- Aile & Toplum konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılGenel anlamda din olabilir, islam da aralarında olmak üzere birçok din öğretilerinde şiddete yer verir.
Bu tabii ki siyasi çıkarlar doğurur, eğitim seviyesi düştükçe de artar.
Bu her yahudinin sütten çıkmış ak kaşık olduğu anlamına gitmez onlarda da üstün ırk kavramı vardır, yine yahudi diasporasının
politikaları vs bunu doğurur.
İki tarafın da bunlardan ayrı şeker gibi insanları mevcuttur.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılMedya ve araştırmayan koyun beyinler
210 Yorumla- +1 yıl
Sana demedi ki 😒 angut beyinli
Cevap sahibi+1 yılgam ani yehudi...
- +1 yıl
Ebeni tanımam sülalene selam söyle.
- +1 yıl
İyi geceler 😊
- +1 yıl
Ne güzel bir diyalog 😂😂
+1 yılabi ya şu level bilmem nesi yüzünden ben sana mesaj atamıyorum, bunu görürsen sen bana atar mısın acaba?
10 Yorumla
kendi adıma konuşursam kimseyi bu sebeple dışlamadım dışlamam da.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYahudileri bütün avrupa dışlarken osmanlı ülkesine almıştır..
İşte osmanlı bu kadar medeni bir toplum din dil ırk ayrıştırmayan bir toplumdu yaşasın osmanlı..11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZaten kendin kendini dışlamışsın soruyu sorarken. bu dünya sahnesinde pis bir sömürü kurgusu kurmuşsunuz bir şekilde ama eğer varsa öbür dünyada işiniz zor. Tüm dünyaya ezildiğinizi pompalayarak ajitasyon yaptınız, insani değerleri olanlar size acıdı destek oldu, elinize fırsat geçince faşizmin kıyımın zulmün kat be kat fazlasını siz başkasına yaptınız. Cemaatinizin medeniyet adına yaptığı bazı işleri tebrik etmek lazım ama diğer yapılan pis ve aşağılık işler de o kadar çok ki güzel işleri gölgede bırakır... Türkiye bizim diyerek de hala faşizm yapıyorsun, olsa ne yazar siz kimsiniz daha insanlara eşit yaklaşmayı bilmiyorsunuz, hümanizm sizin kapınıza uğramamış , üstünlük kültürü gözünüzü kör etmiş, mal mülk sahip olma para sevdası; sömürme işgal katliam ezme , akla getirdiğiniz bazı terimler, eğer özeleştiri kavramın varsa hayatımda sen daha fazlasını bulabilirsin...
162 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞu anda iyi olanlar temsil etmiyor dostum maalesef cemaatinizi, kötü hatta hayallerden bile öte kötü olanlar temsil ediyor sizi ve yahudilik ismini. İyi olanlar da kendini zor anlatır o kadar sinsi ve kurnaz ki kötüleriniz, sizi de öyle sanırlar güvenmezler insanlar maalesef:(
- +1 yıl
ben türkiyede degilim amaerikada yasiyorum ama iste tüm dünya genelinde böyle görülüyor ama bak: turkiyeakmerkez.com/.../...iyim-ama-turkiyede.html
Cevap sahibi+1 yılHerşey iyiyken iyi de ; sizin o kendini ayrı ve üstün gören çarpık anlayışınız bu birgün ağır basacak ve eni sonu kazık atacaksınız her yaşadığınız topluma. Bir kere dini motifiniz ön planda hep, hep dininizle anılıyorsunuz ve hep şiddet savaş olay geliyor nedense akla yahudi denilince. Cebir yoluyla gelip oturdunuz ortadoğu’ya ne kural ne insan hakkı tanımadan Filistinli öldürüyor işkence ediyor nerdeyse yaşama hakkı vermiyorsunuz adamlara kendi evlerinde.
Din demek savaş demek zaten tarihte de günümüzde de, din diye inandığınızı ikinci plana atarak hümanist olabilecek misiniz bakalım birgün, sadece size değil tabi lafım herkes için geçerli son sözüm.
