim kavmi doğru yola iletmez.
Bu çok büyük bir aşağılama, biraz düşünmek gerek tabi
Kitabımızda olan budur :)
seninki milyonda bir ihtimal israildeki yahudilerdemi öyle?
Kötü insanlar her yerde var. Bu Yahudiliğin suçu mudur?
israilde ben hiç karsıt bir gösteri prostesto bişey görmedim hükümetin ya da muhalefetin askerlerin hiç bir karsıtlıgını görmedim ayrıca bu bizim kitabımoızdada var yahudilerin ne oldugu
Kitapların ne dediğini tartışmıyoruz ki
sen sadece son cümleyi mi okudun?
Benim sorunum yok insana bakıp cevap veririm milletleri kötü gösteren siyaset normal olan her insana sayğı duyurum normal halkta sorun yok kotüleyen insnlaar cahil sen takma😁
Bu insanları anlamaya çalışma. Onlar düşünmüyor, kitaplarında ne yazıyorsa ona inanıyorlar. İslam'ın da Yahudiler için ne söylediği ortada.
Bu çok büyük bir aşağılama değil mi?
Bu sadece bir tespit, niyet aşağılamak değil.
Hayır, İslam'ın yaptığı
Yorum yapmak istemiyorum.
Sana da sabırlar diliyorum, iyi geceler.
dini öldürmeye kullanırsan eğer ne yapcaz başka gazze ye bak başka hiçbirsey demiyorum
IŞİD'de müslüman bir örgüt ve dini öldürmek için kullanıyor. Sizce şimdi katil olan müslümanlar mıdır, IŞİD mi? Bu dinin suçu mudur, dini kullananın mı?
biz onlara müsülüman demiyoruz allahın adıyla adam öldüren nasıl müslüman olur
Biz de şu an İsrail'in yaptığına asla Yahudilik demiyoruz. Katil olması konusunda ben de aynı şeyi düşünüyorum
ama ülkenizde buna tepki var mı bizde var
Bu ülkenin suçudur, dinin değil
tamam da o dinin temsilcisi o ülke sonucta tevrat ne diyor öldürmeyeceksin !!
İsrail beni temsil etmiyor
ya ne peki
Etmiyor, dahası var mı?
ee işte onu bile bile yapıyorlar davosu hatırla
Yahudilerle meselemiz yok israille var
Teşekkürler yorum için
çoğunluk neyse kanı ona göredir Yahudiler lanetlenmiş bir topluluk son peygambere iman etmediler
Aşağılmak ve hakaret etmek mi gerekir peki
kaderiniz vahim sonunuz apaçık yazıyor
Senin kitabında, senin inancına göre
benim inancım gerçek ve tek ayrıca biz tum peygamberlere inanıyoruz sizse sadece kendi peygamberinize kitaplarınız bozulmuş deişmiş halen neyin inadı bu cehennem sizi bekliyor asıl sizin kökunuzu kazımak gerek dünyadan
Kazırsınız gücünüz yeterse
yaradan kazıyacak günü gelince
hanımefendi sizin din adamlarınız da bizim peygamberimizin bir sözünü çok dikkate alıyorlar. inandıklarından değil ama ya gerçekse diye korktuklarından.. şu anda israil de en çok gargat ağacı dikiliyor..
Hadis-i Şerif’te, Yahudilerin taşların ve ağaçların bile arkasına saklanacağı, buna karşın Gargat ağacından başka bütün taş ve ağaçların: "Ey Müslüman, Ey Allahın kulu, Yahudi arkamdadır, gel onu öldür" diyeceği ifade ediliyor. bu nedenle... ben allah için sizden islamiyeti de gerçek kaynaklardan araştırmanızı rica ediyorum... ben bir müslüman.. hatta müslümandan öte bir insan olarak kimsenin öldükten sonra pişman olmasını istemiyorum...
Teşekkürler yorum için
İyi güzel demişsin de, şu HouseStark denen hayvanın yorumuna teşekkür etmesen iyi olacaktı. Her yahudiye hakaret eden adamlardan daha mı iyi bu herif?
Ben insanlari irka gore ayirmam heryerin kotu ve iyisi vardir. Ama sen konusmalarindan anladigim kadariyla temiz kalpli iyi niyetli birisin.
Teşekkür ederim, sağolun
Rica ederim , isterseniz ozelden mesaj atin birkac sey sormak istiyorum size?
o kişileri siz seçmiyomusunuz
Ben Türk vatandaşıyım
yani kişiler seçmiyomu tek başına seçecek değlsn zaten
birde filistin sorunu değil israilin sorunu kaç kişiyi katletti bu konuda ne düşünüyosn
Katliam hakkında ne düşünülürse onu düşünüyorum
son zamanlarda anladığım katliam kişiye göre değişiyo benim katliam dediğimi diğer ülkeler umursamıyo ne acı ama zulüm yapan bedelini öder
Dünyada kaç milyon yahudi var hangi biri seçsin gözünü seveyim :)
herkes masum hepsinn bir cevabı var ama mantıksız
İyi yahudilerinde olduğunu düşünüyorum dostum..
