• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Yahudiler neden dislaniyor?

Samuel123
Samuel123 Takip Et
Xper 6 Yaş: 45
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Yahudiler neden dislaniyor bir fikriniz var mi?
Yahudiler neden dislaniyor?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• sekizinciRep
    sekizinciRep Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 866 cevap paylaştı.

Genel anlamda din olabilir, islam da aralarında olmak üzere birçok din öğretilerinde şiddete yer verir.
    Bu tabii ki siyasi çıkarlar doğurur, eğitim seviyesi düştükçe de artar.

Bu her yahudinin sütten çıkmış ak kaşık olduğu anlamına gitmez onlarda da üstün ırk kavramı vardır, yine yahudi diasporasının
    politikaları vs bunu doğurur.

İki tarafın da bunlardan ayrı şeker gibi insanları mevcuttur.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Medya ve araştırmayan koyun beyinler

2
    10 Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

siz cok zekisiniz ya daha salih müslüme fetullah gülene cikamayan angutlar

Yorumla
    • BirÇiftMaviGöz
      BirÇiftMaviGöz
      +1 yıl

Sana demedi ki 😒 angut beyinli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

gam ani yehudi...

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

@BirÇiftMaviGöz ebbe mi dedi yoksa

Yorumla
    • BirÇiftMaviGöz
      BirÇiftMaviGöz
      +1 yıl

Ebeni tanımam sülalene selam söyle.

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

@BirÇiftMaviGöz söylerim

Yorumla
    • BirÇiftMaviGöz
      BirÇiftMaviGöz
      +1 yıl

İyi geceler 😊

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

gizli görüs sahibi mesaj atsana özelden

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

pardon :D

Yorumla
    • gelsinparalar
      gelsinparalar
      +1 yıl

Ne güzel bir diyalog 😂😂

Yorumla
  • haybedenustu
    haybedenustu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 71%
    +1 yıl

abi ya şu level bilmem nesi yüzünden ben sana mesaj atamıyorum, bunu görürsen sen bana atar mısın acaba?

1
    0 Yorumla
  • _Lügat
    _Lügat Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

kendi adıma konuşursam kimseyi bu sebeple dışlamadım dışlamam da.

3
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

22

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yahudileri bütün avrupa dışlarken osmanlı ülkesine almıştır..

İşte osmanlı bu kadar medeni bir toplum din dil ırk ayrıştırmayan bir toplumdu yaşasın osmanlı..

1
    1 Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

dogru +1

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Zaten kendin kendini dışlamışsın soruyu sorarken. bu dünya sahnesinde pis bir sömürü kurgusu kurmuşsunuz bir şekilde ama eğer varsa öbür dünyada işiniz zor. Tüm dünyaya ezildiğinizi pompalayarak ajitasyon yaptınız, insani değerleri olanlar size acıdı destek oldu, elinize fırsat geçince faşizmin kıyımın zulmün kat be kat fazlasını siz başkasına yaptınız. Cemaatinizin medeniyet adına yaptığı bazı işleri tebrik etmek lazım ama diğer yapılan pis ve aşağılık işler de o kadar çok ki güzel işleri gölgede bırakır... Türkiye bizim diyerek de hala faşizm yapıyorsun, olsa ne yazar siz kimsiniz daha insanlara eşit yaklaşmayı bilmiyorsunuz, hümanizm sizin kapınıza uğramamış , üstünlük kültürü gözünüzü kör etmiş, mal mülk sahip olma para sevdası; sömürme işgal katliam ezme , akla getirdiğiniz bazı terimler, eğer özeleştiri kavramın varsa hayatımda sen daha fazlasını bulabilirsin...

1
    62 Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

ama herkes ayni degil ve tüm yahudiler kötü degil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Şu anda iyi olanlar temsil etmiyor dostum maalesef cemaatinizi, kötü hatta hayallerden bile öte kötü olanlar temsil ediyor sizi ve yahudilik ismini. İyi olanlar da kendini zor anlatır o kadar sinsi ve kurnaz ki kötüleriniz, sizi de öyle sanırlar güvenmezler insanlar maalesef:(

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

ben türkiyede degilim amaerikada yasiyorum ama iste tüm dünya genelinde böyle görülüyor ama bak: turkiyeakmerkez.com/.../...iyim-ama-turkiyede.html

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Herşey iyiyken iyi de ; sizin o kendini ayrı ve üstün gören çarpık anlayışınız bu birgün ağır basacak ve eni sonu kazık atacaksınız her yaşadığınız topluma. Bir kere dini motifiniz ön planda hep, hep dininizle anılıyorsunuz ve hep şiddet savaş olay geliyor nedense akla yahudi denilince. Cebir yoluyla gelip oturdunuz ortadoğu’ya ne kural ne insan hakkı tanımadan Filistinli öldürüyor işkence ediyor nerdeyse yaşama hakkı vermiyorsunuz adamlara kendi evlerinde.
      Din demek savaş demek zaten tarihte de günümüzde de, din diye inandığınızı ikinci plana atarak hümanist olabilecek misiniz bakalım birgün, sadece size değil tabi lafım herkes için geçerli son sözüm.

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

oralar filistinin degil bizim!