Cevap sahibi+1 yılSizinse etrafında bir tane akraba devletiniz var mı, araya sıkışıp zorla girdiğiniz nasıl belli. Arapları sevmem ama göz göre göre de haksızlığa ortak olamam. Biri uyduruk bir vadedilme hikayesi sokmuş değiştirilmiş kitabınıza hepiniz şartlanmışsınız. Sizin o şartlanmışlığınız aç gözlülülüğünüZden çıkıyor tüm savaşlar , çocuklar ölüyor aileler parçalanıyor. Gidip rıza ile hakederek kazandığınız başka bir toprak parçasında kuramaz mıydınız medeniyetinizi, illa ortadoğu o çöl topraklar neden kitapta yazıyormuş, sanki bir siz Allah’ın kulusunuz da size ve sizden geleceklere tapuladı oraları. Bu ne sığ bir düşünce yapısı, bu ne geri kafalılık ve saçmalık !!!
Cevap sahibi+1 yılİnşallah başına gelir de bu temenninin nasıl birşey olduğunu yaşarsın. Tuzu kuru arkana abd yi alıp orda aslan kesilmek kolay tabi
Cevap sahibi+1 yılİşte dönüp dolaşıp bu faşist bataklığa saplandığı ve gerçek yüzünü gösterdiği için yahudiler dünyada sevilmiyor ve dışlanıyor aynı radikal sapık islam adına hareket ettiğini iddia eden insanlık müsveddeleri gibi, bir farkınız yok gözümde zaten de işbirliği içinde israil’e yeni topraklar kazandırma gayretindeler
Cevap sahibi+1 yılİkisinde yazılanlar da kurgu uyarlama bence, birşeye yorumda bulunma da laf atma değil, bu söylemler asıl baskı faşizm söylemi, ona dil uzatma buna laf etme eee nasıl ifade edeceksin, kalıp gibi tüm dünya gelsin geçsin hikaye mi, yönetmek amaçlı mı oraya konuldu, ticari amaçlı mı kandırma gücü ele geçirme iktidarı sürdürme amaçlı mı oraya konuldu bilinmeyen kalıp bir hikayeye inanıp hayattan gelip geçeceksin öyle mi, ikna olmadığıma inanmam ben. Davranışa bakarım, götürdüğü yere getirdiği duruma bakarım, din adına yapılanların ne kadar saçma olduğunu aslında kollektif birşey yapma ve ya yaptırma aracı olduğunu görmüyor musun. Evrensel şeyler mi o bahsedilenler , hiç ilgisiz bilmeyen birinin kafasına yatıyor mu hemen?
Cevap sahibi+1 yılEvet bu dünya sizin için yaratıldı zaten ! Siz asil varlıklarsınız diğer geri kalanlar size hizmet için yaratılan çer çöp. Bu çarpık düşünce hatta saplantı takıntı zaten sizi zararlı sevilmeyen yapan farkında değil misin. Biyolojik olarak ne gibi bir farkınız bir üstünlüğünüz var acaba diğer insanlardan ki bu hastalıklı düşünceye saplanıp kaldınız? Yahudi olduğunu bilmeden bir bebek dünyaya gelse bu takıntıya takılmasa nasıl ayırtedilir diğer şerefli insanlardan? Kanıtsız temelsiz bir inanç bu sizin inandığınız şey, bir düşünce bariyeri , yirmibirinci yüzyıla gelmişiz sizin kafa hala milattan öncede kalmış.
