Merhaba arkadaşlar, ben 21 yaşındayım ve Yahudi bir aileden geliyorum, Yahudiyim. Şu anda malum bir İsrail-Filistin sorunu var. Peki neden İnsanlar bir devleti eleştirmek için insanların din gibi kutsalına saldırıyor. Ve genelde bu sadece Yahudilik için yapılıyor. Türkiye'de yaşıyorum ve burada ki insanların çoğunluğu Müslüman. Sizin de dininizin gereği olduğu gibi benim dinim de öldürmemeyi emrediyor. Filistin sorunu yüzünden neden biz Yahudileri aşağılayarak, hakaret ediliyor. Unutmayın katil olan dinler değil devlettir. Ve sizin de biz Yahudiler ve bu konu hakkındaki görüşlerinizi almak istiyorum
Cevabın nedir?
+1 yılÇok az da olsa yahudiler arasında insan olarak iyi insanlar var ve Filistine yapılan zulme karşı direniş hareketi yapanlar var bunu inkar etmiyorum ama şimdi sorunun cevabını kendin bulman için bir soru soracağım.
En belirgin ve senin en iyi bileceğin örneği veriyorum.
Amerika ve 11 Eylül olayları.
Amerika 11 Eylül olaylarını bizzat kendi eliyle yaptırarak Orta Doğuda istedği gibi at koşturup Orta Doğu petrollerinde söz sahibi olabilmek için kendi insanını harcadı ve bunu yaparken de belki bilirsin Orta Doğu ülkelerinde varlık gösteren sözde müslüman olduğunu iddia eden bir örgüte suçu kabul üstlenmeleri için anlaşma yaptı.
Bu tarihten sonra Amerika müslümanları terörist ilan etti ve Orta Doğuda istediği gibi at koşturmanın peşinde ilerledi hala da ilerliyor. Bugün Amerikanın politikasını belirleyen Yunan ve Yahui lobisi İsraildeki Yahudiler eliyle dar anlamda Orta Doğu sorununu ifade eden İsrail - Filistin sorunuyla Orta Doğuda avuç kadar sözde insan ama içlerinde vijdan bulunmayan (ölümlere tepki verenleri hariç tutuyorum) mahluklara suçları olmadıkları halde havadan sudan nedenlerden oradaki insanları geçtim çocuk ve kadınları dünyaya bir tane daha terörist gelmesin söylemiyle katlederken Yahudiler ne yapıyor. Müslümanları terörist ilan etmiyor mu?
Kusura bakma Filistindeki zulme sessiz kalan ve destekleyen her Yahudi teröristtir. Ben yahudiyim dinim bunu emrediyor diye ortalıkta gezmesinler. Ayrıca sen Türkiyede olduğun için bihaber olabilirsin ama onlar kendilerini üstün ırk olarak görüyorlar, dünyayı yönetmeye haiz özel insanlar olduklarını sanıyorlar.
Müslümanlara eziyet yaparak öldürmeyi inanışlarına göre kutsal bir vazife olarak görüyorlar. Bunları bir yerimden uydurmuyorum bu arada zaten hepsini tv izliyorsan yaptıklarını görebilirsin.
Sorarım sana sen müslüman olsan Yahudilere nasıl bakardın? Ne ön yargısından bahsediyorsun benim için caniden de öte teröristten de öteler.410 Yorumla- +1 yıl
Bizim dinimizi terörist yetiştiren insan yamyamı olarak gösteren Yahudiler kusura bakmasın asıl teröristin kendileri olduklarını görmek istemiyorlar. Aslında onlar da kendisinin ne olduklarını çok çok iyi biliyorlar ama malesef para onlarda süper güç Amerikanın ipi onlarda yoksa İsrail kim ki Türkiye karşısında böcek gibi ezeriz.
Senin vicdanın Filistinliler için yanıyorsa bu yapılanları insalık dışı buluyorsan seni ayrı tutarak bunlara ses çıkarmayan ve destekleyen hangi dine mensup olursa olsun insan değildir ;)
Senin yerinde olsayım utanıp da Yahudiyim bile demezdim tüm bunlar yaşanırken Müslümanlara terörist ilan eden yineliyorum olanlara seyirci kalıp ses çıkarmayan ve destekleyen Yahudilerin bu dünyada yaşama hakları bile yok. Ön yargıyı falan geçeceksin. Yıllardır biz Müslümanlara yapılmayan hakaret ve benzetme kalmadı. Hala da yapıyorlar
Ben sana soruyorum nedir bu Müslümanlara olan ön yargı sen açıkla?
Unutma çok yüzeysel yazdım istersen sabahlara kadar yazarım
Soran+1 yılBenim asla Müslümanlara karşı bir ön yargım olmadı, insanı birey olarak değerlendiremiyor musunuz?
- +1 yıl
Sen şu kadar yazdığım arasından her insanın gözümde farklı bir şansı olduğunu, her insanın yaptıklarıyla sorumlu olduğunu? Kimseyi genellemediğimi algılayamıyorsan kusura bakma da sorun var demektir. Dikkat edersen bu yaşananlar karşısında hangi dili konuşuyor olursan ol, hangi dine mensup olursan ol sessiz kalıyor ya da destek oluyorsan insan değilsin demektir.
Sana sen yahudisin insan olamazsın demedim, eğer sen de onların düşünüğü gibi düşünüyor. Filistindekilerin katledilmesini doğru buluyorsan kusura bakmada sen de onlardansın.
İsrail dediğin ülke'nin dini nedir? Söyler misin? İsrail = Yahudi demek değil mi? Eğer yahudiler gerçekten söylediğin gibi dininizde öldürmeyeceksin emrini dikkate alıyor olsaydılar Amerikanın dış politikasında ciddi etkileri varken İsrailde yaşayanlar istese bile onlara bu hareketi yaptırmazdılar.
Kusura bakma şu an İsrailin yaptıklarını doğru bulan, destekleyen yahudi olsun olmasın farketmez insan olamaz.
Soran+1 yılBu konuda hem fikiriz
- +1 yıl
Görüyoruz ki çok ciddi azınlık Yahudi haricinde İsrailin politikalarını, Filistine uygulanan zulmü desteklemiyor hatta karşı çıkıyor. Bunlara en ufak bir sözüm olursa bu benim karaktersizliğimi gösterir. O insanlar arkadaşım olsa hepsinin gözümde ayrı bir şansı vardır. Herkes kendi kredisini olumlu ya da olumsuz yönde kullarak arttırır ya da azaltır. Onları kimseden ayırt etmem.
Fakat kusura bakma tüm bunlar yaşanırken bugün Yahudilerin yaptıkları hiçbir şekilde dininizin emrini yerine getirmediğinizi gösteriyorlar.
Sen soruma cevap ver sen İsrailin Filistine yaptıklarını reva görüyor musun? Bu soruya cevabını verde ona göre notu verelim ;) - +1 yıl
Çok ciddi azınlık Yahudi haricinde hepsi destekliyor demek istedim de hatalı yazmışım sen anlamışsındır ;)
Soran+1 yılAsla, diğer cevaplarım da katil dahi dedim İsrail için
- +1 yıl
O zaman sen kendini insanların tepki gösterdiği Yahudilerden sayma onlar tepki gösterirken bu zülme sessiz kalıp hatta destekleyenleri kastediyorlar. Her toplumda, her dine mensup gerek dinlerini yanlış temsil eden, şahs-ı maneviye zarar veren insanlar, insanlıktan nasibini almamış varlıklar var.
Sen insan olarak mensup olduğun kültür, din ya da toplum olarak o topluluğa dahil herkes yanlış yapıyor diye harcanamazsın. Bu insanlığa sığmaz. Ancak çok çok büyük bir kısmı bunu yaptıkları için insanların tepkilerini de mazur görmelisin çünkü sen de tepki gösteriyorsan ne demek istediğimizi anlıyorsundur.
Bizim dinimize göre bir gemi dolusu azılı katillerle dolu olsa bile içlerinde bir masum varsa o gemi batırılamaz. İşte o yüzden sen de o Yahudiler içindeki tek masum insansan biz seni harcamayız. ;)
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorum için
- +1 yıl
Rica ederim.
En İyi Cevaplar
+1 yılÇünkü insanlar vahşi ve gerizekalı. ırkçı, faşist vs. Suç hiçbir zaman bir dinin ya da bir ırkın olmamıştır.
Bugün israilin yaptığı şeyler devletin şuçu. Yahudilerin değil. Zira Yahudiler de soykırıma uğradı. Suçlusu tüm Alman ırkı mı? Ya da Hristiyanlar mı?
Devlet töremi ile türkiyeye kabul ettiğimiz sudan devlet başkanı ömer el beşir de savaş suçlusu. Suç müslümanların mı? 60 yılda 10 milyonu aşkın Müslüman öldürülmüş. İsrailin öldürdüğü kişi sayısı 350 bin civarı sanırım. Geri kalanlar, Müslümanlar tarafından öldürülmüş. Irakta mezhep savaşından her ay bir sürü adam ölüyor. Fakat medyada yer bulmuyor. Yani suçlu Müslümanlar mı?
11 eylül saldırılarını protesto etmek için Kuran'ı Kerim yakan gerizakalı bir rahip vardı. Bugün aynı zeka seviyesine sahip insanlar sinagogların önünde gösteri yapıyor, sosyal medyada hitler fotoğrafı paylaşıyor.