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sizinse etrafında bir tane akraba devletiniz var mı, araya sıkışıp zorla girdiğiniz nasıl belli. Arapları sevmem ama göz göre göre de haksızlığa ortak olamam. Biri uyduruk bir vadedilme hikayesi sokmuş değiştirilmiş kitabınıza hepiniz şartlanmışsınız. Sizin o şartlanmışlığınız aç gözlülülüğünüZden çıkıyor tüm savaşlar , çocuklar ölüyor aileler parçalanıyor. Gidip rıza ile hakederek kazandığınız başka bir toprak parçasında kuramaz mıydınız medeniyetinizi, illa ortadoğu o çöl topraklar neden kitapta yazıyormuş, sanki bir siz Allah’ın kulusunuz da size ve sizden geleceklere tapuladı oraları. Bu ne sığ bir düşünce yapısı, bu ne geri kafalılık ve saçmalık !!!

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

sen sacmalik diyorsun madem bende Gebersinler diyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İnşallah başına gelir de bu temenninin nasıl birşey olduğunu yaşarsın. Tuzu kuru arkana abd yi alıp orda aslan kesilmek kolay tabi

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

cihad edenlere diyon mu bunu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İşte dönüp dolaşıp bu faşist bataklığa saplandığı ve gerçek yüzünü gösterdiği için yahudiler dünyada sevilmiyor ve dışlanıyor aynı radikal sapık islam adına hareket ettiğini iddia eden insanlık müsveddeleri gibi, bir farkınız yok gözümde zaten de işbirliği içinde israil’e yeni topraklar kazandırma gayretindeler

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

pöh fasistmis bizim kitabimiza laf atiyorsun kurandaki öldürün ayetlerini el kesilme emirlerini görmezden geliyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İkisinde yazılanlar da kurgu uyarlama bence, birşeye yorumda bulunma da laf atma değil, bu söylemler asıl baskı faşizm söylemi, ona dil uzatma buna laf etme eee nasıl ifade edeceksin, kalıp gibi tüm dünya gelsin geçsin hikaye mi, yönetmek amaçlı mı oraya konuldu, ticari amaçlı mı kandırma gücü ele geçirme iktidarı sürdürme amaçlı mı oraya konuldu bilinmeyen kalıp bir hikayeye inanıp hayattan gelip geçeceksin öyle mi, ikna olmadığıma inanmam ben. Davranışa bakarım, götürdüğü yere getirdiği duruma bakarım, din adına yapılanların ne kadar saçma olduğunu aslında kollektif birşey yapma ve ya yaptırma aracı olduğunu görmüyor musun. Evrensel şeyler mi o bahsedilenler , hiç ilgisiz bilmeyen birinin kafasına yatıyor mu hemen?

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

Bizim dinimiz evrensel degil zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet bu dünya sizin için yaratıldı zaten ! Siz asil varlıklarsınız diğer geri kalanlar size hizmet için yaratılan çer çöp. Bu çarpık düşünce hatta saplantı takıntı zaten sizi zararlı sevilmeyen yapan farkında değil misin. Biyolojik olarak ne gibi bir farkınız bir üstünlüğünüz var acaba diğer insanlardan ki bu hastalıklı düşünceye saplanıp kaldınız? Yahudi olduğunu bilmeden bir bebek dünyaya gelse bu takıntıya takılmasa nasıl ayırtedilir diğer şerefli insanlardan? Kanıtsız temelsiz bir inanç bu sizin inandığınız şey, bir düşünce bariyeri , yirmibirinci yüzyıla gelmişiz sizin kafa hala milattan öncede kalmış.

Yorumla
    • Derin_Darbe
      Derin_Darbe
      +1 yıl

Arladas ozetlemis durumu

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

eger geri kafali olsaydik dünyayi yönetemezdik kusura bakma. Neden üstün oldugumuza gelince biz secilmis insanlariz siz bize ayit olanlarin üstlerine kondunuz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Siz bir düşünce bariyerinin içine saplanıp kalmışsınız, başınıza gelen felaketler de bu kibriniz yüzünden. Ve hala ders almamışsınız yenş felaketlerin gelmesi kaçınılmaz, be bu sefer size acıyacak size yardım edecek bir insanlık ta bulamayacaksınız yanınızda çok yazık. Dünyayı yönetmekle üstün olmak arasında bağıntı kurabilirsin sen ama bu platforma ancak kurnazlık sinsilik iyi niyeti suistimal, iyi niyetli insanları takiye yaparak kandırıp arkadan vurarak geldiniz, kendinizi zeki be seçilmiş sanıyorsunuz. Karşınızda da sizin gibi düşünen bir rakip olursa kendi fenalığınızın gaddarlığınızın farkına varırsınız. Karşınızdaki dinler insanlar daha insancıl daha Allahtan korkan yapıda olduğu için siz bundan faydalanıyorsunuz adına da zekiyiz diyorsunuz. Sizin gibi sinsiliği kültür yapmış birkaç medeniyet olsa karşınızda o zaman görürsünüz seçilmişliğinizi zekiliğinizi. Çalışmadan emek sömürüsü insanların sömürüsü ile biryetşere geleceksin, bir de utanmadan seçilmişiz hikayesi ile yaptığın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