- +1 yıl
Arladas ozetlemis durumu
Cevap sahibi+1 yılSiz bir düşünce bariyerinin içine saplanıp kalmışsınız, başınıza gelen felaketler de bu kibriniz yüzünden. Ve hala ders almamışsınız yenş felaketlerin gelmesi kaçınılmaz, be bu sefer size acıyacak size yardım edecek bir insanlık ta bulamayacaksınız yanınızda çok yazık. Dünyayı yönetmekle üstün olmak arasında bağıntı kurabilirsin sen ama bu platforma ancak kurnazlık sinsilik iyi niyeti suistimal, iyi niyetli insanları takiye yaparak kandırıp arkadan vurarak geldiniz, kendinizi zeki be seçilmiş sanıyorsunuz. Karşınızda da sizin gibi düşünen bir rakip olursa kendi fenalığınızın gaddarlığınızın farkına varırsınız. Karşınızdaki dinler insanlar daha insancıl daha Allahtan korkan yapıda olduğu için siz bundan faydalanıyorsunuz adına da zekiyiz diyorsunuz. Sizin gibi sinsiliği kültür yapmış birkaç medeniyet olsa karşınızda o zaman görürsünüz seçilmişliğinizi zekiliğinizi. Çalışmadan emek sömürüsü insanların sömürüsü ile biryetşere geleceksin, bir de utanmadan seçilmişiz hikayesi ile yaptığın
Cevap sahibi+1 yılfenalıkları kapatacaksın. Acaba 1700 lerde 1800 lerde 1900 lerde o zekiliğiniz o seçilmişliğiniz nerdeydi de sığınacak ülke, kapağı atacak güvenli limanlar aradınız. O zamanlar sığındığınız ülkeler size sizin yaptığınız gibi biz seçilmişiz siz ancak alt kademe köleler olursunuz diye alt hakları dahi vermeseydi bugünlere gelebilir miydiniz? Sen ekmeğe muhtaç bir çatıya muhtaç gel Osmanlı devletine, ye iç oku ticaret yap geçin sonra buralar zaten bizim, Allah tek bizim Allah’ımız buraları milattan önce bize verdi siz alt biz üstünüz deme cüreti göster. Sizinki düpedüz nankörlük şımarıklık. Üstünlüğünüz nedir , siz ölmüyor musunuz, sizin dört gözünüz, beş eliniz mi var, beyniniz farklı bir kimyasala mı sahip, deriniz mi sizi özel üstün yapıyor , nedir saçınız mı farklı böbrekleriniz daha mı iyi süzüyor , az yemekle mi doyuyorsunuz su içmeden aylarca mı yaşayabiliyorsunuz nedir sizi üstün olduğunuza inandıran düşünce bariyeri.
Cevap sahibi+1 yılBir de saygı duyarak okuduğum yahudi yazarlar vardı, onlar da bu senin düşündüğün gibi düşünüyorlarsa bir daha okumam onları, kitaplarını da yakarım gitsin. Ne kadar sapkın bir düşünce yapınız varmış ya ! İyi yahudiler vardırdan biz üstünüze geldin azıcık kurcalayınca, biraz daha birşeyler öğrenmiş oldum bu etkileşimden gerçekten. Siz kendinizden başkasını sevmeyen önemsemeyen bencil bir akımmışsınız, size ne acınır ne de irtibat kurulur, hatta tüm insanlık başka bir gezegene gitse ya da siz gitseniz de hem siz hem diğer insanlar rahat etse, nasıl bir saplanmışlık bu yarabbi, bunca gelişmişliğe bunca yazılan kitaba filme dünyanın başından geçen savaşlara dramlara rağmen böyle düşünenler de varmış demekki?
- +1 yıl
sen bize ki bu kadar gelismislige ragmen biz bunlari düsünüyoruz diyorsun, biz kutsal kitabimizdaki emirleri yerine getiriyoruz madem kendiniz daha ilerisiniz daha modern görüslüsünüz o zaman neden evrim teorisini kabul etmiyorsunuz. Cevabiniz: cünkü islam bunu reddediyor olacaktir bizdede aynen böyledir. Bizim karsimiza öyle bizim gibi bize kafa tutacak bir kavim, topluluk cikmamistir cünkü rabbimizin secilmis kisileriyiz ve bizleri koruyor ve böyle kisiler cikmiyor. Osmanlidada barinan tüm yahudileride zaten kapsamaz hem o zaman güclü olmadigimizi nerden biliyorsunuz? Eger biz lanetli olsaydik lut kavmi gibi bir cok kavim gibi coktan yok olmus öldürülmüstük!
- +1 yıl
Ayrica sizin o cok sevdiginiz araplar size canakkalede ihanet etmistir, hacli seferleri yasanirken haclilarin yaninda yer almislardir, sözde ermeni soykirimini israil kabul etmezken filistin avrupa ülkelerine yaranmak icin onu kabul etmistir ve daha bircok sayamadigim ihanetler. Lütfen yorum yaparken bunlari göz önünde bulundurunuz.