Her neyse... Güzel bir kapanış cümlesi aklıma gelmedi :\43 Yorumla
Soran+1 yılGüzel kapanış cümlesine gerek yok, Teşekkürler yorum için :)
- +1 yıl
acaba bana bir mesaj atabilir misiniz bir şey sormak istiyorum benim seviyem yeterli değil. teşekkür ederim
- +1 yıl
Sen çok zekisin dimi?
Ulan aç araştır önce isralin nüfusu 7 milyon 800 bin küsür.
Ordusu taş patlasa 400 bin
geriye kalan 7 milyon 400 bin kişi buna dur diyemiyormu?
müslümanlar katledilirken israil halkı tel avivde dans ediyor çok konuşma yalan yanlış bilgilerle gelip burada safsata yapma.
Git araştır önce hitler neden yahudilere bunu yapıyormuş. git araştır neden yahudiler lanetlenmiş. git araştır Peygamber efendimize en çok karşı çıkanlar kimlermiş
Gelip burada yahudileri savunacağına git araştır ondan sonra konuş. Her türlü tartışmayada açığım. Kaynaklarımda var...
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"kahrolsun İsrail"
" # Freepalestine " demeyin. Medya da
gördüğünüz haberlere inanıp Gazze için
ağlama derecesine geldiniz. Gazze 28
Haziran'da 3 tane İsrail asıllı çocuğu kaçırdı
ve öldürdü. Bunun üzerine İsrail Filistinli
mahkumları serbest bırakılmayacağını ve
Hamas ile ilişkilerin düştüğünü
açıkladı. Bunun üzerine Hamas füzeler ile
Tel-Aviv şehrini vurdu. Hangi ülkenin
başkentine saldırırsanız o ülkede size
operasyonel bir şekilde saldıracaktır. Bu bir
savaş değil operasyondur. Hedef sadece
İsrail'e ekonomik , kültürel ve manevi bir
şekilde zarar veren Hamas tünelleridir. Orda
burada gördüğünüz fotoğraf ve videolara
inanmayın.
Eğer bir seçim yapıcak olursanız :
1) Ermeni soykırımını kabul etmeyen nadir
ülkelerden biri İsrail'dir. Filistin ermeni
soykırımını kabul etmiştir.
2) KARDEŞ ülkemiz olan Azerbaycan ve
Ermenistan arasında ki "Karabağ" sorununda
İsrail Azerbaycan'ı desteklemiş , Filistin ise
Ermenistan'ı desteklemiştir.
3) 1974 Kıbrıs Barış Harekatı sırasında Diğer
ülkeler tarafından Türkiye'ye yapılan Boykot
ile Türkiye ekonomik bir bataklığa
saplanmıştır. Bize tek destek olan ülke İsrail
ve Azerbaycan'dır.
4) ASALA adlı terör örgütünü eğitip
Türkiye'ye yollayan ülke Filistin'dir.
5) ASALA tam 79 Türk mühendisini
öldürtmüştür.
6) 1. Dünya Savaşı sırasında Filistin
Osmanlı'ya baş kaldırmış ve topraklarında ki
20.000 kadar Osmanlı Askerini
memleketlerine aç ve susuz bir şekilde
evlerine göndermiştir.
7) 1. Dünya Savaşı sırasında Filistin , İngiliz
ve Fransızlarla bir olup Osmanlı'yı
çökertmeyi planlamıştır.
Eğer bir seçim yapacaksanız bu yazdıklarımı
okuyup öyle bir seçim yapın33 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler yorum için
+1 yılmerhaba hanımefendi, siz kökten yahudi bir aileden mi geliyorsunuz yoksa sonradan yahudi olan bir ailemi bilmiyorum. siz kutsal kitabınızı okudunuz mu onu da bilmiyorum fakat ben sizin şu an okudugunuz tevratın büyük kısmını okudum. israil bir din devletidir ve her icraatını yahudi şeriatından alarak uygular. yahudi hahamları öldürmeyin emrini sadece yahudiler için olduğu şeklinde algılarlar ve öyle fetva verirler. şu andaki tevrata göre yahudiler dışındaki insanlar sadece yahudilere hizmet etmek için vardır ve insan değillerdir. o nedenle israil askerleri hiç acımadan ufacık çocukları öldürürler. çünkü insan olarak görmemektedirler. ve inançlarına göre müslümanları öldürdükleri zaman cenneti kazanacaklardır. bir nevi bizim kurban bayramımız gibi. zaten videoları izlerseniz görürsünüz. aslında sizin bunları bilmeniz lazım. fakat sanırım bizim bazı müslümanlar gibi sizde kendi dininizle ilgili yeterli araştırmayı yapmamıssınız. yahudiler onlarca peygamber öldürmüş bir kavimdir. islamiyette savaşmanın da kuralları vardır. kadına, çocuğa , yaşlıya , hasta ve aciz olana , elinde silah olmayana zarar verilmez. benim sizden ricam lütfen hem kuranı kerimin tefsirini hem de sizin şu andaki kitabınızı araştırın okuyun. sormak istedikleriniz olursa bana da sorabilirsiniz..
33 Yorumla
Soran+1 yılDinimi gayet iyi biliyorum
- +1 yıl
dininizle ilgili benim söylediklerimi yalanlayacak birşeyler söyleyebilirmisiniz... bakın hanımefendi. şu an ki tevrat. allahın indirdiği tevrat değil.. bu zulümler o yüzden.. yoksa siz allahın yahudi olmayanların burnunu kesin kulaklarını kesin gözlerini oyun diyebileceğine veya kızlarınız kardeşleriniz size helaldir onlara yaklaşabilirsiniz diyebileceğine inanabilirmisiniz. veya bir din kitabında üzüm salkımları gibi memeleri vardı diye kadın tasviri yapabileceğine.. allah böyle bir edebe mi sahip tövbe yarabbi.. siz din ayrı devlet ayrı diyorsunuz.. fakat dediğim gibi israil şeriat devleti.. dünya da zaten tek şeriat devleti israildir.. değiştirilmiş tevrata göre hareket eder ki.. dün bir hahamınız beyanat verdi. tüm gazzeliler öldürülmeli diye.. allah cümlenize hidayet versin...
Soran+1 yılSize de
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
78Cevap
Yahudilerle alakalı en çok nefret ettiğim 3 şey.
1- İsrail in sinek öldürürmüş gibi insan öldürmesi
2- ABD hükümetlerini başlarına kim geçerse geçsin hep o arkaplanda gözükmeyen Yahudi lobileri kontrol ediyor bu yalan değil gerçek. kim bilir başka hangi hükümetleri parmağında oynatıyor.
3- Sözde dinine çok bağlı olan yahudilerin kendilerini diğer insanlardan üstün görmesi
Takdir ettiğim özellikleri
1- Çok çalışkanlar 16 yaşında ki çocuk üniversite bitirmiş birisinin sahip olduğu donanıma sahip
2- Zenginler çünkü çalışıyorlar üretiyorlar birbirlerine sahip çıkıyorlar, birbirlerinin kusurunu görmek yerine birbirlerinin açıklarını kapatıyorlar
sonuçta bana göre onca eğitim görmemiş cahil insanı öldürme sebebi kendini üstün görme psikolojisi yüzünden. mantık şu ' böylesi topraklarda ancak benim gibi eğitim görmüş üstün elit insanlar yaşayabilir bu yobazlara burada yer yok'. gerekirse dünyayı karşımıza alıp hepsini öldürüp yerleşim yerleri kurmalıyız
ben aşırı sağcı bir yahudinin eşitlik ilkesine inandığına inanmıyorum her ne sorun çıkıyorsa bu fikir yüzünden çıkıyor. yoksa yahudiymiş ateistmiş hiçbiri beni ilgilendirmiyor insan olduktan sonra21 Yorumla
Soran+1 yılİnsan olduktan sonra, doğru
+1 yılAyırım yapmazdım eskiden etle tırnak gibiyiz bu ülkedeki her insanla. Ancak artık sizleri aramızda istemiyoruz, siz İsrail'e vergi veren ve Türkiye'yi karıştırmak isteyen ve dedemiz Fatih'in kucak açıp misafir ettiği ama buna rağmen nankörlük eden bir milletsiniz. Peygamber öldürmüş ender kavimlerdensiniz. Siz efendi, diğerleri köle yaratıldığına sapkınca inanan insanlarsınız. Sizleri bu ülkede görmek değil, adınızın okunmasını bile istemiyorum. Gidin ait olduğunuz yere, çünkü sizlerden nefret ediyorum.
212 Yorumla
Soran+1 yılGücünüz yetiyorsa gönderin o zaman bakalım :)
- +1 yıl
Böyle konuşabilmenin verdiği cesareti yakında canınızı almaya başlayınca korkarak kaçacaksınız. Osmanlı'da Ermeniler sadıkiye milliye olarak anılırdı ama BDS'ında arkadan hançerleyince Türk milleti gereğini yaptı. Bu cüreti zamanı gelince göstermeni isteyeceğim, her Filistinlinin yerine 10 Yahudi'nin kanı alınacak. Hem de bu yüzsüzlüğü nereden buluyorsun, seni istemeyenler bir iki kişi değil Tüm Türkiye. Def olup gidin ait olduğunuz yere, yoksa biz def etmesini de biliriz.
Soran+1 yılHep laf.