fenalıkları kapatacaksın. Acaba 1700 lerde 1800 lerde 1900 lerde o zekiliğiniz o seçilmişliğiniz nerdeydi de sığınacak ülke, kapağı atacak güvenli limanlar aradınız. O zamanlar sığındığınız ülkeler size sizin yaptığınız gibi biz seçilmişiz siz ancak alt kademe köleler olursunuz diye alt hakları dahi vermeseydi bugünlere gelebilir miydiniz? Sen ekmeğe muhtaç bir çatıya muhtaç gel Osmanlı devletine, ye iç oku ticaret yap geçin sonra buralar zaten bizim, Allah tek bizim Allah’ımız buraları milattan önce bize verdi siz alt biz üstünüz deme cüreti göster. Sizinki düpedüz nankörlük şımarıklık. Üstünlüğünüz nedir , siz ölmüyor musunuz, sizin dört gözünüz, beş eliniz mi var, beyniniz farklı bir kimyasala mı sahip, deriniz mi sizi özel üstün yapıyor , nedir saçınız mı farklı böbrekleriniz daha mı iyi süzüyor , az yemekle mi doyuyorsunuz su içmeden aylarca mı yaşayabiliyorsunuz nedir sizi üstün olduğunuza inandıran düşünce bariyeri.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bir de saygı duyarak okuduğum yahudi yazarlar vardı, onlar da bu senin düşündüğün gibi düşünüyorlarsa bir daha okumam onları, kitaplarını da yakarım gitsin. Ne kadar sapkın bir düşünce yapınız varmış ya ! İyi yahudiler vardırdan biz üstünüze geldin azıcık kurcalayınca, biraz daha birşeyler öğrenmiş oldum bu etkileşimden gerçekten. Siz kendinizden başkasını sevmeyen önemsemeyen bencil bir akımmışsınız, size ne acınır ne de irtibat kurulur, hatta tüm insanlık başka bir gezegene gitse ya da siz gitseniz de hem siz hem diğer insanlar rahat etse, nasıl bir saplanmışlık bu yarabbi, bunca gelişmişliğe bunca yazılan kitaba filme dünyanın başından geçen savaşlara dramlara rağmen böyle düşünenler de varmış demekki?

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

sen bize ki bu kadar gelismislige ragmen biz bunlari düsünüyoruz diyorsun, biz kutsal kitabimizdaki emirleri yerine getiriyoruz madem kendiniz daha ilerisiniz daha modern görüslüsünüz o zaman neden evrim teorisini kabul etmiyorsunuz. Cevabiniz: cünkü islam bunu reddediyor olacaktir bizdede aynen böyledir. Bizim karsimiza öyle bizim gibi bize kafa tutacak bir kavim, topluluk cikmamistir cünkü rabbimizin secilmis kisileriyiz ve bizleri koruyor ve böyle kisiler cikmiyor. Osmanlidada barinan tüm yahudileride zaten kapsamaz hem o zaman güclü olmadigimizi nerden biliyorsunuz? Eger biz lanetli olsaydik lut kavmi gibi bir cok kavim gibi coktan yok olmus öldürülmüstük!

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

Ayrica sizin o cok sevdiginiz araplar size canakkalede ihanet etmistir, hacli seferleri yasanirken haclilarin yaninda yer almislardir, sözde ermeni soykirimini israil kabul etmezken filistin avrupa ülkelerine yaranmak icin onu kabul etmistir ve daha bircok sayamadigim ihanetler. Lütfen yorum yaparken bunlari göz önünde bulundurunuz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evrim teorisine inanmadığımı nerden çıkardın, senin ve benim aramdaki fark ve anlaşamadığımız nokta ne biliyor musun sen gökten geldiğine inandığın ama aslında insanların elinde şekilden şekle dönmüş bir dogmaya inanıyorsun ben ise ikna olduğuma. Şu anda insanların şekilden şekle soktuğu başka bir dinden örnekler veriyorsun ama insanların günün iklimine göre uydurup uydurup dikte ettiği bir de değiştirip kitaba bağladığı, afyon yemiş gibi uyuşmuş bir beyinle bağlandığı bir dine inanmam ben dostum adı ister yahudilik ister islam ister hristiyanlık ne olursa olsun , sürü psikolojisi ile inanmak uymak diğer tüm şerefli insanları da dışlamak zorunda değilim. Bu uyduruk dinlerin özü aslı aynıdır benim gözümde, insanları götürdüğü yere bakarım, imrenilecek insana huzur veren bir yanı felsefesi varsa onu benimserim. Körü körüne bağlanmanın insanı nerelere götürdüğünü sende bir kez daha gördüm. Sadece müslümanlıkta değilmiş bağnazlık demek ki, medeni sandığımız milletlerde de ne bağnazlık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ne yoz düşünceler varmış bunu gösterdiğin için sana teşekkür etmem lazım. Sizi medeni sanıp irtibat kuranlara acaba sinsilik yapıp kendinizi başla anlatmadan ilk başta böyle olduğunuzu söyleyerek harbi delikanlıca yaklaşsanız onlar duyargalarını açıp sizden gol yerler mi, siz de bu kadar kolay bu hallere gelebilir misiniz. Sizin ekmeğiniz felsefesi insan sevgisi, eşit haklar üzerine kurulu inançlı insanların iyi niyetini kullanıp onların üstüne basıp yükselmek sonra da üstünlük taslamak, kusura bakma buna saygı duyamam. Yine söylüyorum herkeste öyle bir zeka var ki sizi katlar çarpar böler adım atamaz yaşama alanı bulamazsınız niyeti bozsalar. Sonra beyaz bayrak kaldırsanız da inanmaz artık kimse size. Ben insanları tanımadan yahudi düşmanlığı yapanlara karşıydım şimdiye kadar hatta saygı duyuyordum bile bir miktar, ama şu saatten sonra duymuyorum, hatta umutsuz vaka görüyorum bu anlayışı, bu anlayışla normal insanların içinde ne aradığınızı falan düşündüm, hakikaten ya siz bu