Cevap sahibi+1 yılEvrim teorisine inanmadığımı nerden çıkardın, senin ve benim aramdaki fark ve anlaşamadığımız nokta ne biliyor musun sen gökten geldiğine inandığın ama aslında insanların elinde şekilden şekle dönmüş bir dogmaya inanıyorsun ben ise ikna olduğuma. Şu anda insanların şekilden şekle soktuğu başka bir dinden örnekler veriyorsun ama insanların günün iklimine göre uydurup uydurup dikte ettiği bir de değiştirip kitaba bağladığı, afyon yemiş gibi uyuşmuş bir beyinle bağlandığı bir dine inanmam ben dostum adı ister yahudilik ister islam ister hristiyanlık ne olursa olsun , sürü psikolojisi ile inanmak uymak diğer tüm şerefli insanları da dışlamak zorunda değilim. Bu uyduruk dinlerin özü aslı aynıdır benim gözümde, insanları götürdüğü yere bakarım, imrenilecek insana huzur veren bir yanı felsefesi varsa onu benimserim. Körü körüne bağlanmanın insanı nerelere götürdüğünü sende bir kez daha gördüm. Sadece müslümanlıkta değilmiş bağnazlık demek ki, medeni sandığımız milletlerde de ne bağnazlık
Cevap sahibi+1 yılne yoz düşünceler varmış bunu gösterdiğin için sana teşekkür etmem lazım. Sizi medeni sanıp irtibat kuranlara acaba sinsilik yapıp kendinizi başla anlatmadan ilk başta böyle olduğunuzu söyleyerek harbi delikanlıca yaklaşsanız onlar duyargalarını açıp sizden gol yerler mi, siz de bu kadar kolay bu hallere gelebilir misiniz. Sizin ekmeğiniz felsefesi insan sevgisi, eşit haklar üzerine kurulu inançlı insanların iyi niyetini kullanıp onların üstüne basıp yükselmek sonra da üstünlük taslamak, kusura bakma buna saygı duyamam. Yine söylüyorum herkeste öyle bir zeka var ki sizi katlar çarpar böler adım atamaz yaşama alanı bulamazsınız niyeti bozsalar. Sonra beyaz bayrak kaldırsanız da inanmaz artık kimse size. Ben insanları tanımadan yahudi düşmanlığı yapanlara karşıydım şimdiye kadar hatta saygı duyuyordum bile bir miktar, ama şu saatten sonra duymuyorum, hatta umutsuz vaka görüyorum bu anlayışı, bu anlayışla normal insanların içinde ne aradığınızı falan düşündüm, hakikaten ya siz bu
Cevap sahibi+1 yıldünyadan gitmeniz gerek ya da diğer tüm insanların gitmesi gerek yoksa sizin bu anlayışınız sonsuz çatışma sonsuz anlaşmazlık sonsuz kötülük getirecek insanlığa, bir an önce iyileşmeniz dileğimle.
Cevap sahibi+1 yılAteist değilim, Yaratıcı inancım vardır
Cevap sahibi+1 yılHitlerle niye baş edemediniz o kadar canice kıyımı yaparken
Cevap sahibi+1 yılGün olur devran döner
Cevap sahibi+1 yılTüm yahudiler senin kafada mıdır, yok mudur eşitlik, hümanistlik sevdalısı
Cevap sahibi+1 yılSenin gibilerin azalmasını dilerim, ben de diyorum birebirde insanlar çok iyi hep dünyanın çocuklar gelecek nesiller için iyi olmasını diliyor istiyor, halkların arasında sorun yok, politikler sorun bu kadar savaş çatışma nerden çıkıyor. Bu kendinden başkasına hiçbirşeyi reva görmeyen anlayış demekki dünyaya huzursuzluk veren. O sanat eserleri o duygusal filmler hep sahte, hep kandırmaca ikiyüzlülük. Senin tabirinle zekilik, gücü elde etme bana göre ise doyumsuzluk tatminsizlik sebatsizlik nankörlük inançsızlık saygısızlık Allahsızlık şükürsüzlük, güce taparak Allah’ın yarattığı aynı biyolojideki benzerlerine ihanet etmek sonra da adına rab bizi koruyor demek, diğerlerini korumuyor mu, onları laf olsun diye mi yaratıyor. Belki yıllar yıllar önceki insanlarda yahudilik ilk din ve Hz Musa da Allah’la irtibatta olan peygamber olduğu için Allah ın kurallarına uyanlara dair bazı iltifatlar yol göstermeler emirler olmuştur da onlar nere şimdikiler nere, mö den beri korunan bir gen bankası mı