- +1 yıl
İşte siz busunuz. Vatan benim, burada yüzsüz misafirsin. Atamdan yadigar toprak benim, şerefinizi ve namusunuzu bana borçlusunuz. Şu Türk ordusunun tamamına yakını sizden nefret ediyorum, sen laf diyorsun. Yüzsüzlüğünüz o kadar ki istenilmeyen bu ülkede hala yaşıyorsunuz. Kur'an muştuluyor:
"Kıyamet alametlerinden birininde Yahudi Müslüman savaşının olacağını, saklanan Yahudi'nin neyin arkasına saklanırsa söyleyeceğini, sadece Cehennem bitkisi zakkumun bunu yapmayacağını ve bu savaşta Müslümanların galip geleceğini" belirtiyor. Sizler öyle aşağılık bir milletsiniz ki, Kur'an'a inanmazsınız ama İsrail denen ve bana göre yok edilmesi gereken ülkede her yere zakkum dikersiniz.
Soran+1 yılKitabından kesitlerini kendine sakla
- +1 yıl
Sen hala burada mısın?
:)
Soran+1 yılHani sen savaş durdurmaya gitmemişsin Filistin'e, Kola dökmeye devam mı?
- +1 yıl
İşim yok, senelerdir içmem. Ama sen Türk malı yiyorsun ya, daha da yedireceğe benziyor.
:))
Soran+1 yılKesinlikle kullanmıyorsunuzdur hiç bir Yahudi malı
- +1 yıl
Kullanıp kullanma konusunda çok rahatım, benim derdim malınız değil. Canınız. 20 yıldır Türk ordusunun bir neferi olarak Allah beni sizinle olan zamana yetiştirirse topunuzun bu sefer sonunu getirmeden gitmek yok bu dünyadan. Sen kadınsın işim olmaz seninle, erkeklerin gelsin. O kadar korkaksınız ki gizli kullanıcı olarak değil, mertçe meydana çıkın.
:)))
Soran+1 yılSoruyu gizli kullanıcı olarak sordum diye, biz korkak mı olduk? Siz o gemide öldürülen vatandaşlarınız için ne yaptınız ki şimdi Müslümanlar için ne yapacaksınız? Klavyeden cihad mı? Var mı bir icraatınız?
- +1 yıl
Ne yaptığımızı söyleyeyim. Mavi Marmara sonrası hukuk devletinde olanlar oldu, sizin askerleriniz helr Aşkanezi g. t korkusundan İsviçreden korkarak siyonist bölgeye kaçtı. Biz Türk ordusu siyonist bölgenin 160 mil açığına 2 muharip krovazör yolladık tüm donanmanız bizi seyretti. Hele askerlerinizi Konyada dinlerken bizden ne kadar korktuklarını biliriz. Siz kadın çocuk öldürürsünüz, çünkü gücünüz buna yeter. Biz erkeklerini arıyoruz ama yok meydanda. Aşağıdaki aşağılık soydaşında g. t korkusuna gizlenmiş. Bak ben Muğla'da Ortaca'dayım. Hava Kuvvetlerindeyim. Bir yeriniz yiyorsa ulaşın bana gizli değilim.
:)))
+1 yılLanetlenmiş tek millette ondan bizim kitabimiza gore hristiyanlara boyle denilmemis ama israilogullari lanetlenmiş tek millet ve pislik inanaclari olan bozulmuş kitapları olan tevratta bahsedilen vaat edilen topraklar yüzünden herşey İsrail güzel sözden anlamaz İsrail ancak güçten anlar ama yakindir israile öyle bir tokat atacagiz ki hayati gözlerinin önünden gazze şeridi gibi geçecek vaat edilen toprak uğruna döktükleri kaanda boğulur inşaallah yer ile yeksan olacaklar çünkü FİLİSTİN MAHSUNSUN VE GARİPSİN :(
14 Yorumla
Soran+1 yılİsrail için haklısın, Yahudilik için değil
- +1 yıl
Neden eksi oy verdin
Soran+1 yılBen vermedim
- +1 yıl
Peki :)
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=OJe5R3JSBaM
işte bu yüzden.
“Şu tartışılmaz bir gerçektir ki, insanların iman edenlere en şiddetli düşmanlık duyanlarını, yahudilerle şirke batanlar arasında bulursun” (Maide 82)
“Ey iman edenler! Yahudileri ve Hıristiyanları gönül dostları edinmeyin. Onlar birbirlerinin gönül dostlarıdır. Sizden kim onları gönül dostu edinirse o, onlardandır. Allah, zalimler toplumunu doğruya ve güzele kılavuzlamaz.” (Maide 51)
“Ne zaman savaş için bir ateş yaksalar, Allah onu söndürür de onlar yine bozgunculuğa koşarlar.” (Maide 64).
“Biz, Beniisrail’e Kitap’ta şu yolda bir yargıda bulunduk: Siz yeryüzünde muhakkak iki kez bozgun vücuda getireceksiniz ve muhakkak büyük bir kibirle böbürleneceksiniz” (İsra 4).213 Yorumla
Soran+1 yılSenin kitabın
- +1 yıl
roket atılırken gülenler sevinenler de senin ırkın.
Soran+1 yılHiç mi kötü müslüman lütfen ya
- +1 yıl
evet öldürmez iseniz belki onları da tartışabiliriz.
Soran+1 yılBen kimseyi öldürmüyorum mesela
- +1 yıl
peki bu vahşeti durdurmak için her hangi bir şey yapiyor musun?
Soran+1 yılBenim savaş bitirecek gücüm yok
- +1 yıl
peki bir tepkin var mı?
Soran+1 yılBir insan nasıl tepki verirse öyle tepki veriyorum tabiki
- +1 yıl
şu insanlık suçunu bana bir kaç cümle ile özetleyebilir misin?
Sana göre neler oluyor?
Soran+1 yılBen her şeyden önce bir insanım, bırakırım siyaseti dini bir kenara, hiç bir masumun öldürülmesini asla destekleyemem. İnsan olmanın gereği budur bana göre. Ha Türkiye'de ha İsrail'de olsun, Müslüman ya da hristiyan ya da musevi fark etmez. Bir an önce son bulmasını isterim, dediğim gibi savaş bitirecek gücüm yok olsaydı bitirirdim, insanlık suçu ve katliam zaten özetlenmeye gerek olmayan şeyler. Daha ne diyebilirim ki
- +1 yıl
Keşke Her yahudi senin gibi düşünebilse. Ama savaşları bitirecek gücün olamasa bile düşünceleri değiştirebilecek gücün var.
Soran+1 yılElimden geleni yapmaya çalışıyorum
+1 yılsizin dininiz oldürmemeyi yasaklıyosa neden buna yahudiler tepki göstermiyo sırf filistinde toprak sahibi olmak icin 1. dunya savasını cıkaran yahudiler osmanlı parcalandı vatansız yahudiler filistini işgal etti neymiş efendim 2. dunya savasında hitler 6 milyon yahudi oldurmus böyle bişey yok olen sivillerin sayısı 25 milyondu onları konusan yok sırf katletmek için bahne uretiyolar bizden saygı beklemeyin cihat ilan edilse gitmeyen serefsizdir bir gun yahudi toplumu ve bunlara sessiz kalanlar bedelini ödiyecek kurunun yanında yasta yanıyo dunya böyle biyer
16 Yorumla
Soran+1 yılSenin görüşün.
- +1 yıl
tarihi gercekler bunlar benim görüşümle alakası yok bu arada bu ulkedeki butun karanlık olayların arkasında yahudiler var mossad ajanları kimliklerini gizleyip müslüman isimleri alan yahudiler
- +1 yıl
Israil 300 kisiyi öldürdü diye Amerika NewYorkta 10.000 Yahudi Protesto etti.
Suriye ve Irakta Seriat kurmak icin Müslümanlar 150.000 Insan öldürdü siz nerdediniz?
Dediklerinin digerleride Cehalet simgesi ve Müslümanlarin nekadar zeka yoksulu olduklarinin kaniti. - +1 yıl
ben sana bir şey demiyorum bilader bir gün bedelini ödiyeceksiniz hitler bosuna dememiş kardeşim oldurmedigim her yahudi için pişman olucaksınız diye... ramazan ayında masum insanları oldur ondan sonra bana gelmiş burada bilmişlik tasla tarihin t sini bilmez internette delikanlılık yapar :D
Soran+1 yılİşinize gelmeyince tarihin t sini bilmez oluyor. Tam size yakışan bir davranış
- +1 yıl
yurtsuz yahudilere osmanlı kucak açtı 1923 yılında cumhuriyet ilan edilmeden önce nufus 13 milyondu onbeş bin ayhudi vardı nerdesiniz şimdi yuzde 1.1 yapar kimliğinzi gizleyip kemalist oldunuz sizi bu ülkeye alan zihniyette hata yapmadıgınız hainlik kalmadı
Dünya çapındaki politikalar, insanları ayrıştırıp, birbirine düşman edip, yönetmek ve çıkar sağlamak üzerine kurulu.
Aslında hepimiz BİR ve TEKiz.