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

yani atesitsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

dünyadan gitmeniz gerek ya da diğer tüm insanların gitmesi gerek yoksa sizin bu anlayışınız sonsuz çatışma sonsuz anlaşmazlık sonsuz kötülük getirecek insanlığa, bir an önce iyileşmeniz dileğimle.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ateist değilim, Yaratıcı inancım vardır

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

o cok zeki olanlar bir karsimiza ciksalarda bir görsek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hitlerle niye baş edemediniz o kadar canice kıyımı yaparken

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Gün olur devran döner

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

4000 bin yildir bir dönemedi o devran

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tüm yahudiler senin kafada mıdır, yok mudur eşitlik, hümanistlik sevdalısı

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

Bilmem Olabilir

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

sen bana özel mesaj at ben sana orda herseyi anlatayim istemezsen veya ben sana orada rahatsizlik verirsem engellersin kabul?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Senin gibilerin azalmasını dilerim, ben de diyorum birebirde insanlar çok iyi hep dünyanın çocuklar gelecek nesiller için iyi olmasını diliyor istiyor, halkların arasında sorun yok, politikler sorun bu kadar savaş çatışma nerden çıkıyor. Bu kendinden başkasına hiçbirşeyi reva görmeyen anlayış demekki dünyaya huzursuzluk veren. O sanat eserleri o duygusal filmler hep sahte, hep kandırmaca ikiyüzlülük. Senin tabirinle zekilik, gücü elde etme bana göre ise doyumsuzluk tatminsizlik sebatsizlik nankörlük inançsızlık saygısızlık Allahsızlık şükürsüzlük, güce taparak Allah’ın yarattığı aynı biyolojideki benzerlerine ihanet etmek sonra da adına rab bizi koruyor demek, diğerlerini korumuyor mu, onları laf olsun diye mi yaratıyor. Belki yıllar yıllar önceki insanlarda yahudilik ilk din ve Hz Musa da Allah’la irtibatta olan peygamber olduğu için Allah ın kurallarına uyanlara dair bazı iltifatlar yol göstermeler emirler olmuştur da onlar nere şimdikiler nere, mö den beri korunan bir gen bankası mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

var kim yahudi kim değil ayırdedecek. Nil nehrinde yahudi olmayanlar afete uğradı yok oldu, o zaman şimdiye kadarki gelen herkes yahudi, kim ayırtedebilir ki bu kadar net ve açık

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

ben böyle yetistim ve yasimda burada yazdigindan daha kücük gercek yasim 24. Eger izin verirsen anlatirim

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

sana anlatirim ama özelden görüssek daha iyi olur istemezsen zaaten engel atabilirsin

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

kabul ediyormusun etmiyormusun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayır senin gibi düşünenle konuşacak başka birşeyim olamaz, Allah ıslah etsin diyorum başka bir şey söylenmez böyle birine. Bundan sonra da daha dikkatli olucam böyle kafadaki yahudilere karşı

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

senin tutumun bizi ilgilendirmez biz yapacagimiz isi iyi biliriz merak etme bizi umursamaz ne düsündügün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Senin ne düşündüğün de beni ilgilendirmez, foyanız meydana çıkacak birgün ve kimse sizi adam yerine koymayacak

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

sizi yerine koymadiklari gibi öyle degil mi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Siz derken

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

türkleri

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben insanlıktan hümanistlikten bahsediyorum, sen sığ inançlardan milliyetlerden dışarıya çıkamıyorsun, sen bilirsin 😕

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

benim babam milliyetcidir bunu ben böyle ögrendim

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

sen inanclardan disariya ciktigindan dolayi cehennemi boylayacaksin bana burda akil veriyon aklinca

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Haşa ben akıl vermiyorum herkesin düşüncesi kendine. Benim için din davranıştır, milliyetçilik olarak ta Atatürk milliyetçiliği

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

benim icin din herseydi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kürtleri niye bu kadar seviyorsunuz şu sıralar onlar da sizden başka dinden

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

kürler soylarini arastirisa yahudi cikar

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

*kürtler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Demek döndüler, baktılar gittikleri yol tatmin etmedi demek ki. Araştırırsan ırkları birbirine karma çıkar herkes, youtube de video var bunun için

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

döndüler diyorsun ama hala kürt yahudileri var

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

eger gittikleri yolun yanlis oldugunu düsünselerdi kürtler gecenlerde israil bayraklari ile yollarda yürümezlerdi

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

https://www.youtube.com/watch?v=FcW1VyDddbI

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bence o bayraklar bir oyunun parçası. Şu an bulundukları yerlerde otoriteye başkaldırmaları için teşvik ediliyorlar, sonra destekleyenler hepsini def edecek oralardan kendi oturacak haberleri yok. Yahudi doğup bunu bilmeyen unutan biri için durum nedir sence, madem bu kadar odaklanmışsın bu işe. Allahtan koruma gelmesi ona hissettirmesi bildirmesi gerekmez mi? Biri söylemese kendini başka birşey sanarak yaşayıp ölecek sonra bu kadar saydığın şeylerin hiçbirinden haberi de olmayacak sorumlu da olmayacak belki senin gibilerin ayrımcılığına maruz kalacak, konunun yapaylığı için bir örnek daha

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

herkes ayrimcidir türklerinde "türkiye haric hic bir ülkeyi sevmem" diyolar

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

bunu bir irka baglanilmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben onca ülke gezdim hiçbir ülkede bir yabancılık çekmedim yalnızlık ta çekmedim,