Cevap sahibi+1 yılvar kim yahudi kim değil ayırdedecek. Nil nehrinde yahudi olmayanlar afete uğradı yok oldu, o zaman şimdiye kadarki gelen herkes yahudi, kim ayırtedebilir ki bu kadar net ve açık
Cevap sahibi+1 yılHayır senin gibi düşünenle konuşacak başka birşeyim olamaz, Allah ıslah etsin diyorum başka bir şey söylenmez böyle birine. Bundan sonra da daha dikkatli olucam böyle kafadaki yahudilere karşı
Cevap sahibi+1 yılSenin ne düşündüğün de beni ilgilendirmez, foyanız meydana çıkacak birgün ve kimse sizi adam yerine koymayacak
Cevap sahibi+1 yılSiz derken
Cevap sahibi+1 yılBen insanlıktan hümanistlikten bahsediyorum, sen sığ inançlardan milliyetlerden dışarıya çıkamıyorsun, sen bilirsin 😕
Cevap sahibi+1 yılHaşa ben akıl vermiyorum herkesin düşüncesi kendine. Benim için din davranıştır, milliyetçilik olarak ta Atatürk milliyetçiliği
Cevap sahibi+1 yılKürtleri niye bu kadar seviyorsunuz şu sıralar onlar da sizden başka dinden
Cevap sahibi+1 yılDemek döndüler, baktılar gittikleri yol tatmin etmedi demek ki. Araştırırsan ırkları birbirine karma çıkar herkes, youtube de video var bunun için
Cevap sahibi+1 yılBence o bayraklar bir oyunun parçası. Şu an bulundukları yerlerde otoriteye başkaldırmaları için teşvik ediliyorlar, sonra destekleyenler hepsini def edecek oralardan kendi oturacak haberleri yok. Yahudi doğup bunu bilmeyen unutan biri için durum nedir sence, madem bu kadar odaklanmışsın bu işe. Allahtan koruma gelmesi ona hissettirmesi bildirmesi gerekmez mi? Biri söylemese kendini başka birşey sanarak yaşayıp ölecek sonra bu kadar saydığın şeylerin hiçbirinden haberi de olmayacak sorumlu da olmayacak belki senin gibilerin ayrımcılığına maruz kalacak, konunun yapaylığı için bir örnek daha
Cevap sahibi+1 yılBen onca ülke gezdim hiçbir ülkede bir yabancılık çekmedim yalnızlık ta çekmedim,
Cevap sahibi+1 yılBen de gidip lounge larda, beş yıldızlı otellerde geçirmiyorum vaktimi, metroda otobüste lokantada caddede klüpte konuşuyorum herhalde, oranın halkıyla aynı şeyleri yapıyorum, arkadaşlarım da var ve yenileri de oluyor. Öyle bir his ya da bir laf ya da bir tavır ya da bir hareket hiç görmedim, insanların sorunu meselesi din değil milliyet değil, bunlar sonradan olan çoğu kişinin kendi seçmediği olgular, diğer gerçek şeyler daha önemli insan ilişkilerinde
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Din veya milliyeti bir kenara bırakalım. Aynı ortamda olduğumuz bir arkadaşımız, kendini üstün görerek her şeyi kendine hak görürse, onunla dostça bir iletişim kurmak imkansız hale gelecektir. Yahudiler de kendini üstün görüp dünyayı önemsemediğinden olaylar bu hale geliyor.
45 Yorumlayeryuzunde fitne diye birbirleri ile kosusturuyorlarda ondan kutsal değerlere saldırıyorlarda ondan lanetli ahir zaman piçleridirde ondan kim onları dost edinirse onlardandır ayeti sana birşey hatırlatsın Allahın bir bildiği var cunki filistinde olanlarıda mı görmüyorsun tarlada calısan adamlara bile saldıran okula giden cocukların dahi önünü kesen cocukları öldüren mescidi aksaya yahudi sokak serserilerini polis koruması eşliğinde basan bir mılletden bahsediyoruz senin için dünya cok buyuk olabilir benim icin sadece bir cıkmaz sokak
21 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılÇok zeki oldukları kadar bu yapılarını geçmişten beri hep insanların arasını bozmak için, menfaatleri için ve Allah'ın gönderdiği dinleri yok etmek için kullanmışlardır.