Son olarak, https://i.hizliresim.com/V2X9Xr.jpg15 Yorumla
- +1 yıl
Gunu bende paylaşmıştım
Soran+1 yılÇok iyi :)
+1 yılBu dediklerinin hepsi kişilerin cahilliği yüzünden objektif yorum yapamayacak kadar eğitimsiz kişiler. Biraz da aileden yetişmedende farkediyor. Herkes gözünün önüne konulan perdeye bakarak yorum yapıyor ama kimse o perdenin arkasıda ne olduğunu anlamaya çabalamıyor sadece medyanın gösterdiği ve sabit fikirlilikle yorumlar yapılıyor ve suçu olmayan kişiler suçlanıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılön yargili degilim, su an filistin diye feryad edenlerin bircogu gücleri olsa yer yüzünde tek bir yahudi kalmayana kadar savasirdi götleri yemedigi icin lanet edip kuran ayetlerini gösterip bir de üzerine " yahudilerin kitabinda öldürün yaziyor" diyor, la gerzek snin c/p yaptigin ayette ne yaziyor diyor insan haliyle.
neyse devletin yaptigi seyi bahene ederek yahudi irkciligini tavan yaptiran insanlari kaale bile alma.
israil haftalardir saldiri yapiyor kac kisi öldü? isid sadece bir günde 1500 kisiyi kursuna dizdi feryad edeni gördünmü? göremezsin cünkü infazi yapan müslümandi yahudi degil.
onun disinda her türlü katliama savasa karsiyim ve israil "devletinin" yaptigi seyi dogru bulmuyorum.22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler yorum için. Çok doğru
- +1 yıl
Tamam sen ne güzel yazmışsın ama hatun İsrail'in yaptıklarının hatalı olduğunu ve bunu kabul etmediğini belirten tek bir söz yazmamış. Hatun sadece dinini korumaya çalışıyor. Irkçılık için de şikayetçi değil. Sen de hatun ırkçılık ile ilgileniyor gibi kaale alma diyorsun asdafghjklş.
Bizim sorunumuz yahudi vatandaşlarıyla değil. bizim sorunumuz israilin başındaki o şebekler'le hep milleti gaza getiren o g*t verenlerde. yoksa bizim onlarla ne sorunumuz var. ara gazı veriyorlar vitesi 5 atıyorlar sonra bütün vatandaşları milletin üstüne salıyorlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
ama arkadaş belkide sen devede kulaksın dünyada ki yahudilerin bu katliyamdan zevk aldığından eminim tabi ki senin düşüncelerin çok güzel ama her gün televizyonlarda çıkan o parçalanmış çocuk resimlerini gördükçe biz dayanamıyoruz bizim dinimiz islamiyet o kadar güzel bir din ki ırkçılığa bütün dünya üzerinde karşı çıkan tek dindir düşünsene zencilerin bütün dünya üzerinde beyazlarla eşit sayıldığı dönemin hangi dönem olduğunu biliyor musun HZ. MUHAMMED (sav) sonra onunla birlikte herkes özgürleşmiştir. yanlış anlama ben bunları seni eleştirmek için söylemiyorum keşke hepsi senin gibi düşünse ama maalesef öyle değil lütfen söyle bana senin yüreğin o eli kalem tutması gereken çocukların parçalanmış vücutlarını görmeye , o insanların çaresizliğini görmeye dayanıyor mu bak yarın bayram herkes sevinecek mutlu olacak ya o masum ve günahsız insanlar o çaresiz insanlar onlar ne olacak yani bu yüzdende bu insanların tepkisi de normal yürek dayanmaz zaten bunlara dayanabilenlerede insan denmez
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın, katılıyorum sana
- +1 yıl
benim senin böyle düşünmemiz yetmiyor ki keşke bütün dünya kardeşçe yaşamayı bilseler insanlar ölmese yani bir insan ölecekse normal bir insan gibi eceliyle belli bir yaştan sonra yani çocukluğunu, gençliğini ve yaşlılık evrelerini görerek insanların bu şekilde canice ölmesini kabullenemiyorum keşke kardeşçe dostça saygı ve sevgi içerisinde yaşayabilseydik
Soran+1 yılKeşke
+1 yılSuriyede ve Irakta sadece son 3 sene Müslümanlar Seriat devleti kurmak 150.000 fazla insan öldürdü.
Israil yaptiginda hakli. Müslümanlar teröristir ve ölümüm hak ediyorlar.
Müslümanlar nefret dollu Tarihi boyunca kafa kesmekten haric birbok becerememis, baskalarin sritindan yasayan bos gereksiz katil insanlar.
Sen 9 yasindaki kizi yatagina alan Adama Peygamber diyenlere ne bakiyorsun? Israil ile gurur duy.
Ve emin ol. Israilin yerinde Müslümanlar olsa Ortadoguda Yahudi kalmazdi.
Müslümanlar fasistir, katildi.03 Yorumla
- +1 yıl
Behey cahil , Müslüman lar İsrail in yerinde oldular hemde yuzyıllarca o toprakları yonettiler, tek bir yahudinin burnu kanadımı? Endülüs teki yahudileri kim kurtardı, sen hangi Müslüman lardan bahsediyorsun , bizim bildiğimiz Müslüman lar her daim ezilen in yanındadır, ezenin düşmanıdır
+1 yılKur'an ayetleri açıkça belirttiği için.
Onlardan birisi;
Sözlerini bozmaları sebebiyle onları lânetledik ve kalplerini katılaştırdık. Onlar kelimelerin yerlerini değiştirirler (kitaplarını tahrif ederler). Kendilerine öğretilen ahkâmın (Tevrat'ın) önemli bir bölümünü de unuttular. İçlerinden pek azı hariç, onlardan daima bir hainlik görürsün. Yine de sen onları affet ve aldırış etme. Şüphesiz Allah iyilik edenleri sever. (Maide/13)23 Yorumla
Soran+1 yılNe demeliyim ki artık ben sizee
- +1 yıl
Kur'an ayetimizi kaldıramayacak durumdaysan böyle bir soru sormasaydın.
Soran+1 yılNeden inanmadığım bir şeyi kaldıramayayım?
yahudiler lanetlidir peygamberlerini öldürmüştür biz değil Allah bize ayetleriyle anlatıyor onların azgınlıkta bozgunlukta ne kadar ileri gidebileceklerini. bizim yorumlama şansımız yok ayet kesin ve nettir bir yahudi müslüman olmadıkça sonuç değişmez.
15 Yorumla
SoranOldu
Soran+1 yılÇok korkuyoruz
Soran+1 yılPeki
+1 yılçünkü Kur'anda lanetlenmiş bir milletsiniz ve yeryüzünde tek yahudi kalmayıncaya kadar savaşacağız bunun hiçbir açklaması ya da inkarı olamaz. Siz pgeçmişte peygamber günümüzde bebek katilisiniz. ve gelecekte de olmayacaksınız. kıyamet kopmadan önce yeryüzünde hiç yahudi kalmayacağını hadisler bize haber veriyor...
21 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar güzeel
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYahudi düşmanı değilim. İsrail düşmanı da değilim. Ancak o dine ve o ülkenin vatandaşlığına mensup insanların önemli bir kısmı bu tarz olayları destekliyor. Bu yüzden gözümüzde kötü itibar bırakıyor. Düşman değilim direk bütün topluma ancak ben Yahudi'yim ben israilliyim deyince birden akılda kötü çağırışım yapıyor. Her dinin ve her milletin iyi insanları kesinlikle vardır. Ancak bu itibarı çoğunluk insanlar belirliyor malesef. Nasıl Kürt'lere kötü gözle bakılıyorsa o insanlara da öyle bakılıyor. Halbuki çok iyi Kürt insanlarda var. Bu durumu genellememek gerek.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
+1 yılisrail halkına değil israil devletının yaptıklrına karşıyız cünkü benim dinim insanı yaşat hangi dinden olursa olsun diye emereden bir din sunu unutma yahudilk diye bir din hala varlığını sürdürüyosa islamıyete borçlu osmanlı zmanında osmanlı hakımıyetınde dininizi bugunlre getrmiş katletmediği için hala varsınız ve ALLAH katında tek din var oda islam bunu sizin hahamlarınz çok iyi bılıyor
14 Yorumla
Soran+1 yılSizin dini görüşünüz tabi
- +1 yıl
flsitinde yapılan olayın bana tam olarak ne olduğunu söylermısnz bende sizin düşüncenızı merk ettım
Soran+1 yılKatliam, ve yapan da katil oluyor tabi ki
- +1 yıl
işde sorunumuz halkla olmadığını sizde bızde anlamışz oluyoruz
Gizli Üye(30-35)+1 yılyahudilerle bir sorunumuz yok hatta israille de sorun yok
sorun tamamen israil hükümetiyle alakalı
benim için öyle
filistin haberlerini izlemeye bile dayanamıyorum
ama biri kalkıp da yahudilere bir şey derse cevabını veririm
bir de benim duyduğum bu yahudi nefretinden dolayı hitler böyle muhteşem şöyle harika adammış lafları var
adamlar nazici olmuş
insanlar düşünmeden iki gazla nefret doluyor
israildeki nefreti görüp biz de onlara nefret besliyoruz
böyle sonsuz bir döngüde devam ediyor
onların yaptığına kızıyoruz ama bu tarz davranışlarımız onlarınkinden hiç de farklı değil01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBencede insanlar önyargililar. Sonucta insan olaylara farkli yönden bakmayi bilmeli. Fakat ulkede ya da ailede nasil ögretiyorlarsa insanlar etkileniyorlar. Herkes her iki ulkenin tarihini okumali ve kendimiz kendimiz icin bir sonuca varmali. Sonradan karar vermeli kim hakli diye. Filistin mi yoksa Israil mi? Ben birsey bilmiyorum kim hakli diyemem ama ben konulara farkli yönlerden bakma taraftariyim. Ha Filistin musluman diye haksiz bile olsa onun taraftari olmak zorunda degiliz. Din ya da ulkeler yarismiyor ki. Konu kimin hakli olmasi. Kim hakliysa onun tarafinda olunmali. Filistin hakliysa Filistinin ya Israil hakliysa Israilin. Herkese saygi duyarim.
01 Yorumla
Soran+1 yılKim haklı olursa olsun, asla masumlar katledilmemeli, ben böyle düşünüyorum
bana mesaj atarmısın sana bazı sorular sorcam dini hakaret felan etmicem kesinlikle...