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

adamin yüzüne gelip diyecegi yok sonucta

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben de gidip lounge larda, beş yıldızlı otellerde geçirmiyorum vaktimi, metroda otobüste lokantada caddede klüpte konuşuyorum herhalde, oranın halkıyla aynı şeyleri yapıyorum, arkadaşlarım da var ve yenileri de oluyor. Öyle bir his ya da bir laf ya da bir tavır ya da bir hareket hiç görmedim, insanların sorunu meselesi din değil milliyet değil, bunlar sonradan olan çoğu kişinin kendi seçmediği olgular, diğer gerçek şeyler daha önemli insan ilişkilerinde

Yorumla
  • fafur
    fafur Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Din veya milliyeti bir kenara bırakalım. Aynı ortamda olduğumuz bir arkadaşımız, kendini üstün görerek her şeyi kendine hak görürse, onunla dostça bir iletişim kurmak imkansız hale gelecektir. Yahudiler de kendini üstün görüp dünyayı önemsemediğinden olaylar bu hale geliyor.

4
    5 Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

biz nasil dostca iletisim kurabiliyoruz o zaman?

Yorumla
    • fafur
      fafur
      +1 yıl

Biz kurabiliriz. İnsanların kişisel olarak bir husumeti yok zaten. Belki aynı mahellede oturduğun komşuların seni bağrına basıyordur. Onların bir acısı da senin canını acıtıyordur.

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

tamam bence hep bu filistin meselesinden dolayi kaynaklaniyor hhepsi

Yorumla
    • fafur
      fafur
      +1 yıl

Sebepler bir pastanın dilimi gibi düşünülürse, filistin meselesi büyük bir dilim olur.

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

+1 +1

Yorumla
  • sanneamk
    sanneamk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 46
    +1 yıl

yeryuzunde fitne diye birbirleri ile kosusturuyorlarda ondan kutsal değerlere saldırıyorlarda ondan lanetli ahir zaman piçleridirde ondan kim onları dost edinirse onlardandır ayeti sana birşey hatırlatsın Allahın bir bildiği var cunki filistinde olanlarıda mı görmüyorsun tarlada calısan adamlara bile saldıran okula giden cocukların dahi önünü kesen cocukları öldüren mescidi aksaya yahudi sokak serserilerini polis koruması eşliğinde basan bir mılletden bahsediyoruz senin için dünya cok buyuk olabilir benim icin sadece bir cıkmaz sokak

2
    1 Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

herkesi bir cuvala atamazsin

Yorumla
  • buyurgardas
    buyurgardas Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 70%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı.

Çok zeki oldukları kadar bu yapılarını geçmişten beri hep insanların arasını bozmak için, menfaatleri için ve Allah'ın gönderdiği dinleri yok etmek için kullanmışlardır.

3
    0 Yorumla
  • BoldMan12
    BoldMan12 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 57%
    +1 yıl

Benim görüşüm açık ve net KUDÜS islam ve diğer dinler için kutsal bir yer ve şu an israil amerikadan istediği şeyi aldı israilin başkenti yapıldı kendilerince ama bilmiyorlar ki o sadece onlara göre öyle bide mavi marmara olayını unutmadık yardım için giden gönüllü insanların üstüne mermi yağdırdılar ki o insanların elinde kendilerini savunacak hiçbirşeyleri yoktu bana ister küfür et ister başka bişey söyle umurumda değil ben doğru bildiğim şeyi söylerim

1
    4 Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

ben küfretmem

Yorumla
    • BoldMan12
      BoldMan12
      +1 yıl

Şunu bil ozaman müslüman kanı var heryerinizde bunun hesabı er ya da geç sorulucak ya bu dünyada ya da öteki tarafta

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

Biz mekkeye karisiyor muyuz?

Yorumla
    • BoldMan12
      BoldMan12
      +1 yıl

Seninle daha fazla tartışma yapmayacağım Allah herşeyi görüyor biliyor başka da bişey demiyorum

Yorumla
  • sarıkurdeleler
    sarıkurdeleler Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    +1 yıl

Azgın bir topluluk sapıtmışlar kendilerini herkesten üstün görüyorlar

7
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yapıp ettiklerinden dolayı, hırslarından açgözlülüklerinden acımasızlıklarından dolayı. İsrail diye bir devlet ne haltlar yediğini görmüyosunuz heralde

0
    5 Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

bana özel mesaj atsana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sebep?

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

görüslerini merak ettim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Görüşlerim yukarda. Herkesin içinde söyleyemeyeceklerin mi var hayırdır?

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

burda uzar

Yorumla
  • Metalurji4138
    Metalurji4138 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Kültürel antropolojik teolojik ve siyasal bir sürü sebepleri var

1
    0 Yorumla
  • AlessiaBeste
    AlessiaBeste Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 45%
    +1 yıl

Yahudiler, diğer dinleri pislik olarak görürler.

2
    0 Yorumla
  • Rose033
    Rose033 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

Cünkü zalim olduklari icin hirsli bir toplum acimasiz merhametsiz olduklari icin müslümanlari öldürdükleri icin yeter mi 😡😡😡😠😠

3
    28 Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

onlarda saldirmasinlar

Yorumla
    • Rose033
      Rose033
      +1 yıl

Kim

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

filistinliler

Yorumla
    • Rose033
      Rose033
      +1 yıl

Sence onlar durduk yere mi saldiriyor mesela diyelimki senin ülkene allah korusun birisi saldiriyor sen öyle durup izlermisn?