30 Yorumla Benim görüşüm açık ve net KUDÜS islam ve diğer dinler için kutsal bir yer ve şu an israil amerikadan istediği şeyi aldı israilin başkenti yapıldı kendilerince ama bilmiyorlar ki o sadece onlara göre öyle bide mavi marmara olayını unutmadık yardım için giden gönüllü insanların üstüne mermi yağdırdılar ki o insanların elinde kendilerini savunacak hiçbirşeyleri yoktu bana ister küfür et ister başka bişey söyle umurumda değil ben doğru bildiğim şeyi söylerim
14 Yorumla
+1 yılAzgın bir topluluk sapıtmışlar kendilerini herkesten üstün görüyorlar
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapıp ettiklerinden dolayı, hırslarından açgözlülüklerinden acımasızlıklarından dolayı. İsrail diye bir devlet ne haltlar yediğini görmüyosunuz heralde
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSebep?
Cevap sahibi+1 yılGörüşlerim yukarda. Herkesin içinde söyleyemeyeceklerin mi var hayırdır?
+1 yılKültürel antropolojik teolojik ve siyasal bir sürü sebepleri var
10 Yorumla
+1 yılYahudiler, diğer dinleri pislik olarak görürler.
20 YorumlaCünkü zalim olduklari icin hirsli bir toplum acimasiz merhametsiz olduklari icin müslümanlari öldürdükleri icin yeter mi 😡😡😡😠😠
328 Yorumla- +1 yıl
Televizyona zaten anca israil bombaladı öldürüdü peki kurtardıklarından tedavilerini karşıladıklarından ve filistine yaptıkları aylık bağıştan kimin haberi var filistini okadar seviyorsun zamanında filistinin azeri türkleri savaşta bırakıp kaçmalırı ve orda ölen müslümanlar söz konusu değil sadece israil suçlu değil mi her paranı bir yazı bir turası var biraz araştır
+1 yılÜlkenin yaptıklarını sana yüklemek hata olur
10 Yorumla
+1 yılPeygamberi sehit etmislerdir.. Allahın lanetledigi kavimdir.. kendilerini tanriyi yenen kavim olarak tanimlarlar
110 Yorumla- +1 yıl
Hz mehdi a. s zuhur ettiginde hepsi yokedilecek kayanin arkasina saklancaklar ve kaya benim arkamda yahudi var diyecek. Gargat agacinin arkasina saklananlar hariç..
- +1 yıl
Topluluk ayrı sey din ayrı sey onlar hic bir topluluga bagli olmiyan soyu ve milleti olmıyan. insanlar tarihleri yok..
- +1 yıl
- +1 yıl
Ne arti bir ya
- +1 yıl
Kim disliyomuş sizi dunyanin kanını emiyonuz la vampir gibi
- +1 yıl
Dünyanın kanını mı emiyoruz bir vatanımızda huzurlu yaşatmıyorsunuz be tek müslümanlar için söylemiyorum yanlış anlama firavunu olsun romalısı olsun hitleri olsun sonra yahudiler niye bu kadar zalim oluyoruz artık bizim insanlara karşı güvenimiz yok bir rahat bırakın da yaşayalım şu bir ülkede
Çünkü insanlıktan çıkmışlar dünyayı karıştıran tek varlık Yahudiler dir
120 Yorumla
+1 yılHak ediyorlar çünkü..
10 Yorumla
+1 yılHak ediyorlar çünkü
14 Yorumla- +1 yıl
Çoğu öyle malesef
Gizli Üye(36-45)+1 yılYahudileri sonra konuşalım ama Siyonistler kendi kanlarında boğulacak Filistin'de..