Soruna gelcek olursak Türk insanında kişiyi değil topluma saldırma yapısı var bendede var Pkk bişey yapıyor direk kürtlere laf sayıyorum ama sonra pişman oluyorum suçsuz iyi niyetli suçsuz kürtte çok Sen eminimki çoğu müslümandan daha iyi niyetli birisin ama İsrailde kötü niyetli insan çok fazla çocuğu öldürmeyi geçtim hastaneyi vurmak nedir ya!!! o yüzden yahudilere saydırılıyor11 Yorumla
Soran+1 yılAtıyorum
Evinde oturup, hayatı boyunca karınca dahi ezmemiş bir yahudinin ne suçu var diyorsun; ki haklısın..
Fakat, lanetlenmiş ırk işte.
Sonlarının ne olacağı Kuran-ı kerim de yazıyor..
Ya şahsi vicdanın rahatsa, takılma boşver..11 Yorumla
Soran+1 yılPeki :)
En iyi yahudi fırında pişmiş yahudidir. Ben yahudi faşistiyim.
Sen bana ister yobaz de ister geri kafalı madem sordun fikrimi bende söylüyorum.
Kuranı Kerimde israil devletininde Müslamanlar tarafından yok edileceğinin haberi vardır.
Siz coğrafyadan silineceksiniz. Buraya bile çıkıp utanmadan soru soruyorsun. Müslüman kardeşlerimin kanı orda dökülürken yahudi gelip buraya soru soruyor. Lanet olası canının cehenneme kadar gitmesi dileğiyle...214 Yorumla
Soran+1 yılYok etmekte başarılar, iyi günler
Soran+1 yılÇok kırıldım şimdi ama
Soran+1 yılNe yapalım kısmet
- +1 yıl
1948 beri Israil, Müslümanlarin biryerini beceriyor. Bunlarda biz Israili yikacagiz diye hayar kuruyorlar.
asasasasaf - +1 yıl
house stark sanırım zoruna gitti...
tarihi bilmiyorsun. israilin acısı var. filistin topraklarında çoğalamıyorlar nüfusları artmıyor. bu sebebple arapları yok etmek istiyorlar. demekki 1948 den beri becerememişler. halen orda filistin bayrağı var ve hamasda var tabi. isralin yaptığı tek şey kahpece küçük çocukların üzerine kimyasal silahlarla ateş etmek. bunu zevkle dile getirip güldüğüne göre baya da bir hoşuna gitmiş sanırım o çocukların öldürülmesi. ufacık çocuklardan bile korkan israil askerleri. Ama Allahın adaletine her zaman inanırım. Şu anda müslüman bir ülkede yaşıyorsunuz sizin yaptığnız hainlik, nankörlük. Gerçi siz şimdi yine sırıtırsınız yüzssüzsünüz çünkü. Suratınıza tükürsem yaarabbi şükür diyeceksiniz. - +1 yıl
israilin nüfüsunun ne olduğunu biliyorum. Kuran-ı Kerim'i, peygamberimizin yahudilerle olan insanı ilişkilerini de biliyorum. Bir siyer kitabı açıp okuyabilirsin.
Dağa çıkıp alkış ölümlere alkış tutanlar, buna göz yumanlar sapık zihniyetli, nekrofili herifler. Başka türlü bir insan, ölümünden nasıl haz alınır bilmiyorum.
Savunduğum yahudiler filan değil, insanlık. Bu kavram senin için yabancı olabilir. Benim kıstasım bu.
senin gibi primitiflerle tartışacak bir şeyim yok. bye - +1 yıl
yahudi beklentilerini ısrarla savunanlar YA GİZLİ YAHUDİLERDİR YA YAHUDİLEŞMİŞ OLANLAR, ÜÇÜNCÜ İHTİMAL VAR MI?
Araştırdığın şeyleri hazmedemeyip kılıf uydurmakla gerçeği değiştirmiş olmazsın. Osmanlı gitti azdınız sen ve senin belli olmayan dedelerin içindeki şeytanı ortaya çıkardı. Senin baban kim? Meshebin ne?
Ayrıca benle Kuran-ı Kerim konusunda tartışmaya girecek kapasiten ne kadar varki senin?
2 tercih olsa ya karınca ölecek ya da yahudi ölecek
karınca yaşasın yahudi ölsün. Hangi akıla hizmet ediyorsun sen?
O küçücük çocuklar kimyasal silahlarla şu an bile vurulurken gelmiş burada yahudileri savunuyorsun. Materyalist zihnini sik eyim senin tamam. - +1 yıl
Kahpece cocuklarin üstüne Kimyasal silah atmak? Sanirim Müslüman kardeslerin ile karistirdin?
Ama haklisin. Müslümanlar Israili yene bilirse bu Silah ya da zeka ile olmaz.
Cogunluk olana kadar sikiserek olur. Bu cehaletede sonra zafer diyerler asasadada
Müslümanlar Israile birsey yapamazlar. Isterse cogunluk olsunlar, zaten cogunluklar. - +1 yıl
Cahil olanlar sizsiniz kusura bakma... gercekler ortada. Tartismaya bilem ne gerek var anlamiyorum.
- +1 yıl
Kuranda yahudilerle bir çok kez çatisip galip geleceğimiz yazılı fakat Kuranda diyor ki yahudilerden bazıları tıpkı sizin gibi (müslümanlar gibi) bana ibadet etmektedir. Yani onlardan da doğrular var Böyle konuşmak eğer muslumansan hiç yakışmıyor sana
Bak bizim kitabimizda sizin sonunuz yaziyor zulum goreceginiz zulmedeceginiz ve sonunuzun gelecegi.. bu neden biliyormusun nerede bir fitne var hep yahudiler yapiyor bunu ortadoguda akankanlar somurulen ulkelerdeki şirketleriniz ve urettginiz kapitalizm fabrikanizla dunyayi somuruyorsunuz dunyada 14milyon yahudi var ve her ülkede somurunuz var bankalarnzla yonettgni ülkelerle siz bu insanligin yuz karasisiniz o filistinde olen 1 çocuğun kani hepinizden sorulacak
17 Yorumla
Soran+1 yılHakaret etmeden anlatamıyor musunuz? Kitabınız umrumda değil
- +1 yıl
Hakaret etmiyorum umrunuzda olmadigi icin 14 milyonsunuz okadar bencil okadar somurgecisinizki gozunuz kendinizden baskasini görmüyor umrunda olsa okurdun anlardin somurdugun dini katlettigin insanlari hic bir yahudiye saygi duymuyorum yahudi zulmune tepki gostermeyen hic bir yahudiye ayrica bizim kitabimiz degistirilmemistir siznki gbi hrstyanlarinki gbi saftir hersey acik secik yazar yasadginiz zulumler yapacaginiz fitneler yasiyacaginiz son.. inan boynuna tasma taktgniz hristyan ulkelerde birgun bunu anliycak ve sonunuz gelecek kurani okumani tqvsiye ederim gecmis gelecek bilim ile ilgili cok bilgi var sizinki gbi soyonist bir iki ailenin değiştirdiği kitap degildir... ayrica dogru siz kendi peygamberiniz daga cikip yaradanla gorusmeye gttgnde putlar yapip onlara inan bir milletsiniz okadar siniz işte. ...
Soran+1 yılTamam sen saygı duymamaya devam et, komik
- +1 yıl
Gercekleri soyledim komik degil bunlar ben tevrata saygi duyuyorum siyon ailelerinizn degstrmedigi tevrata peygamberinizede saygi duyuyorum inaniyorumki sizlerde bu yanlisi gor3nlwriniz vardr icinizden onlarida o gun gelince biz gor3c3giz ama sizin gbi bu zulumlere ayak olan yahudiler kacacaginiz biryer kalmayacak.. bak benim kitabimdan bir ayet bu gunumuzu anlatiyor gelecekten haber veriyo binlerce yil oncesinden... Onları Nerede yakalarsanız öldürün. Sizi yurdunuzdan çıkardıkları gibi siz de onları yurtlarından çıkarın. Fitne, adam öldürmeden beterdir. Yalnız onlar, Mescid-i Hâram yanında sizinle savaşa kalkışmazlarsa siz de onlarla Mescid-i Harâm yanında savaşmayın. Ama onlar, sizi orada öldürmeye kalkışırlarsa öldürün onları. Budur kâfirlerin cezası işte.
Soran+1 yılKitabına inanmaya devam et
- +1 yıl
https://m.youtube.com/watch?v=rYtIevg2YWA bak izle haham bir adam anlatiyor sizle biM aramizdaki farkk.. bu
Müslümanlar, müslümanları daha fazla katlediyor her geçen saniye. Hiçbir zaman ırk ayrımı yapmamak gerekir. Bu tür insanlık dışı eylemler, otoriter devletlerin, idarecilerin ahlaksızlığıdır. Neticede İsrail'in operasyonlarını tüm yahudiler desteklemiyor. Her ırkın içinde insanlığından nasibini almamış sözde insanlar var. Ne mutlu insanım diyene ve insan kalabilene!