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

izlemem ama cocuklari canli kalkanda yapmam

Yorumla
    • Rose033
      Rose033
      +1 yıl

Sacma sapan konusma

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

cevap ver hadi

Yorumla
    • Rose033
      Rose033
      +1 yıl

Canli kalkan filan yaptiklari yok

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

kendi gözlerinle gördün mü tabii islami medya sonucta onu gösterecek halleri yok

Yorumla
    • Rose033
      Rose033
      +1 yıl

Israil katil bir ülke tmmi hangi insan silahsiz bir insana silahli saldiri yapar sadece katiller demi ve onlar korkak zalimler icin yasasin cehennem

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

Ham-Ass in yaptiklarini bilmiyorsunuz zaten evlere dalmalar yatakta 13 yasindaki cocuklari öldürmek

Yorumla
    • Rose033
      Rose033
      +1 yıl

Bilmedigim sey hakkinda birsey diyemem

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

tamam

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

ama hepsine kötü denmez: turkiyeakmerkez. com/.../... iyim-ama-turkiyede. html

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

turkiyeakmerkez.com/.../...iyim-ama-turkiyede.html

Yorumla
    • mhbuiu
      mhbuiu
      +1 yıl

Televizyona zaten anca israil bombaladı öldürüdü peki kurtardıklarından tedavilerini karşıladıklarından ve filistine yaptıkları aylık bağıştan kimin haberi var filistini okadar seviyorsun zamanında filistinin azeri türkleri savaşta bırakıp kaçmalırı ve orda ölen müslümanlar söz konusu değil sadece israil suçlu değil mi her paranı bir yazı bir turası var biraz araştır

Yorumla
    • Rose033
      Rose033
      +1 yıl

@mhbuiu arastirmaya gerek yok onlarin ne kadar pislik insanlar olduklari ortada tmmi bni sinir etmeyin

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

pislik ben degil sen ve senin gibi hizmetciler

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

@mhbuiu aynen kardesim :)

Yorumla
    • Rose033
      Rose033
      +1 yıl

Hadi baska yerde tartisma yapin sizin gibi insanlarla güzel vaktimi harcayamam

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

bize harcamayip televizyonu acip dizi izleyecen ve zamani öyle harcayacaksin

Yorumla
    • Rose033
      Rose033
      +1 yıl

Git yaa

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

öyle ama

Yorumla
    • mhbuiu
      mhbuiu
      +1 yıl

Harcamak istemeiyorsan niye mesaj atıyorsun cahil seni

Yorumla
    • Rose033
      Rose033
      +1 yıl

@mhbuiu sen konusma asil sen cahilsin

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

@mhbuiu +1

Yorumla
    • Rose033
      Rose033
      +1 yıl

Seninle muhatap olmuyorum artik benim düsüncem bna senin düsüncen kendine tmmi

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

hemen sikayet et silsinler tabii sen deyince bir sey yok pislik

Yorumla
  • serHAN4554
    serHAN4554 Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 51%
    +1 yıl

Ülkenin yaptıklarını sana yüklemek hata olur

1
    0 Yorumla
  • Derin_Darbe
    Derin_Darbe Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Peygamberi sehit etmislerdir.. Allahın lanetledigi kavimdir.. kendilerini tanriyi yenen kavim olarak tanimlarlar

1
    10 Yorumla
    • mhbuiu
      mhbuiu
      +1 yıl

Bunlar size öğretilenler niye eğer lanetlilerse dünyayı yönete biliyorlar hiç düşündün mü niye bir çok topluluk lanetlenip yok edilirken tek yahudiler yok edilmeden yaratılıştan bu yana gelen tek din

Yorumla
    • Derin_Darbe
      Derin_Darbe
      +1 yıl

Hz mehdi a. s zuhur ettiginde hepsi yokedilecek kayanin arkasina saklancaklar ve kaya benim arkamda yahudi var diyecek. Gargat agacinin arkasina saklananlar hariç..

Yorumla
    • Derin_Darbe
      Derin_Darbe
      +1 yıl

Topluluk ayrı sey din ayrı sey onlar hic bir topluluga bagli olmiyan soyu ve milleti olmıyan. insanlar tarihleri yok..

Yorumla
    • mhbuiu
      mhbuiu
      +1 yıl

Tarihleri yok mu tamam beyni yıkanmış bir toplulukla konuşmak çare etmez keni bildiğini okur iyi günler

Yorumla
    • Derin_Darbe
      Derin_Darbe
      +1 yıl

@mhbuiu bos muhabbet

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

@mhbuiu +1 :)

Yorumla
    • Derin_Darbe
      Derin_Darbe
      +1 yıl

Ne arti bir ya

Yorumla
    • Derin_Darbe
      Derin_Darbe
      +1 yıl

Kim disliyomuş sizi dunyanin kanını emiyonuz la vampir gibi

Yorumla
    • mhbuiu
      mhbuiu
      +1 yıl

Dünyanın kanını mı emiyoruz bir vatanımızda huzurlu yaşatmıyorsunuz be tek müslümanlar için söylemiyorum yanlış anlama firavunu olsun romalısı olsun hitleri olsun sonra yahudiler niye bu kadar zalim oluyoruz artık bizim insanlara karşı güvenimiz yok bir rahat bırakın da yaşayalım şu bir ülkede

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

@Derin_Darbe böyle böyle kendinizi sogutuyorsunuz

Yorumla
  • Şahingmze
    Şahingmze Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Çünkü insanlıktan çıkmışlar dünyayı karıştıran tek varlık Yahudiler dir