124 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılSeninle konuşacak bir şeyim yok benim. Lanetli bir milletsiniz. Getti faresi aynada kendini aslan da sansa, genine işlemiştir fareligini. Az kaldı kaninizda boğulacaginiz günlerere de, Kudüs'un gerçek sahibine geri dönecegi günlere de... Hele bir biz öldürelim, bize kahraman diye iteleneb hainleri. Hele bir bilelim, Chaim Weizman"in dediği; "Osmanlı'yı da biz yıktık, TC'yi de ve İsrail'i de biz kurduk" gerçeğini de. İşte o gün korkun Müslüman Türk'ten...
Cevap sahibi+1 yıl.. getto*...
Cevap sahibi+1 yılKes lan yahudi dölu. Sen kimsin de beni ülkemden kovuyorsun? İspanya'da gebermekten kurtulduğun günü de, gebermekten kurtaran dedemin iyiliğine ettiğin ihaneti de unutmuş değil bu millet. Sütü bozuk lanetli köpek soyu... Az kaldı boğulmaniza..
Cevap sahibi+1 yılNerede olduğunun ne önemi var? Her yerde fitne fesat çıkardıktan sonra... Yediğin kaba pisledikten sonra.. Lanetli köpek soyu...
Cevap sahibi+1 yılSıkıyorsa gel al sütü bozuk köpek. Birkaç itin Mason olması bu topraklari nah da sizin yapar...
Cevap sahibi+1 yılKudüs ne ara sizin oldu köpek soyu?
1948'in üzerinden daha 100 sene bile geçmedi. Göremeyeceksiniz de 100. yıli. Ama benim dedem orayı 500 sene huzur içinde yönetti. Siz geleli daha 50-60 sene oldu ama ortalık kan gölü... Çünkü kandan beslenen getto farelerisiniz...
Cevap sahibi+1 yılKudüs benim Mekke'den önceki kıblemdir. Sizin gibi kan dökücülere terk edecek değiliz.
Cevap sahibi+1 yıl4 bin yıldır fitne fesat çıkarıp bozgunculuk yapıp kan akitiyorsunuz. Lanetli köpek sürüsü
- +1 yıl
biz ülkemizi savunuyoruz baskada bisey yapmiyoruz biz yapinca köpek siz yapinca sehit tabii canim. ortadogudabiz topraklarimizi geri aliyoruz ama araplar buna tahammül edemiyor. Iste siz cok cahil bir toplumsunuz (aranizda cok olmasada akillilarda var) siz araplari seviyorsunuz neredeyse ayklarinin altini öpeceksiniz ama onlarin size yaptigi ihanetlerden bin habersiniz. Islamda sag dudagina vurana bide sol dudagi cevirmek gibi bir sey mi var?
Cevap sahibi+1 yılHeee yavrum heee
Bekle sen, gargad ağacının bile lanetlileri koruyamayacagi günü. Getto faresi köpek soyu.
Cevap sahibi+1 yılAlcalmak mi?
Alcaklik ve hainlik, Yahudilerden kime düşer?
Ermeni tehcirine imza atanlar, Selanik dönmesi ittihatcilardi. Deselersen altından masonlar ile Siyonist dölleri çıkar. Actirma benim ağzını kardeşim.
Cevap sahibi+1 yıl.. yavsak*...
Cevap sahibi+1 yılSünnet üzere olan Araplar bizdendir.
Gerisinin getto farelerinden farklı yoktur
Cevap sahibi+1 yılMosad'i sikmekle meşgulum oldu mu
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yıldışlanımıyor
19 Yorumla- +1 yıl
benim patron musevi
- +1 yıl
israil den dolayı ola blir kudus filistin meslesi
- +1 yıl
tabi
- +1 yıl
hıristiyanlar yahudiler museviler ateistlere saygım var
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılSen söyle
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. fazla zionist takıldıklarındandır
03 Yorumla
+1 yılYahudiler azginlik cikartiyor
23 Yorumla- +1 yıl
Insansiniz insan degilsiniz demedim. Ama devletinizin akli fikri insan öldürmekte
Onlar da bizi dışladığı için
10 YorumlaÇünkü sadece kendilerni seviyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyokk
20 Yorumla
+1 yılOh olsun 😃😎
05 Yorumla- +1 yıl
Hak ediyorsunuz çünkü
- +1 yıl
Yahudilerin ne kadar özelliği varsa sıralamış gö t oğlanı 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Muhammed iyi çakmış zamanında size ki acın yüzüne vuruyor it oğlu it seni 😂😂