16 Yorumla
Soran+1 yılAğzınıza sağlık
- +1 yıl
Kardeşim dana geçmiş olsun kapitalizmin ve siyonizmin uşağı olmuşsun Allah Yahudilerin belasını versin. Bu sözüm gizli kullanıcıya hayatımda bir kere bir yahudiyle karşılaştık sohbet ediyoruz. Bana durup dururken ana avrat sövmeye başladı ingilizce beni cahil sandı. bnenin evladı sonra kuranda aradım bu yahudiler neden böyle hep insanları arkasından vuruyo diye çözemedim. Allah ın arkasından iş çevirmeye çalışan kula neler yapar. Hadi kalın sağlıcakla
Soran+1 yılAl işte bir tane daha
- +1 yıl
Sen bana desene ölen her masum çocuğun arkasından arkasından Ağlıyorum ya da üzülüyorum diye
Soran+1 yılÜzülüyorum çünkü insan olmak bunu gerektirir
- +1 yıl
Müslüman katledene müslüman diyemezsin onun dışında dediklerine katılıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılMalesef her ne kadar az sayıda senin gibi insan olsa da yahudilerin çoğu bu katliamı destekliyor.
- Bunun içindir ki, İsrâiloğulları'na: "Kim, bir cana kıymayan veya yeryüzünde bozgunculuk çıkarmayan bir nefsi öldürürse, bütün insanları öldürmüş gibi olur. Kim de bir nefsin yaşamasına sebep olursa, bütün insanları yaşatmış gibi olur" hükmünü yazdık (farz kıldık). Şüphesiz ki onlara peygamberlerimiz açık delillerle geldiler. Yine de bundan sonra onların birçoğu yeryüzünde aşırı gitmektedirler. (5:32)03 Yorumla
Soran+1 yılSizin görüşünüz tabii
Cevap sahibi+1 yılBenim görüşüm değil Allah'ın ayeti
Soran+1 yılKesin
+1 yılBu yahudi köpeğini Benyamin Netanyahu kim başa getirdi ,, flistindeki ölen çoçuklara, gençlere tecavüze uyrayan kadınlara... İnsanların acı çekmesinden zevk almasanız bu köpek b. Netanyahu buköpek bunları nasıl yapsın
16 Yorumla
Soran+1 yılHala hakaret
- +1 yıl
asıl hararet yahudilerin müslümanlara uyguladığı politikadır.. sen hakaret görmemişsin.. ne bekliyodun burada insanlar sana çiçek böcek mi sunucak.. savunabliceğin yerler ve yönler varsa buyur savun..
Soran+1 yılİsraili savundum mu.* Lütfen ya
- +1 yıl
senda hakeret görmemişsin kızım bir kerede bir yahudi karşıma cıkmazki
- +1 yıl
acaba birkere flistindeki ölen çoçuklar için üzüldünmüü.. israilde nede hiç pretosta yokk.. çünkü hepiniz mutlusunuz
Soran+1 yılTabi ki üzüldüm
+1 yılyemısım ısraılıde fılıstınıde muslumanıda yahıdısınıde ınsan olduren kımse dını dılı ulkesı ırkı kası gozu ne olursa olsun benım ıcın katıldır gazze olayı bu basın tarafıdan bukadar yayınlanıyo lakın ısıd ya da ısıt ne s. k. mse su sıralar ırakta turkmen koylerını basmaya basladı gezi olaylarında kac genc oldu berkın oldu daha cocuk yasta buna aglamayıp gazzedekı cocuklara aglayan ve bunları bilipte haber veren yok sa veya bunu ortbas eden varsa oda katıldır kendimi anlatabıldım sanırsam
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlatabildin
oz guvenıden dolayı tebrık ederım ama kusura bakma fılıstındekı cocuklarının halını goruyorsun kafasında roket patlıyor 15 sanıye sen tuvalete gıdemezsın sıcmaya dogrumu ama adamlar once ses bombası fılıstınlı sıvıllerın bınasına ardından 15 sanıye gecıyor ve roketle bına cokuyor bunlar medyanın gosterdıklerı pekı medyanın olmadıgı yerde fılıstınde katledılen muslumanlar var nasıl yorumluyorsunuz bu oldurmeyeceksınız emrını sızın ısraıllıler bızım dınımızde bılmenı ısterız kı sılah dogrultmadıgı surece dusman askerıne dahı karsı harekette bulunmazsın hatta onun yasamını devam ettırmek ıcın gereken su ve yemegı vermelısın ıskence edemezsın ama sızınkılere bakıyoruz kendılerını korumak adına hamas a saldırmak yerıne sıvıl halka saldırıyor dunyanın en buyuk 2. teror orgutu 1 abd yahudıler neden kınımız cunku hıc bır yahudı gormedım kı cıkıpta ısraıl e karsı tepkısını koysun sızler masumları olduruyorsunuz desın yapamazsınız cunku sıze vaat edılmıs topraklar var degıl mı kudus ve cevresı
02 Yorumla
Soran+1 yılMüslümanlar da cihad adı altında aynısını yapmadılar mı zamanında? Ben asla katliamı desteklemiyorum bakın, ve İsrail için katil dediğimi de okuyabilirsiniz. Bu insanlıkla alakalı dinle değil. Şimdi IŞİD, müslümanları katlediyor diye neden müslümanlık kötü olsunki? Problem insanlarda, insan olamayanlarda
- +1 yıl
işid e gıdenlerın musluman olduklarını kım soyledıkı bızım dınımızde karıncayı dahı ıncıtmek gunahtır cihad deyınce aklına kılıc elıne alıp butun musluman olmayanlarının kellesını vurun mantıgı gelıyorsa kusura bakma cıhad ın onla alakası yoktur cıhad sevgı ıle baskalarının dınene hos goru ıle benım dınım masumların oldurulmesıne karsıdır ama mazluma zulum edenın oldurulmesıne karsı degıldır cıhad ıslamıyet hıcbır zaman teror olayları olarak adlandırılamaz bunu yapanlarda cıhad edıyoruz dıye kendını kandırır benım dınımde su vardır dınde asla zorlama yoktur baska dın mensuplarına karsı asla baskı yapamazsın dınını bırak dıyemezsın ona ezıyet edemezsın muslumanlar cıhad altı altında dıyorsun ama osmanlı bunun en tabıı ornegıdır balkanlara hukum eden osmanlı ımparatorlugunda kac kısının bole bır baskıya maruz kaldıgını gordunuz ıstanbul u fetheden fatıh sultan mehmet han hazretlerı sehırde yasayan gayrımuslımlere o kadar genıs haklar verıstır kı artık onlar dınlemekten yorulmustur
Yahudilere lafım yok. İyi olan her insana hoşgörü ile yaklaşırım. Zaten İsrail devletinin kurulmasını istemeyen Yahudi dinine mensup insanlar da var. Yani önyargılı olmamak lazım tabii. Sen beni hor görmezsen ben neden seni göreyim ki?
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın
Soran+1 yılEvet, kesinlikle
+1 yılMerhaba Yahudi kardeşim , ben İsrail- Filistın anlaşmazlığına girmıcem yazmak ıstedıgım farklı birşey , bundan 5 sene önce Tel Aviv'e geldım öncesinde açıkcası endişem vardı bırtakım önyargılar vs... oysakı geldıgım zaman eğer ki sıyaset konuşmazsan kı bundan hoşlanmazlar gercekten tatlı ınsanlardır ( demıstı benden önce Israil e gıden bı arkadasım , yemeklerınız türk yemeklerıne benzıyor pırasalı köfte guzeldı ! ;-) Ayrıca siz Yahudiler bırbırıne arka çıkan aklını kullanan ınsanlarsınız bızım toplumumuza da eskıden Yahudi bilgınler getırtılmıştı Zaten tarıhımıze de bakıldıgında öyle Yahudilerle bırebır hıcbır zaman bır tatsızlıgımız olmamıştır kaldı kı neden sıze durup dururken gıcık olalım :-)) HZ. MEVLANA ne demiş NE OLURSAN OL İNSAN OL demiş gerısı teferruat ( Bıraz alakasız bı yorum oldu ama düşüncelerımı yazmak ıstedım )
00 YorumlaMesele din meselesini aştı artık, zalim zalimdir hangi dinden olursa olsun, Zalimlik yapanlar savunulamaz hangi dinden olursa olsun diyorum bak tekrardan. İsrail tescilli bir terörist ülke. Bir kadının ve çocuğun sivillerin öldürülmesinin hiç bir şekilde kabul edilir yanı yoktur. Artık bunu yapanlar Yahudi midir Müslüman mıdır Hristiyan mıdır her ne ise, eni sonu yapmış oldukları zulümdür, evrensel bir suçtur, bu kadar...
00 YorumlaYahudilikte her mal yahudilerindir baskalarina hirsizlik yapmak onlarda suç sayılmaz çünkü kendi mallarını kendileri aldığını düşünme diye bir şey var mi?
15 Yorumla
Soran+1 yılYa Google'dan mı okuyorsunuz bunları :)
Soran+1 yılHayır okumadım
Soran+1 yılHer din bir şeyler söyler
Yanlış anlama ama ALLAH siz yahudileri lanetlemiş cennette bile yeriniz yok, bunu bütün hristiyanlarda biliyordur, sizi kimse sevmiyor, vicdansız insanlarsınız bu yaptıklarınız normalmiş gibi, kendini savunarak konu açmışsın bide.
110 Yorumla
Soran+1 yılBen tabiki kendimi savunacağım, ama İsrail'i savunmuyorum farkındaysanız? Benim dinimde sizin adınız bile geçmiyor, lütfen hakareti kesin
Soran+1 yılMüslümanlığı mı savunacaksın? Hiç masum öldürmezsiniz siz zaten
Soran+1 yılŞeriat adı altında, öldürülen kadınlar sünnet edilen kızlar masum değil mi?