1
    20 Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

biz düsman miyiz

Yorumla
    • Şahingmze
      Şahingmze
      +1 yıl

Bence bunu diktiğiniz gargat ağaçlarına sor

Yorumla
    • Şahingmze
      Şahingmze
      +1 yıl

Şunu da söyleyim tâbi bütün yumurtayı aynı sepete koymamak gerekir. İsrail terörist devletin operasyonlarına kendini sper Eden Yahudiler de var Allah' onlara hidayet versin umarım doğru yolu bulup dinimiz İslami seçip kurtuluşa ererler

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

vay laf atmayi da bilirmis

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

sordum düsmaniz

Yorumla
    • Şahingmze
      Şahingmze
      +1 yıl

Yahudi sen bir dost olmamı bekleme eğer bir Yahudi ile dost olmam Benim Filistinli kardeşlerime bir hancerdee ben saplamis olurum dünyada ne kadar Yahudi varsa bir tane müslüman etmez bnim gözümde

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

arap dostlarinizin size ne kadar ihanet ettiklerini bilmiyorsunb galiba :D

Yorumla
    • Şahingmze
      Şahingmze
      +1 yıl

hem insanları kendine köle olarak göreceksin, onların malını kendine helal sayacaksın, onların malını çalmak dahi helal olacak, onların kanı sana helal olacak. hem de ama beni sevmiyolar ya :( diye ağlayacaksın. dusmanmiyiz diye ağlayacak sin

Yorumla
    • Şahingmze
      Şahingmze
      +1 yıl

isyan ve ihanet arasındaki farkı anlamak için beynini kullanmayı dene, işe yarar belki.

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

hemen kivirirsiniz iste böyle :D

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

beynimizi kullaniyoruzda dünyayi yönetiyoruz merak etme

Yorumla
    • Şahingmze
      Şahingmze
      +1 yıl

Neyi kivirdik okuma alginda bir problem yok demi 😂😂😂

Yorumla
    • Şahingmze
      Şahingmze
      +1 yıl

Şimdi Yola gelip gerçek kimliğini ortaya koydun EyvaAllah

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

keske okumam olmasaydida böyle insanlarla muhattap olmasam

Yorumla
    • Şahingmze
      Şahingmze
      +1 yıl

Keşke

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

türkiye bizimdir heryer bizimdir bunu bil

Yorumla
    • Şahingmze
      Şahingmze
      +1 yıl

Her yer sizin olsun ama Türkiye'ye geldigin Zaman geldiğinizde düşünürüz

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

geldik bile :D

Yorumla
    • Şahingmze
      Şahingmze
      +1 yıl

Sen ne içtin ya ya 😂😂

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

:D :D

Yorumla
  • Hak-Din-İslam
    Hak-Din-İslam Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 54%
    +1 yıl

Hak ediyorlar çünkü..

1
    0 Yorumla
  • gelsinparalar
    gelsinparalar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Hak ediyorlar çünkü

1
    4 Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

yok ama :(

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

hepsi öyle degil

Yorumla
    • gelsinparalar
      gelsinparalar
      +1 yıl

Çoğu öyle malesef

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

maalesef

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Yahudileri sonra konuşalım ama Siyonistler kendi kanlarında boğulacak Filistin'de..

1
    24 Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

bana özelden mesaj atarmisin ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Neden

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

konusalim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Seninle konuşacak bir şeyim yok benim. Lanetli bir milletsiniz. Getti faresi aynada kendini aslan da sansa, genine işlemiştir fareligini. Az kaldı kaninizda boğulacaginiz günlerere de, Kudüs'un gerçek sahibine geri dönecegi günlere de... Hele bir biz öldürelim, bize kahraman diye iteleneb hainleri. Hele bir bilelim, Chaim Weizman"in dediği; "Osmanlı'yı da biz yıktık, TC'yi de ve İsrail'i de biz kurduk" gerçeğini de. İşte o gün korkun Müslüman Türk'ten...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

.. getto*...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kes lan yahudi dölu. Sen kimsin de beni ülkemden kovuyorsun? İspanya'da gebermekten kurtulduğun günü de, gebermekten kurtaran dedemin iyiliğine ettiğin ihaneti de unutmuş değil bu millet. Sütü bozuk lanetli köpek soyu... Az kaldı boğulmaniza..

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

1. Türkiyede oldugumu nereden biliyorsun
      2. Devleti madem yahudiler kurmus senin söylemene göre o zaman buralar bizim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Nerede olduğunun ne önemi var? Her yerde fitne fesat çıkardıktan sonra... Yediğin kaba pisledikten sonra.. Lanetli köpek soyu...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sıkıyorsa gel al sütü bozuk köpek. Birkaç itin Mason olması bu topraklari nah da sizin yapar...

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

o zaman sende kudüsümüze laf atmiyacaksin it

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kudüs ne ara sizin oldu köpek soyu?
      1948'in üzerinden daha 100 sene bile geçmedi. Göremeyeceksiniz de 100. yıli. Ama benim dedem orayı 500 sene huzur içinde yönetti. Siz geleli daha 50-60 sene oldu ama ortalık kan gölü... Çünkü kandan beslenen getto farelerisiniz...