Pekalaa :)
Peygamberleri şehit ettiniz. Bu yüzden yahudiler lanetlenmiştir.
yahudiler lanetlidir ondan
Kesin öyledir
+1ini verdim.
Lanetlenmiş bir ırk hakkında iyi mi düşünelim?
Sen kötü düşünmeye devam et
devletin katil olduğunu kabul ediyorsun yani?
Evet
çözüm ne sence ne yapılması lazım bu savaşın bitmesi için?
Siyasi bir bilgim yok savaş bitirecek kadar
işte biz de bunun derdindeyiz... bebekler uykularında ölmesin. bir çözüm bulunsun. koca koca devletler bir çözüm bulamıyor. yazıklar olsun. yoksa amaç kimseyi kötülemek haklı göstermek ya da haksız bulmak değil.
Teşekkürler
Müslümanım Türküm Benimle evlenirmisin?
Bu nedir şimdi?
Bir müslüman erkekle yahudi kızı ya da tersi bir duruma evlilik için aileler onay verirmi? Merak ettiğim için soruyorum sakıncası yoksa cevap verebilirmisiniz
Eğer seviyorlarsa neden vermesin
yahudi öldürmek sevapp
bak ya, gerçekten mii :)
eveet gercekteen :)
Coca Cola, filan dökmekte sevap mı :) Yazık ya
sevap degıl ama bız yahudı mallarını kullanmıyoruz
asıl vahşi sensin bari müslümanım diyip de müslümanlığı küçültme
Teşekkürler havkayınkızı :)
Bilgisayarın ve Facebook hesabında kesin Türk Malıdır :)
kuran okuyun ayet okuyun bunu dıyen ınsan bebek katılısın yazıklar olsun siyonistler.
yahudiler lanetlidir benim gözümde.
Yazık
neden ki? lanetlisiniz.
hz musa kısa bir süreligine izdivaya çekildiginde kızıl denizin yarıldıgını görüpte kendinize boktan bir put yapıp tapan tplumsunuz
Ne klişe şeyler bunlar ya yıl 2014
çok klişe şeyse yahudilikte çok eski bir din. yıl 2014 terket. hatta islam daha yeni bir din gel buna. oda eski diyorsan yeni bir din kur
Şimdi dini görüşlerim için ben sana hakaret ediyor muyum?
etsende biliyorsun kimin suçlu oldugunu. tarih belirler suçluları ;)
Yahudiler değil, suçlu olan İsrail'dir.
benim gözümde yahudilerdir. bu arada ben müslüman degilim.
ama yahudi olup iyi insan yok diyemem. ama o dine nasıl inanıyorsun aklım ermiyor.
İnan bana sizinde nasıl müslümanlığa inandığınıza aklım ermiyor :)
müslüman degilim. ama en azından tarihleri mantıklı.
seninle arkadas olup sıfırdan başlayıp dogruyu aramak isterdimde sende bagnaz müslümanlar gibi yahudisin galiba
Bağnaz olsam, yıllardır burada barınamazdım sanırım
bilemem. bana öyle geldi müslümanların nasıl inandıgına aklım ermiyor demen.
çünkü ters bir olay yok anlatamadım gerçi ama neyse. körü körüne inanma hiçbirşeye. tek tavsiyem bu. zeki biriysen bulursun dogru yolu. sadece kabalaistlere bakman yeter gerçi.
Sana öyle gelmiş
kabalaistlik ve siyonizm başlı başına sapkınlık
çünkü yahudıler nankördür
Neden böyle bir şey söylediniz?
size toprak verdılre doymadınız simdi çocukları öldürüyolar orda yenı sılahları denıyolar sivillere ateş edıyolar karşılarında askermı var ordumu var.
hala işgale devam 6 mılyon kişi var israilde ama doymadılar hala topragın altına gircek hepsı yakında hepsının cezasını cekcekler
ırkın senıde rezıl ettı bak
Rezil olmadım
https://www.youtube.com/watch?v=QK2CNRTL4Q8 ...
sende aynı kandansın sanada tepki gösterıyolar dogal olarak
Çok yazık
yahudiler zeki insanlardır
Teşekkürler
yahudi değil o musevi...
Sen en doğrusunu bilirsin
Bildiğin yahudi işte
Ne demekti bu?
sence
Soruyu soran benim
Müslümanın derdi ile yanmayan bizden değildir. Müslümanları öldürenin değil dinini 7 ceddini skerim
sözüm meclisten dışarı
ben neten yahooooya sövüyom
siz Yahudiler doğuştan gelen bir kibirle kendinizi diğer insanlardan üstün görüyosunuz diğer insanları kendinize hizmet etmeye yaratılmış olarak görüyosunuz bu yüzden ön yargılıyım
Bu dinsel bir yaklaşım, bu dinimin bana anlattığı. burada konu Filistin
git ya yahudisi