- +1 yıl
Öldürülen kadınlar nedir? türkiyede kadınmı öldürülüyor hergün, sünnete gelirsek bunu şu an işit örgütü uyguluyor ve onlarda sizin gibi masum insanları öldürüyor, infaz ediyor biz müslümanların gözündede gerçekten değerleri yoktur, ve buna kesinlikle inanıyorum müslüman değiller, çünkü yaptıklarının bizim dinimizde hiçbir anlamı yoktur, laf yerindeyse sizden farkları yoktur.
Soran+1 yılMüslümanlık sadece Türkiye için mi geçerli, İran'dakiler, Mısırdakiler Müslüman değil mi? Eğer öyleyse, kötü olan sadece İsrail' üzerindeki yahudilerdir. Ben nasıl İran'daki müslümanları göz önüne alıp seni kötülemiyorsam sen de aynısını yapmamalısın
- +1 yıl
Seni anladım ben sen müslümanlığı ciddiye almayan, küçücük çocukların öldürülmesine göz yumup içten gülen bir insansın, Kuran-l Kerim'de ne yazıyorsa aynısınız siz, vicdan duygusu sizden bayağı uzakta, sizin kanınıza işlemiş bu, dünyanın öbür ucundada yaşasan aynı düşüncedesin sen.
Hangi müslüman mahsum insanları öldürüyor, bu hiçbir dinde yoktur hiçbir topluluk çocuk öldürmez (sizler hariç) bu büyük bir suçtur, biraz araştır hristiyanlar bile size ne kadar tepki gösteriyor.
Soran+1 yılNerden biliyorsun ne düşündüğümü, bu kadar körü körüne herşeye inanmayın
+1 yılhaddinden fazla musevi arkadaşım oldu. içlerinde müslüman arkadaşlarımdan daha çok sevdiğim dostlarım oldu.
amerika ırak'a girdi diye tüm hristiyanlara düşman olmak gibi bir saçmalık bu. Bölgesel kafatasçı ırkçı dinci olmamak lazım Dünya vatandaşı olabilmek lazım.01 Yorumla
+1 yılkusuruma bakma sana bir yahudi olduğun için kötüsün şöylesin böylesin diyemem ama bu dünyadaki boktan düzenin emperyal sömürücü güçlerin arkasında yahudiler var dünya yahudilerin elinde ve istekleri doğrultusunda dönüyor.. mesele sadece itrail değil itrail yokkende yahudiler bu tutumlarına devam eden bir yapıda idi.. kendini kötü hissetmen normal ama önce dünya düzeninde yahudilerin yerini iyiice bir araştır belkide sonra utanır hristiyan müslüman falan olursun.. selamlar..
09 Yorumla
Soran+1 yılAsla dinimi değiştirmeyi düşünmedim, düşünmem de, hakaret boyutuna ulaşmadan yorum yapamıyor musunuz?
- +1 yıl
hakaret etmiyorum şu an önemsemeden yazıyorum hatta.. ciddi bir konuşmaya taşırsak konuyu oturup ağlarsın.. ben bu insanlarla aynı inancı paylaşıyo olsaydım kendimi paralardım lütfen sende şimdi yahudiler dünya üzerindeki meleklermiş gibi konuşmayı bırak ve önce aynayı kendine çevir.. israilde bile sadece devlet değil yahudi halk müslümanlara köpek muamelesi yapıyor onların ölümlerini izlemek için büyük dürbünlerle şehre bakıp keyif yapıyor.. bir devletin arkasına saklanmış güvende hissedip bu haraketlerde bulunanların nasıl korkak yaratıklar olduğunu hiç düşündün mü.. cesaret hapı almadan tanklarına binemeyen o insanların küçücük çocukları silahlarının namlularıyla tehtih edip çoğunuda nasıl öldürdğünü... ha? ama yahudilere neden önyargıyla yaklaşalım ki biz dmi...
- +1 yıl
asıl hararet yahudilerin müslümanlara uyguladığı politikadır.. sen hakaret görmemişsin.. ne bekliyodun burada insanlar sana çiçek böcek mi sunucak.. savunabliceğin yerler ve yönler varsa buyur savun..
Soran+1 yılNeden bu kadar nato mermer nato kafasınız?
- +1 yıl
ya üzgünüm buraya gelip neden yahudiler hakkında böyle önyargılısınız diyen yahudilerin dünyaya çiçek dağıttığını düşünen bir hayalkurbağasına ne söylenir bilmiyorum.. siz böylesiniz işte ne diyebilirim ki.. boş konuşucağına düşündüklerini yazsan da bizde bilsek ya ha ne dersin.. nato da sizde mermerde ama burası filistin değil artisliğini burada yapamazsın ne düşünüyosan yaz da onu okuyalım..
Soran+1 yılDüşündüğümü yazmaktan korkmuyorum, asla da korkmam
- +1 yıl
düşündüğünü yazmaktan korkmadığını yazma düşündüğünü yaz. özeldende yazabilrsin istersen burada tartışmak zorunda değiliz ama bu tutumun beni geriyor ya ben filistin içinde eylem yapan yahudilere şahit oldum ama burada yahudilere NE OLDU DA ÖNYARGIDA BULUNUYORSUNUZ yahu demen kadar komik bişey yok.. AYRICA ORDAKİ SORUN FİLİSTİN SORUNU DEĞİL !! İSRAİL SORUNU lütfen bunuda unutma.
Soran+1 yılYa hep aynı düşünce
- +1 yıl
sende ne düşündüğünü bana özelden yazarsan memnun olurum burada bişey yazmıyosun madem..
Yahudileri seviyorum ve yahudi biri ile evlenmek en büyük hayalim...
14 Yorumla
Soran+1 yılO kadar mı çok seviyorsun :)
Soran+1 yılPekii :)
Bir arap'ın dostluğu yerine bir yahudinin dostluğunu tercih ederim sırtımızdan vurmazlar arap dölleri gibi birde hala filistini savunan var :)
27 Yorumla
Soran+1 yılOldun, ne olursa olsun masumlar zarar görmemeli cevap için teşekkürler
Soran+1 yılÖlen çocuklar?
Soran+1 yılSenin düşüncen, ama katılmıyorum
Soran+1 yılBiraz vahşiler, Muhammed'in bir sözü var; "Ben arabım ama arap benden değildir." yeterlidir :)
+1 yılben etmiyorum çünkü insanları genellemeyi sevmem israil in öyle olması devlet politikasıdır bütün yahudi halkının üstüne yıkmak bu yükü yanlıştır yapmayın!
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler yorum için.
- +1 yıl
rica ederim sizi seviyorum yahudi halkı :)
Soran+1 yılTeşekkürler :)
bu zulmu surduren İsrail yahudileri ve buna destek veren yahudiler. iste bunlar yok mu, Allah'in laneti birkez daha uzerlerine olsun! Yoksa bu zulme destek vermeyen yahudilere soyleyece bir seyimiz yok. Fakat, sana da tavsiyem; İslam'i arastirmani dilerim guvenilir kaynaklardan.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet, aklımda
+1 yılben yahudilere karşı ön yargılı değilim mesela ben israile karşı da değilim. ben oradaki masum insanlara kıyabilenlere ön yargılıyım buna da ne kadar ön yargı denirse hem sadece israil askerleri veya devleti değil ben böyle kıyımlar yapan herkese aynı şekilde bakıyorum. ön yargım yok
03 Yorumla
- +1 yıl
bana bir mesaj atabilir misiniz
Soran+1 yılTabiki
+1 yılbizim dinimiz öldürmeyi emretmez filisitin israil arasında sorun değil adaletsiz tek taraflı bir savaş var yahudilerle kimsenin sorunu yok sorun zaten yahudiler tarihe bak
26 Yorumla
Soran+1 yılSorun bu düşünceleriniz
- +1 yıl
bizim dinimizin öldürmeyi emretmez bu yanlış çok eşit bir savaş var biz mi görmüyoruz? sorun nerde?
Soran+1 yılSorun bu değişmeyen ve insanı insan olarak göremeyen düşüncelerinizde
- +1 yıl
bence tam tersi israilin yaptığı insanlık suçuna sesini yükselten tek ülke türkiye siz bilmezsiniz asırlar öncede boyledik biz herkese aynı seviyede yakınlık gösterip ayrım yapmadan dünyaya hükümettik
Soran+1 yılTam tersine inanmaya devam edin o zaman
- +1 yıl
sizde tüm insanlığın nefretini kazanmaya
+1 yılArkanizdayim yahudileri severim siyonizme karsiyim kaldiki siz daha iyi insansiniz yardimlariniz felan olsun hic bir yahudi başka bir yahudiyi baglamaz
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Gercekler
Dinler arası diyalog çemberini bilir misin..
Biraz araştır. Yahudilerin diğer dinler hakkındaki planları nelermiş bir öğren, ondan sonra tekrar tartışalım bu konuyu..
3.bp.blogspot.com/.../...iyalog-heykeli_144636.jpg02 Yorumla
Soran+1 yılSizin dininizde benimle konuşmamanın arkadaş dahi olmamanız gerektiğini söylüyor? Hristiyanlarla dahi, bu da bu resmin tam tersinin sözlü anlatımı olmuyor mu?
- +1 yıl
İzle ozaman :https://www.youtube.com/watch?v=5qfkjsW8vXY
Ayrıca arkadaş olmamak ayrı, hükmetmek ayrı birşeydir.