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

siz 500 yildir oradasiniz biz 4000 yildir güldürme beni senin kabene mekkene karismiyoruz biz

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

internette arastiriyormusun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kudüs benim Mekke'den önceki kıblemdir. Sizin gibi kan dökücülere terk edecek değiliz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

4 bin yıldır fitne fesat çıkarıp bozgunculuk yapıp kan akitiyorsunuz. Lanetli köpek sürüsü

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

biz ülkemizi savunuyoruz baskada bisey yapmiyoruz biz yapinca köpek siz yapinca sehit tabii canim. ortadogudabiz topraklarimizi geri aliyoruz ama araplar buna tahammül edemiyor. Iste siz cok cahil bir toplumsunuz (aranizda cok olmasada akillilarda var) siz araplari seviyorsunuz neredeyse ayklarinin altini öpeceksiniz ama onlarin size yaptigi ihanetlerden bin habersiniz. Islamda sag dudagina vurana bide sol dudagi cevirmek gibi bir sey mi var?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Heee yavrum heee
      Bekle sen, gargad ağacının bile lanetlileri koruyamayacagi günü. Getto faresi köpek soyu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Alcalmak mi?
      Alcaklik ve hainlik, Yahudilerden kime düşer?
      Ermeni tehcirine imza atanlar, Selanik dönmesi ittihatcilardi. Deselersen altından masonlar ile Siyonist dölleri çıkar. Actirma benim ağzını kardeşim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

.. yavsak*...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sünnet üzere olan Araplar bizdendir.
      Gerisinin getto farelerinden farklı yoktur

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

ac agizini

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

hadi acsana yoksa diyecek bir seyin mi yok ayrica sen ne is yapiyorsun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Mosad'i sikmekle meşgulum oldu mu

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

nasil yani anlatsana

Yorumla
  • hayletdayi
    hayletdayi Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.

dışlanımıyor

1
    9 Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

hayir dislaniyor

Yorumla
    • hayletdayi
      hayletdayi
      +1 yıl

benim patron musevi

Yorumla
    • hayletdayi
      hayletdayi
      +1 yıl

israil den dolayı ola blir kudus filistin meslesi

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

ama bileginin gücüyle gelmis onu zaten isteselerde dislayamazlar

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

ama bunu insanlarin üzerine yikmak bence dogru degil

Yorumla
    • hayletdayi
      hayletdayi
      +1 yıl

tabi

Yorumla
    • hayletdayi
      hayletdayi
      +1 yıl

hıristiyanlar yahudiler museviler ateistlere saygım var

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

sagol dayi :D

Yorumla
    • hayletdayi
      hayletdayi
      +1 yıl

rica ederim

Yorumla
  • nasılsınızgıı
    nasılsınızgıı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Sen söyle

1
    0 Yorumla
  • striger
    striger Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

fazla zionist takıldıklarındandır

0
    3 Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

eger vatanini sevmek sucsahepimiz ölelim

Yorumla
    • striger
      striger
      +1 yıl

olay o degil fazlasını istemek ve bu konuda fazla gozu kara olmak

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

tamam sen bilirsin

Yorumla
  • StolenPazzoS
    StolenPazzoS Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

Yahudiler azginlik cikartiyor

2
    3 Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

hayir bizde sizin gibi insaniz

Yorumla
    • StolenPazzoS
      StolenPazzoS
      +1 yıl

Insansiniz insan degilsiniz demedim. Ama devletinizin akli fikri insan öldürmekte

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

hayir bize hamas saldiridigi icin biz saldiriyoruz

Yorumla
  • Vubıh
    Vubıh Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41
    +1 yıl

Onlar da bizi dışladığı için

1
    0 Yorumla
  • hataylı76
    hataylı76 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 49
    +1 yıl

Çünkü sadece kendilerni seviyorlar

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

yokk

2
    0 Yorumla
  • Çöl-Kartalı
    Çöl-Kartalı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Oh olsun 😃😎

0
    5 Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

neden

Yorumla
    • Çöl-Kartalı
      Çöl-Kartalı
      +1 yıl

Hak ediyorsunuz çünkü

Yorumla
    • Samuel123
      Samuel123
      +1 yıl

bide siritiyor. Tabiki muhammed en iyi insan öyle degilmi?
      -Pedofili
      -Akil ve ruh hastasi
      -Sikine düskün

Yorumla
    • Çöl-Kartalı
      Çöl-Kartalı
      +1 yıl

Yahudilerin ne kadar özelliği varsa sıralamış gö t oğlanı 😂😂😂😂😂

Yorumla
    • Çöl-Kartalı
      Çöl-Kartalı
      +1 yıl

Muhammed iyi çakmış zamanında size ki acın yüzüne vuruyor it oğlu it seni 😂😂

Yorumla
  • azkaldı___çokaz
    azkaldı___çokaz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Az işgal edin sizde

1
    0 Yorumla
  • Ahmet1333
    Ahmet1333 Takip Et
    Yoda Yaş: 45
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 402 cevap paylaştı.

Belli degilmi

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Yahudiler neden dislaniyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Neden her şeyin arkasından Yahudiler çıkıyor? 12 cevap verildi
Neden yezidi kürtlerde bu durum var? 6 cevap verildi
Yahudiler neden var? 12 cevap verildi
Yahudiler kendilerini neden üstün görürler? 35 cevap verildi
Yahudiler secilmis millet mi? 7 cevap verildi
Yahudiler Neden Araplara Benzemiyor? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • En sevdiğiniz etamin/kanaviçe modeli nedir?
  • Birinin karakteri arkadaş çevresinden anlaşılır mı?
  • Sevgilinizin ayak tırnaklarını keser miydiniz?
  • Sakin biri misiniz?
  • Kaç dudağa değmiştir dudakların?
  • Churchill sever misiniz, çay mı yoksa churchill mi tercih edersiniz?
  • Yemekte tuz kullanır mısınız?
  • Egonun kaynağı nedir, sen ne kadar egolusun?
  • Kalın kollar erkekleri çekici gösteriyor mu?
  • En çok kimle gülüyorsun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