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ لاَ تَتَّخِذُواْ الْيَهُودَ وَالنَّصَارَى أَوْلِيَاء بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاء بَعْضٍ وَمَن يَتَوَلَّهُم مِّنكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللّهَ لاَ يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ meali şudur. Ey âmenû olanlar (Allah'a ulaşmayı dileyenler), Yahudi ve Hristiyanları dostlar edinmeyin! Onlar birbirinin dostlarıdır. Ve sizden kim onlara dönerse (onları dost edinirse) artık o, mutlaka onlardandır. Muhakkak ki Allah, zalimler kavmini hidayete erdirmez...
010 Yorumla
Soran+1 yılHmmmm
Soran+1 yılÇünkü Yahudilik bir din değil
Soran+1 yılÖyle biliyorum ama ben, tabi siz daha iyisini bilirsiniz.
- +1 yıl
ben müslümanım ve müslümanlığın din olduğunu biliyorum yahudi olan sizsiniz yahudiliğin ne olduğunu daha iyi bilmeniz lazım. Ama yahudilik bir ırk değil din'dir. Ulusal bir din değil mensubu olabilmek için yahudi bir anneden doğman gerekir. farklı mezheplere ayrılmamak için büyümeyi bu şekilde kararlaştırmış olabilirler ki gördüğün gibi hem hristiyanlık hem islam sürekli çatırdıyor. Birkaç milyon yahudinin dünyayı yönettiğini dünya ekonomik gücünü elinde tuttuğunu biliyorsak demek ki dinine mensup insanlar oldukça zeki. istedikleri ülkede istediklerini yapabiliyorlar. Bugün filistinde yapılan zulmü BM ve Almanya, Birleşik Devletler, Suudi Arabistan... kınamıyorsa kontrol sizde. Patron sizsiniz ;) bu tarafta...
Soran+1 yılKur'an da mı yazıyor bu da?
Soran+1 yılGenellememek lazım tabi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende Iranliyim aynı ön yargı bize de var. Özellikle Fethullah Gülen cemaati sürekli bize yükleniyor. Bunun yahudilerle alakası yok işine gelene öyle davranıyorlar. Ben hayatımda Türkler kadar Gaddar Korkunç insanlar tanımadım. Sizi sevmemelerinin sebebine gelince Kuran'da Allah Yahudileri lanetledi o yüzden sizden nefret ediyorlar. Bana kalırsa yahudileri çoğu insana tercih ederim.
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi+1 yılEksi veren de cemaatçi anlaşılan başka kim eksi versin.
Soran+1 yılYani :)
Kendi adima konusuyorum devlet politikasi olarak israil hakkkinda bildigim bilmedigim ne kadar hakaret kufur var ediyrm. sahsi olarak devlet politikasini benimseyip savunan yavsaklar icinde aynisini dusunuyorum. Fakat israilin yaptigi zulmu savunmayan karsi gelen kim var ise dini dili bayragi kokeni ne ise benim icinbastacidir..
03 Yorumla
Soran+1 yılRica ederim
israilin yaptığı çok büyük bir katliam. sana tavsiyem çevrende falan yahudi olduğunu olur olmaz kişilere söyleme. tarihte en çok ezilen en büyük katliamlara uğrayan din mensupları israiloğulları denen yahudilerdir. ama ne kadar ezilirsen ezil çocukları öldürmeye değmezdi intikamın.
18 Yorumla
Soran+1 yılGururla söylerim
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılSizin düşünceniz
Soran+1 yılSeçilmiş halk inancı vardır
+1 yılGerçekten dogruları gormek istersen duymak istersen Müslüman bir hocaya sor ve sadece sohbet et.
13 Yorumla
Soran+1 yılOnu da yaparım bir ara
- +1 yıl
İnşAllah iyi sabahlar
Soran+1 yılİyi sabahlar
Yahudiler Tevratta Yazan Değiştirilmiş Sözler İçin Binlerce İnsan Öldürüyor, Yani İsraile Bunu Dini Emrediyor. Yahudiler Dünyadan Kalkmadığı Sürece Ortadoğuda Barış Olmaz, Yahudiler Kalkmadanda Kıyamet Kopmaz.
15 Yorumla- +1 yıl
Tevratin degistigini ne idda ediyor? Senin kitapin Kuran? Senin Kitapinin dogru oldugunu gösteren ne?
Oradoguda kan akiyorsa bunun nedeni islamdir ve Müslümanlardir baska birsey degil.
Biryerimizden birsey uydurmayalim lütfen. - +1 yıl
Dünyada ne oluyor ne olmuyor ben farkindayim merak etme. Hayal dünyasinda yasayan ve ne olup bitenden bir haberdar olan kisiler genelde Müslümanlardir.
Soran+1 yılŞimdi sen o soyu asmayan Osmanlı padişahina yazıklar olsun dedin, biz katil olduk siz doğru öyle mi?
+1 yılBen ön yargılı değilim çünkü insanları birey olarak değerlendiriyorum.
Zamanla homojen olmayan tanımlar benim için anlamını yitirdi
O yüzden insanlıkta birleşelim05 Yorumla
Soran+1 yıl:) pekii
- +1 yıl
Ama sana bir soru sorabilir miyim? İnancınla ilgili
- +1 yıl
Sence inancının Hz. Lut a bakışı çok yanlış değil mi? https://tr.wikipedia.org/wiki/Lut
Soran+1 yılSorabilirsin?
Soran+1 yılBu kısım hakkında yorum yapamam, mutlaka müslümanlıklar da da çok garip bakış açıları var
+1 yılYahudiler hakkındaki önyargılarımı yendim. Siyonizme karşı nefret besliyorum. Katil olan dinler değil devletlerdir sözünüze de katılıyorum. Umarım Yahudiler de Müslümanlar hakkında böyle düşünüyordur.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen bir Yahudi olarak böyle düşünüyorum. Problem siyonizm, hepimiz insanız her şeyden önce
- +1 yıl
Malesef biz Müslümanlar tarih boyunca Yahudiler ve Hristiyanlar tarafından zulme uğradık. Keşke geçmişte de insanlık idrakıyla yaşasalardı. Tüm Yahudileri aynı kefeye koymamakla birlikte geçmişte yaşadıklarımızın izleri düşüncelerimizde ağır basıyor.
- +1 yıl
Rica ederim.
Önyargılı değilim , Yahudi , Müslüman düşmanı değildir asla.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle, ben değilim en azından
+1 yılcünkü biz müslümanız yahudilerin geçmişi ile müslümanların geçmişini araştır biraz
13 Yorumla
Soran+1 yılİnsan olamıyor musunuz her şeyden önce?
- +1 yıl
Senın ülkende o kadar durumu kötü o kadar muhtaç insan var sen niye yahudilerin peşine dusuyorsun?
Soran+1 yılAnlamadım?
+1 yılYahudi , Hristiyan farketmez adam olsun yeter delikanlı olsun yeter bir numaralı dostum olur ;)
16 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel :)
- +1 yıl
Mesut özille ronaldonun ilişkisi gibi olur :D
Soran+1 yılDenemelisin :)
- +1 yıl
Yahudi ve hristiyan tanıdığım yok *-*
Soran+1 yılBurdayım :))
- +1 yıl
Gizliliğini aç istersen *-* ya da mesaj at
Sen bu insanlara neden böyle bir soru soruyorsun ki?
Sormana bile gerek yok zira aldığın cevaplar seni üzmekten başka bir işe yaramayacaktır. Herkes kendi dinini savunur. Kimse başka bir dini anlayamaz o yüzden sen dünyada olan yahudi nefretine gözünü kapayacaksın, başka çaren yok.00 Yorumla
+1 yılyıllardır sistematik bir devlet terörü icra ediyorsunuz. dünyanın her yerinde suikastlar tertipliyor ülkeleri mahvediyorsunuz ve hala neden sevilmediğinizi merak ediyorsunuz.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen evimde oturup ders çalışıyorum, insanı birey olarak değerlendirmek gerekli, toplum olarak deeğil
Yahudilerin tarihini biliyorum. Ön yargılı değilim. Biliyorum. Bakara suresini okudum önyargılı değilim biliyorum. Nokta...
03 Yorumla
Soran+1 yılSizin kitabınız da ki bir sure inanın hiç umrumda değil
Soran+1 yılPeki
Bak sorun yahudilerle degil zaten israil devletinin yoneticisiyle çevredekiler yahudiler diyerek hakaret ediyolarsa da onların dusundugu israil devletidir. Ama israil devleti yedigi hakaretleri sonuna kadar hakediyor cunku bebek ve cocuk katili bir devlet.
05 Yorumla
Soran+1 yılBuna katılıyorum, sorun Yahudiliğe hakaret edilmesi
Soran+1 yılDinsel görüşlerimizi mi tartışacağız, Sen de Allah'ın dünyayı sadece Hz. Muhammed için yarattığını söylüyorsun. Hangisi daha komik?
Soran+1 yılÇok pardon bir hakaret var sandım
+1 yılBence siyonist olanları sağa sola saldırıyor. Devletin büyük bölümü siyonist olunca herkes suçlu oluyor
10 Yorumla- 26 Yorumla
Soran+1 yılDüşmanınızın düşmanı sizin dostunuz mu? Yazık
Soran+1 yılPekii
- +1 yıl
Bayılıyorum bu adama. Onun devrinde yaşasaydım. Bizzat orduya yazılırdım. Şu karizmatik duruşu bile yetiyor. Bide holokost yapması ayrı bir hava katmış. Seviyoz l*n seni hitler.
Soran+1 yılİnsanlığınız bu kadar işte
Ben kimseyi yadirgamiyorum. herkes Yahudiler de allah in kulu. her savaşan milleti Yadirgasam ırk kalmaz din kalmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri